Отговори
# 180
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Петя, не се притеснявай, ще мине чудесно тържеството. Това майките сме....само ни дай за нещо да се притесняваме. #Cussing out
И аз ти писах на лични, ако нещо не си меразбрала питай пак. Wink
Деси, днес е абитурентската, но аз няма да ходя. На малко паралелки съм предавал и то само в 10 клас за по един час. Няма смисъл и без това ще им е тясно на децата в боулинга. Laughing
А утре съм на рафтинг следобяд, някъде към 14,30ч ще тръгнем, така че сутринта може да се видим за по едно кафе.
Жалко че ви се е отложило пътуването и то заради такава причина. Дано не е нещо сериозно и се оправи баща ти побързо. Sad

# 181
Леле,аз докато сладко си спинкам сватята и Пухелотка тука някакви смешки разтягат hahaha Joy
Ели,сигурно си много убедена в любовта на Любо към теб за това така с лека ръка викаш -намини- ама ти недей така че сватята ще пусне чара в действие  Winkпък за това предаване не съм се сетила ама ако го направим ще го глезя повече от всякога твоичкият че да те побърка като се прибереш изгонена от моя hahaha Joy Laughingда видиш как ще се научиш да готвиш тогава Naughty

petia_d75 ,снимки да правиш,и на токчета и на рокли и торти и на гости и на всичко Peace

Е днес такова спане му треснах че не е било от сто години имам чувството Blush

# 182
  • 42.016399,23.101179
Е днес такова спане му треснах че не е било от сто години имам чувството Blush
Посполана.  smile3533
Я дайте по същество да си говорим, какво ще правим за 1ви юни. Дайте да се организираме наистина, примерно за неделята преди празника. Да ги извдем някъде тея деца да ги опознаем, пък и ние покрай тях. Хайде мислете и чакам да пишете. Wink

# 183
  • На черешата
 А за подаръци да поговорим?
 Какво измислихте?

# 184
За срещата съм ЗА, и аз искам да се видим. За 31-ви май ли да разбирам.

А за подаръци да поговорим?
 Какво измислихте?

Не разбрах за какви подаръци става въпрос?  newsm78Някой ще даде ли пояснения.

# 185
Ами за подаръци на моите ще са трутинетки,на тях най-много ще се зарадват Peace
За събиране съм ЗА и то както говорихме Марси към Бачиново ,даже около езерцето,защото сега като по-големи омите не са ходили и ще им е интересно пък е и природа ще направя хубави снимки Mr. Green

# 186
  • На черешата
petia_d75 ,за деня на детето...подаръци. Mr. Green

# 187
  • 42.016399,23.101179
Фантичка току що се връщам от магазина с подаръци за 1ви юни. Купих на Вики рокличка и сандалки, вече ни е пристигнала и така мечтаната Алекса (от Барби и диамантният замък), една приятелка ни я изпрати от Америка. Само дето там това детско е било миналгодишно и не само цената вече  2 пъти по ниска от тук, но е останало само негърската серия. Та сега ще ни е с лек тен принцесата. Joy
А ти купи ли нещо?

# 188
  • На черешата
 След дълги издирвания на нещо вече спряно от прозиводство се сдобихме със заветана къща за кукли на Baby Born Miniworld барбар с обзавеждането както за къщата,така и за двора и с кукли към нея. ooooh!
 Каката иска ролери. Ама Борето на 30 Май има и РД , чудя се дали мога да мина метър с един подарък имайки предчид, че не беше никак евтин или няма да ми мине номера... Thinking

# 189
  • 42.016399,23.101179
След дълги издирвания на нещо вече спряно от прозиводство се сдобихме със заветана къща за кукли на Baby Born Miniworld барбар с обзавеждането както за къщата,така и за двора и с кукли към нея. ooooh!

Ле леее, добре че сме си на вълна Барби още. Това Baby Born Miniworld слава богу нищо не ми говори. Joy В нейната детска пък и разни комшийчета все играчки от филмчетата на Барби купуват. То са някакви Марулки, Палечки Малечки, летящи понита, абе хич не е лесно.
Добре си е Дани с нейните тротинетки. Laughing

# 190
hahaha Joy hahaha Joy Да нали Mr. Green
 Crossing Armsама вие си имате принцеси а аз само принцове Crossing Armsискам и аз принцеса Naughty

# 191
Честит празник на Лучия и мама Петя!  bouquet
Много здраве,щастие и прекрасно детство на малката принцеска!
Весела вечер  Hug

# 192
  • Бургас
Здравейте,
извинявайте че ви се меся в темата, но бих искала и аз да се включа, защото Благоевград ми е много скъп Simple Smile
Родена съм в Кюстендил, живях в Благоевград повече от 10 години (учих и работих в града) и сега вече съм в Бургас...
Това не ми пречи да си мисля и да се сещам за този град, в който (буквално) съм израстнала като самостоятелен и зрял човек.

Поздрави на всички за хубава вечер   bouquet

# 193
То са някакви Марулки, Палечки Малечки, летящи понита, абе хич не е лесно.

ох не ми се говори и ние сме на вълна понита

до преди половин година беше Маккуин Светкавицата - възглавници столове маси играчки пъзели одеала чаршафи блузи......
сега ако трябва и за понитата да сменяме антуража  #Crazy

# 194
  • 42.016399,23.101179
ben78 не се извинявай че се месиш, нищо че не живееш тук важното е че града ти е много скъп. Wink
Аз също съм от Кюстендил, може и да се познаваме по физономия. Къде си учила в Кн, а какво в Благоевград?
Пиши по честичко. Laughing

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 21:56 от Marci

Общи условия

Активация на акаунт