Отговори
# 225
Anelia20 много добре си се справила. Wink
Това на аватара бебока ли е? Laughing От кога молим Ина да ни покаже някоя 4Д снимка ама тя все неиска. Добре че ти поне ни показа. Laughing

Да,бебка е.Тази снимка е стара,ама досега не знаех как да ги намаля,но ето,че благодарение на теб вече се образовах и в тази област Simple Smile

# 226
Здравейте на всички аз сам нова тук  и искам да се присъединя към вас  Hug . Аз сам с термин 24 октомври и ще ми бъде приятно да се запозная с вас лично. Кога ще има среща за Благоев градските мами? Аз живея в квартал " Освобождение".
Ще чакам вашите отзиви Heart Eyes

# 227
  • благоевград
Здр Галина добре дошла тук сигурно се знаем от октомврийската тема и аз ще съм майка октомврийка Laughing
Анелия снимките са екстра а ти си толкова сладка с тези бузки  Heart Eyes като бонбон си.
Марси колкото и да се молиш снимки скоро няма да видиш както вече сигурно 5 пъти казах че съм с предна плацента която мята сянка на лицето на бебето и не се вижда никак хубаво .
Немога да разбера защо трябва да изкарваш нещата така сякаш имам а неискам да покажа   Confused

# 228
Да аз там те добавих  в приятели  Hugкато исках да се запозная с други мами от Благоевград.

# 229
Galina Добре дошла ще се радваме и ние да се запознаем с теб.
Разкажи нещо повече за теб.

# 230
  • 42.016399,23.101179
Марси колкото и да се молиш снимки скоро няма да видиш както вече сигурно 5 пъти казах че съм с предна плацента която мята сянка на лицето на бебето и не се вижда никак хубаво .
Немога да разбера защо трябва да изкарваш нещата така сякаш имам а неискам да покажа   Confused
Имааааш, имаааааш, ти си ни го казвала мнооого пъти и 3Д и 4Д, та даже и на пениса на малкият, ама не искаш да ни ги покажеш, това си е. Joy Виж за предната плацента само веднъж ни го каза.
Galina Bobcheva  добре дошла при нас!!! С Anelia20 може и комшийки да се окажете. Wink

# 231
Добре дошла Galina Bobcheva Simple Smile

# 232
Добре дошла и от мен Galina Bobcheva ,ние винаги се радваме на нови попълнения Hug
Разчитам че на следващата среща която се очертава тази неделя ще дойдеш Peace
Anelia20,много сте хубави на снимките,желая на брат ти попътен вятър в морето на живота Peace

# 233
  • Благоевград
шмуга много хубави и чисти снимки !  Grinning
Само , че защо теб и дребосъка никъде ви няма?  newsm78
Вярно, че някой трябва да е отговорен за фотото, но пък
на нито една да не се покажеш.... веднага критика към мъж ти  Naughty
Дано бързо оздравяват децата и при това без антибиотик.

Galina Bobcheva добре дошла при нас!
Това се казва включване , веднага за срещи мисли !  Laughing

Пухелота подновената прическа е страхотна -  newsm10

Grinning

# 234
Деси, малкия умишлено не го взехме. Водихме само каката, а аз мразя да се снимам, та критиката би трябвало да е към мен Mr. Green Galina Bobcheva добре дошла   bouquet

# 235
шмуга , аз пък забравих да пиша колко хубави снимки си направила  Peaceличи  си когато фотографът се старае Hugи малката си е много сладка с тези очи Flutterама наистина ти пък да не се снимаш Naughtyмного хора като тебе необичат да се снимат но аз лично не ги разбирам защото водя един постоянен флирт с обектива и камерата Mr. Green

# 236
Добър вечер и от мен,
с голямо закъснение качих снимките, чак сега успях да седна пред компютъра.
От рождения ден снимките са малко, не успях да снимам много. Децата не се спряха на едно място, за да има поне една нормална снимка, всички са в движение и оттук оттам.
След рождения ден отидохме на Огняново, малко да си починем и да се отпуснем от еуфорията около партито. Много спокойно и приятно място, избягахме за ден от жегата и напрежението на града.
Разходихме се до Ковачевица, снимките със старите къщи са оттам. Невероятни гледки, неповторима атмосфера. Останах силно впечатлена от това място, такива вековни къщи, толкова стабилни през вековете, с покриви някъде високо в небето /наистина са доста високи за онова време/.
Вечерта хапнахме в Лещен, вкусни български гозби. Дали защото бяхме поизгладнели,или наистина бяха много добре сготвени, но ми се сториха особено апетитни. Домашен сок от боровинки за децата/ детето много го хареса, макар,че у дома пие само готови сокове/, Салатка с домати,зеле и пресен чесън, Кюфтенца с кълцано месо, Домашна юфка и т.н.-менюто, изографисано на дървена плоча, звучеше много примамливо.
Наистина си прекарахме добре и си починахме.
Ето снимките, паролата ще изпратя на лични /който желае/.
http://snimka.bg/album.php?album_id=381547

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 08:41 от petia_d75

# 237
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
имате нужда от събуждане май, сипвам ви по едно кафенце.

Петя така се зарадвах че има снимки за гледане, а то ми търси парола.  Confused Давай я по бързо, че нямам търпение. Радвам се че сте си изкарали добре. Wink
Весе и от вас очаквах повечко снимки, ама ти е простено защото и малкото които си показала са много хубави. Харса ли ви хотелчето. Детската площадка пред х. Рич е страхотна нали. И Виктория нищо че ходихме посред зима все на нея ни караше да я водим. Много ме е яд че никъде в Благоевград няма такава площадка. Cry

# 238
  • Благоевград
Добро утро !
Марси ей такова кафе ми се пиеше   Hug
petia_d75 пускай ни парола, че снимки ни се гледат.  Grinning

Колко станаха мамите очакващи бебете  newsm78 , я се пребройте веднага,
че да знаем за колко партита да се готвим.  Laughing
Андреа Селесте  ти къде изчезна ?

# 239
Добро утро..и аз се черпя с кафенце

Общи условия

Активация на акаунт