Отговори
# 255
Марси, нещо стомашно е този път  Confused
Верно си ги водихме мъжете, заради тия шматки, моите приятелки. Много смешно ми стана като в дискотеката по едно време гледам на едната ми дружка мъж й се качил при DJ, и си викам - тоя американец сега какво ли си поръчва, познай - някаква песен на Азис и Устата, паднах  hahaha

# 256
Много смешно ми стана като в дискотеката по едно време гледам на едната ми дружка мъж й се качил при DJ, и си викам - тоя американец сега какво ли си поръчва, познай - някаква песен на Азис и Устата, паднах  hahaha

hahaha hahaha hahaha

# 257
ехо, здравейте, голямо писане, браво
Добре дошли на новите полпълнения.
Петя, давай парола, бързо, бързо.
Нана, къде живееш, аз също съм в Освобождение, на Шар планина.
Анелия, познах я леля ти.
Ели, много гадно с Ивана, бързо оправяне.
За неделя да се разберем по-рано

# 258
Ехо.... здравейте.... мацки.... Как сте... Приемете тези цветя в жест на извинение за това, че закъснях с един ден в писането... (казах в понеделник... а сега е вторник, еее... един ден няма значение ... нали)....   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 259
  • Благоевград
Silvana Damqnova един ден закъснение  hahaha Joy Joy
Така е като не уточнихме кой понеделник  newsm62
Обачеее, сега му мисли ако не пишеш , виж колко бременни сте вече  Peace

nana5kova Добре дошла и от мен!  Grinning

Този който ще пуска новата тема наистина да се замисли за заглавие , а може
и идеи да даваме . Трябва и да се добяват новите (и не толкова новите вече) в
началната страница .  

Болничките да оздравяват и да ядосват мама и тати !  Mr. Green

# 260
Браво Silvana Damqnova ,най-после  Hug

Ели много кофти с Т на Ивана,дано ви минава Hugиначе и на мен ми се гледат снимките ти дори и на скайпа ти поисках пълномощно,но сега като си заета когато се оправите Hug

Наистина трябва да се разберем за срещата  newsm78

Сега ще гледам снимките на Петя и Лучия Peace

# 261
  • 42.016399,23.101179
Еййййййййййййй Силванка, трябваше да те изкритикуваме та да пропишеш отново. Wink
В кой месец стана вече?
........иначе и на мен ми се гледат снимките ти дори и на скайпа ти поисках пълномощно,но сега като си заета когато се оправите Hug
Ами направи си регистрация най-накрая и ти във фейсбука.

# 262
Ей този фейсбук Twisted Evilто наистина само аз нямам сигурно там регистрация Naughty
Петя много хубави снимки,разгледах красотите и старинните къщи,впечатлена съм,ти си много хубава с червено-черният си тоалет на рожденният ден,все теке си си нежна и хубава а Лучия е толкова пораснала от времето когато си я спомням като прохождаше но и тя с тази елегентна лилава рокличка не отстъпва на майка си Peace
На кого са близнаците  newsm78може би на ваши приятели Thinkingи ми изглеждат малко по-големи от моите така ли е newsm78

# 263
Jinjer благодаря за комплиментите Embarassed
Близнаците са на наши приятели от София, скоро ще направят 4г.6м. Лучия ги наричаше/като беше малка/ с общото име Никоян, а те се казват Калоян и Николай.

И аз си направих регистрация във фейсбук  newsm10

# 264
  • Благоевград
Добро утро !
Кафенцето от мен :

Аз искам ей така да направя  :  Laughing
Така ме е хванала алергията , че едвам дишам smile3518 smile3518
Забравих си хапчето сутринта и днес незнам как ще оцелея  Sick

За фейсбук - и аз имам регистрация , но с това приключих и повече не съм влизала.

# 265
Добро утро и от мен!

Ивана стана в 5.20  #Crazy все едно пак имам бебе, показва ми детето, че не трябва да бързам  Mr. Green Сега и няколко афти й излязоха, дайте идеи с какво да мажа.

Деси и аз съм на твоя хал, главата ми е торба пълна с мравки и нищо не виждам от толкова кихане и сълзи. Ти какво пиеш, аз съм на Лорано, защото само от него не ми се спи.

# 266
Добро утро.....оцеляхме след този купон, макар че ужасно ми се спи....ако мога, следобяд ще приложа снимков материал от вечерта...бях с адски неудобни, но за сметка на това ефектни обувки...не можах да отлепя главата си от възглавницата сутринта , ужас..

# 267
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Ели да не е направила херпангина. Сега точно му е времето на това заболяване. Иначе най-ефикасното за което се сещам е ДАКТАРИЛ ГЕЛ, онова гелче с което се маже устичката на бебето за памуче. Давай и по една чаена лъжичка няколко пъти дневно.
Еххххххххххх Селесте пийни една бира, ако може и с шкембенце и ще ти мине махмурлука. Joy
Деси тичай до вас за хаповете. Sad

# 268
За афтите пък аз знам, че Дактарин помага.
Марси, де да дойде време за обяд, наистина ще пия бира...а след малко започва месечно съвещание по бюджети и аз като примерна секретарка ще протоколирам #Crazy

# 269
  • Благоевград
Момичета , видяхте ли в-к Струма : Shocked Shocked
http://www.struma.com/cgi-bin/index.cgi?page=home&article=0

Живущите в този район нищо не казват ....
Дано момичето оживее  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт