90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 988
  • 445
  •   1
Отговори
# 150
Малееее многооо писане! Едва ви изчетох.
Галя да ти е жив и здрав мъжа. От късмет, щастие и любов да не се отървете.
хавайско цвете, MiqS по-лесна и приятна от тази диета здраве му кажи. Трябва малко упоритост и без лигавщини. Айде успех, тук сме да се поддържаме.

Честито на всички с минусчета днес.

Аз днес бях на варива. Обаче направих тъпотията и на обяд ядох ориз, а сега на вечеря картофи. Embarassed Днес нямам промяна в килцата пък да видим кантара какво ще обади утре.

# 151
  • София
Верабел,  има и такива дни - няма как да откажеш и да не хапнеш. Нищо от утре си карай по плана и няма страшно.
Да се обадя като черна станция и да се скарам на Елинор и на Изкусителката - какви са тези черни, лоши мисли. Сега гледах новите снимки - много сте си хубави, момичета. Не се отчайвайте - постепенно ще се нареди живота и то когато не го очаквате. Давам ви моя пример - хубавото свърши като бях на 22 г и започна пак след  40 г. И в лошия период  имах и мъже, и хубави моменти, и пари, но не беше достатъчно. Всички отстрани се чудеха - какво не си харесвам на живота. Харесвах си само детето. И накрая тя ми отвори очите и сега съм доволна. Та от хубав живот от 62 кг го докарах до 76. Пламен няма претенции и така си ме харесва, но е тежко за краката и кръста.
Досаждам с глупости, но  ще дойде и при вас хубавото когато не го чакате.

# 152
Aisha светъл лъч и пример си миличка, много се радвам на твоето щастие и съм убедена че и ние с изкусителчето ще случим и ще сме щастливи  Hug благодаря ти  Heart Eyes

# 153
  Елииии Hugуспех на матурите Peace всичко ще е наред.Айде лягай да почиваш Hug

# 154
  • София
Aisha светъл лъч и пример си миличка, много се радвам на твоето щастие и съм убедена че и ние с изкусителчето ще случим и ще сме щастливи  Hug благодаря ти  Heart Eyes
Пример, но тлъстичък, добре заоблен и без минимална воля за диета.
Ели, моля те утре дайте на децата възможност да препишат, подскажете им, ако знаете. Да минават матурите и да се дипломират, стигат им 12 г.
Нали имеше преди год. 1 песен - Пиши три, професоре....

# 155
Момичета, четох ви днес, но чак сега смогвам да пиша. Днес бобова- ядох грах със зелева салатка и преди малко от нерви изхрупах една купичка царевичен корнфлейкс. За пръв път детенце вдигна температура и се ошашках. Сега спи милото, ама така жално плачеше, направо ми скъса сърцето. Най- вероятно го мъчи зъбче...  Thinking Ели, да наистина, дайте на децата да препишат.  Hug И не овесвай нос, че ще те бухам!

# 156
  • София
Любопитко, бъди спокойна - от зъба е. Ани преди всеки зъб вдигаше темп. и леко зачервено гърло. Както и няма нищо вечерта - сутрин с темп. И личната все не вярваше, че е от зъб. На втория ден избиваше зъба и всички болести изчезваха на мига.
давай му много течности, да не се обезводни. Вода - с лъжица, със сламка - както може.

# 157
Аиша, досега му избиха осем зъба почти безпроблемно, та затова се притеснихме. Давам му водичка, че нали и без това е доста топло, пък ще видим утре как ще е...
Аз ще се хоризонтирам след малко и ви желая лека и прохладна нощ!  Hug

# 158
Здравейте от мен!  Hug

Аз вече не се включвам по няколко пъти на ден, защото не съм на диетата, а и не остава много време.  ooooh! Днес си изкарах целия ден на 1/2 козуначена плитка с шоколадови парченца.  Peace Не бях яла сладко някой друг ден. След обяд се претеглих и съм почти 63 кг.  Shocked, т.е. с минус след като съм свършила диетата, при положение, че днес ми дойде МЦ.  Outta Joint
Сега хем ви пиша, хем чета от 6-та страница още.  Crazy

vesyy на мен през деня не ми остава време да тренирам и ако не го направя вечер, няма кога.  Tired А и тъй и тъй си взимам душ преди лягане, така че го съчетавам да е след тренировката.  Peace Не съм забелязала да ми влияе на съня, веднага си заспивам.  Wink На снимките излгеждаш страхотно, повече не ти трябва, само да го задържиш!   bouquet
mim_d, браво за резултата на момиченцето ти!  Hug
gerinceto много добър старт - браво!   bouquet
Иринка страхотни сандалки си показала, и аз обичам такива модели.  Hug
galia69, Честит Рожден Ден на съпруга ти! Жив и здрав и много да се обичате!    Party Time А на теб браво за размърдването на кантарчето!  Hug
elinor80, крайно неприятно е всичко това, което се е случило.  Sad Важното е, че нещата са под контрол и чуваме по-добри новини.  Hug Hug Hug
♥ ЖаБкА ♥ ехее страхотна животинка  Crazy
Petko92 браво за минусчето и за оценката.  Peace
ivelinka-71 браво и за вашите резултати!   bouquet
Профил  Лично Съобщение (Offline)
Aisha благодаря ти за подкрепата, дано потръгнат нещата и при мен, и при eli.   Hug

Иначе друго при мен ... днес ми вадиха нервите от зъба и беше много голяма болка наистина.  Close Скоро вече ще се завърши с процедурата най-после. Praynig

Това е за сега. Лека нощ  1countingsheep

# 159
Добро утро момичета, неделя е а аз съм станала по никое време  Simple Smile Сервирам Ви кафенцето, с пожелание за лек и спокоен неделен ден  Hug

и закуската  Simple Smile

Лю дано малкото съкровище днес е вече по - добре и да  спреш да се притесняваш  Hug а за бухалките, грабвай една и ма почвай, белким ми доди акъла в русата главица  Wink
Нати, Айша ще помагам, дано матурата им да е поне на нивото от миналата година  Praynig
Изкусителче дано вече се свършат с тия неприятни процедури при зъболекаря  Hug
Момичета, аз ви оставям да спинкате сладко, а аз заминавам на матурата, стискайте ми палци дано я издържа  Joy

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 05:45 от elinor80

# 160
   Добро утро,
Ели-благодарим за кафето и закуската Peace
рецептата на баща ти да я изпълните много стриктно Laughing

Лек и успешен ден на всички Hug Hug Hug

# 161
  • София
Добро утро! Hug
Ели, мерси за кафенцето и закуската! bouquet Толкова се зарадвах, като разбрах, че всичко се е разминало вече с баща ти и е на такъв режим! Мога да си представя какво си изживяла, обаче! Той да се оправи съвсем бързо, а на теб да мине днешния напрегнат ден колкото се може по-спокойно! Hug bouquet
Петко, излюпи ли се? Какво показва кантарчето след вчерашният бананов ден?
Жабче  Hug има много вярно, в това което Птица казва относно неяденето! Hug
Птиче Hug за съжаление май и аз съм от твоята партия - дето нищо не може да се направи - хората отслабват, а аз пълнея. И все пак, ще продължавам да експериментирам, докато ми светне!  ideauu  Bulb
Айша Hug моята история много наподобява твоята, особено в часттта когато на 40 год. срещнах втората си любов! И тогава истински разбрах какво значи да се чувствам щастлива и обичана! Hug
Пожелавам ви много хубав ден, почивайте си Hug

# 162
  • София
добро утро,
eli, мерси за кафенцето и закуската, пивам си го и ви чета, закусих с два банана.
От вчера имам малък плюс механичен ми е кантара и затова не зная колко е, но е по-малък от 1кг./стрелката е от дясната страна 60кг, а преди беше посредата/.
Днес съм на плодове, но още не съм решила какво ще ям. Може да изляза да си купя ягоди.
Приятен неделен ден и много минусчета пожелавам!

# 163
  • Панагюрище
Добро утро и от мин и аз като Ели съм от 4:40 на крак -първа смяна съм.
Жабче,много е хубава върбата и дворът ти е мечта.
Йоанина,и аз нося 35 номер и направо е ад като тръгна да си търся обувки.
Хавайско цвете, MiqS,бързо в строя и без отказване.
Ели,мерси за кафето и закуската и денят да не е от най-лошите.Успех с матурите.
Петко,има ли минусче.

# 164
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Ели , благодаря за закуската.  Heart Eyes
Успех днес на матурата. Hug

Сноуче , ма то вече в тез жеги не се яде , никакъв апетит нямам ,
а интересно че съм качила. Rolling Eyes Не съм се мерила от оня ден сутринта и
чак във вторник ще се тегля , да видим за 3 дни има ли минус или плюс. Simple Smile

Изкусителка , браво на теб , продължаваш да сваляш.  Hug Hug Hug

Роси , айде сбирай дружината от твоя край и идвайте на гости и
малко на клюкини.  Laughing

Лек и хубав ден.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт