Добре дошли и на двете нови мами

Аги, дано се съживят нещата при вас.

Месецът отиде "дъждовен", ще останем без заплати баш преди отпуските... 
Заплювам си Барселона като желана дестинация... в някое необозримо бъдеще. 

Първо, безумно чакане за записване, сега безумно чакане за класиране! 
Днес отложиха тържеството там (за изпращане на 4-тите групи) заради лошото време и траура (в Русе, освен този за трагедията вчера, има и протестно-траурен митинг заради прегазена ученичка
), та Диди ще закачи и тържество в ДГ при постъпването (освен днешното в ДЯ за изпращането).

Толкова бързо свикваш с хубавите неща, а в нашия случай става въпрос за наистина много много хубави неща - Норвегия през пролетта е най-хубавото място, което съм виждала, и Осло с люляците, и хубавите хора и магазините им
всикчо, подредена държава, висок стандарт, щастливи хора - така най-кратко може да опише. Яна беше на 7то небе, много беше интересна на отиване - на летището вижда група норвежки баби да си говорят, поглежда ме
Аз и Рим и Лондон не съм виждала още
Мнооооого хубави снимки момичета, много се радвам че сте изкарали толкова хубаво 

Гледахме Евровизията по тяхната телевизия, свързаха се с мин. председателя им, той се радва, всички викат. На следващия ден беше националния празник, ще ви пусна едно клипче после от нас да видите какво значи радост, хората пеят песента, танцуват, кеф
Другата година живот и здраве сме там
, Малките деца задължително в колички. Другото интересно там беше един уред, като маса и посредата едно сърце (такова човешко макет) сложено в една дълга прозрачна тръба , опираш си дланите на уреда и от сърцето нагоре по тръбата започва да хвърчат пръски кръв, в зависимост от ударите на сърцето ти. И от там ще ви пусна клипче. Много интересно беше. С 96 снимка са железните гащи, дето са ги слагали на палавите жени