За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 744
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
Аги, расте и то многооооооооооо  Crazy Оф, сега пак ще ме погнете за снимки  Mr. Green
Радвай се! Аз с Дидо като бременях все се гледах, и все си казвах хубаво да се нагледам, че повече няма да имам това чудо:)  Laughing

Ааа, НАде, няма да спираш до тук, нали  Whistling Я к'во младо гадже си, поне ооще 2 може  Sunglasses

Ти като си толкова смела, що не ме последваш  Grinning

Щото не е младо гаджееее......  Whistling

Сминс  Hug

# 76
Аги, расте и то многооооооооооо  Crazy Оф, сега пак ще ме погнете за снимки  Mr. Green
Радвай се! Аз с Дидо като бременях все се гледах, и все си казвах хубаво да се нагледам, че повече няма да имам това чудо:)  Laughing

Ааа, НАде, няма да спираш до тук, нали  Whistling Я к'во младо гадже си, поне ооще 2 може  Sunglasses

Ти като си толкова смела, що не ме последваш  Grinning

Щото не е младо гаджееее......  Whistling

Сминс  Hug

Ми да, ако не бях спала 'га бях млада ехееее  Whistling

# 77
  • Boston, MA
Халапела, да си здрава!

Зачезнах и аз, търся градини и се ядосвам, за 2 деца на месец ми искат пари, с които в България хора живеят цяла година. Сега трябва бързо да уредим Дани от 1ви юни, а после ще имам време да търся за Морко от зимата друг вариант, най-добре гледачка...

Но вече съм 24 седмици навършени, преполових, че и надминах. Днес се шашнах от някакво необяснено кървене, тичахме на лекар, за щастие момчето не спира да се преобръща, да ме успокоява. Но всичко е наред де, шийка затворена, няма отлепване (чук-чук).

# 78
Халапела, честит рожден ден и от мен на патерица! Желая ти здраве и любов!   bouquet

Смин, двете момчета са ми най-малкия проблем. Не знам дали съм се хвалила, но толкова кротки деца рядко се срещат. Вчера ги изведох на пясъчника, стояхме 2 часа, а на мен накрая ми стана толкова скучно да си седя на пейката, че се зачудих дали да не се кача и да си взема книга да чета. Те си играят с кофичките и лопатките, зяпат другите деца, от време на време се пързулват на пързалката (и на двамата не им трябва помощ за това). Когато имах само Ивайло определено ми беше по-трудно, отколкото е сега. Разсеяна съм, защото останах 4 дни до класирането за ДГ и ми е бръмнала главата да мисля варианти какво да правя, ако не приемат Данката.

# 79
  • София
halapela, Честит рожден ден на патерици!  bouquet Hug
Аз пък съм с ужасно главоболие, отзад, на тила! Confused
Бубка, радвам се, че всичко е ок, защото всички знаем каква паника предизвиква едно такова нещо! Hug

# 80
  • София
Добро утро!

Снощи Соня вдигна 37, 8 Т. днес сутринта също толкова. снощи имаше 2 пъпчици на вратлето, около ушето и 3 на корема. днес има една на бузата и още 2 на крака. това шарка ли е?
Естествено следобяд ще я водя на лекар. Но в яслата имат 6 деца с варицела, та очаквам да е това.

Янче, нали ти беше написала, че като избият пъпките /дори една/спира Т.?  newsm78

# 81
Шляба, абе какъв е този "социален критерий"?
Рени, сигурно е шарка да.

# 82
Халапела, честит рожден ден и на теб, теленце!
Рени, то не е общоприто, но при нас така се случи. Иначе доки каза, че докато избиват пъпки може да се вдига температура, тоест до към 7 ден. Сигурно е това, какви са пъпките. Леко да я изкарате.
Бубка  Hug
Успех на всички учасници в  класирането.
Момичета и тук да кажа. Правих поръчка от Некст, обаче от сайта доставчик ми я докараха в началото на месеца и сега пак са я повторили и на 25 ще ми я пращат. Ако някой от вас я иска да не я отказвам, дрешките са хубави.
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/17 - роклята с пеперудите и трите потничета.
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/43/4 - шапката и банския. Шапката е 3-5 години 
Размера е 3-4 години и на Симона са и с съвсем лека перспектива.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 09:02 от Черепахова

# 83
Благодаря ви за пожеланията момичета ,страхотни сте  Hug .
 Да си кажа  и аз за варицелата,понеже и двамата са я карали,Аксел я мина почти без Т и с много малко пъпки.При Инес обаче имаше много пъпки и докато не спряха да избиват вдигаше Т .

# 84
Шляба, абе какъв е този "социален критерий"?

За това ли питаш? http://kg.sofia.bg/?page=manual#72

# 85
  • София
7 дена да избиват пъпки???Ти ме отчая от живота.
Ми пъпките са мънички, с беличко връхче, има една по-голяма, която е като мехурче с вода.не са много на брой все още.
Мерси Hug

Аз поръчах на Соня едни дънки от NEXT, размер 3-4 г.Много са и големи.На тях си пише 104, а Соня е 92 см. май ще са направо за другата пролет с тези 10 см. разлика.
Ако поръчваш пак от тия сайтове свиркай да се комбинираме, че аз пускам за 2-3 неща само.

# 86
Да, получава се така, че детео чиито родители са разведени има предимство Rolling Eyes

# 87
  • София
Лора като кара варицела първо вдигна темп, избиха пъпките, които не мазах с нищо. Избиваха 3-4 дни, после темп спря и пъпките спряха да избиват и детето беше в кондиция. Общо взето леко мина, без много пъпки.
Рени, така както го описваш и щом имате в градината - най-вероятно това ще се окаже.

# 88
Да, получава се така, че детео чиито родители са разведени има предимство Rolling Eyes
Не винаги е така. Има предимство, само ако са отнети родителските права на другия родител, а в повечето случаи не е така ...

# 89
Халапела, да си много щастлива и обичана  Hug

Рени, дано наистина я карате леко  Praynig  Hug Милена си носи 104ти размер, висока е 98см май  Thinking но дрехите в размер 98 са й малки  Blush

Буба, слава богу че всичко е окей  Hug Няма ли да покажеш коремчето?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт