90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 984
  • 445
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен!
На всички с минусчета - честито, а на останалите - да им се връща утре двойно!
Жабка, много сладка фигурка.Честито придобивка!
НаТи, Яворчо е голям сладур. То и моята дъщеря сладко никога не отказва, ама ако е нещо сготвено му се мръщи.
Ели, радвам се мацко,че при теб вече всичко е наред и без повече притеснения!
Иринка, честито сандалки!Много са хубави, аз също си харесах подобни, но нося 35 номер и нямаше от моя.Много ти благодаря за бързия отговор.Ще чакам още инфо.Поне разбрах къде се намира.
Ивелинка, честито минуси на теб и дъщеричка!
Mim_d, честито и на твоята дъщеря!Май младите се справят по-добре от нас.
Гале, честит рожден ден на половинката!Много здраве, късмет!
Петко, браво за историята!Ама да се потрудиш и за математиката!Не ни излагай нали си ни талисманчето.
Весси резултата е очеваден.Поздравления!

А при мен нищо ново.Моя кантар пак е един ден надолу, на другия нагоре.Май нещо не мога да ги преборя тия килца. Ама нали съм тъпа и упорита ще продължавам пък каквото стане.Дано най-накрая нещата потръгнат.Намислила съм в неделя да лунувам, да видим дали ще има някакво раздвижване.
 Лек и отслабващ ден от мен!Много целувки на всички

# 136
  • София
Пуснаха ни по-рано от работаи успях да ви изчета.
Ели, дано се разминете само с уплаха и да забравите лошите събития.
Петко, браво за историята. За бананите - не се карам. Все пак сега растеш и организма си иска храна. Другия път ще помниш - само по 2.
Стели, не ни досаждаш. По-скоро аз досаждам - нали се отказах от диетите. Ама чета и се мотивирам тук....

# 137
  • София
Дидник, благодаря за изчерпателния отговор, Петко голям сладур си като те чета умирам от смях с тези 7 банана и забравям за бк, сещам се за брат ми ,който след 20 дн.глад по Лидия Ковачева отишъл на гости на 2 лекари негови приятели и се захранил с гювеч с овчо месо. Rolling Eyes

# 138
  • София
Дидник, благодаря за изчерпателния отговор, Петко голям сладур си като те чета умирам от смях с тези 7 банана и забравям за бк, сещам се за брат ми ,който след 20 дн.глад по Лидия Ковачева отишъл на гости на 2 лекари негови приятели и се захранил с гювеч с овчо месо. Rolling Eyes
Аз съм inanik, но като седна на компютъра на дъщеря ми вижте какво става.

# 139
Здрастиии пак.

Та направо ся давам отчета,че да не се занимавам.

7ч-грейпфрут
12-13-7 банана
15ч-1 банан
18ч-1 банан
19.30-2 краставици

Вече ми се гади от банани,омръзнаха ми,повече никога  Sick Другият плодов ще е на краставици

Белтъчен
Утре сутрин:
Закуска - грейпфрут
Обяд - 2 пилешки пържоли с таратаор
Вечеря-1 пилешка пържола със същото количество таратор

Май таратора се счита за отделно хранене,но не съм сигурен,тъй че ако трябва ще го заменя с 2 краставици.Само ако може да кажте.Тенк ю    bouquet

Сега да видя какво сте изписали.

Mim-ахххх потичат ми лигите.Пържен картоф не съм ял от 4 месеца и половина.Варен картоф от 2 седмици.

Веси,хаха,и за това ще дойде времето,това за бананите беше за първи и последен път,вече ми се гади,омръзнаха ми

Иринке,  Blush  аз такива проблеми нямам Laughing лесно ги изядох,но както казах на Веси,омръзнаха ми Laughing другият път на краставици.

Дидник,айде да ходим на Ясновидци Laughing,зелеви ги обичам,не лозови,да знаеш  Laughing  и задължително постни
Жив съм!  Laughing

Ивелинка,честито и на двете за килограмите Grinning   ,ам ба,няма,няма

Йоанина,за 175 пъти днес - няма,спокойно,ще я оправим  Laughing,как си днес?

Аиша,а така! Благодаря ти. Другият път ще са краставици  Laughing

Ина,ужас ... гювеч ... аууу гадост  Laughing   Знам,знам,няма да се повтори никога повече ама бях озверял от глад 6 часа и само вода пих,за да се залъгвам и като дойдох тотално забравих  Blush

bouquet

Бтв,след вечерята лягам,тъй като нещо главата почна да ме боли,лещата ми досажда в окото,а новите ги чакам чак вторник,деня е плодов. Да се наспа,да стана като хората да си направя закуската (представете си! да стана в 7 през уикенда да ям ... това,което никога до ся не е се е случавaло),а и като се наплюскам с краставици да легна сит и повече да нямам време да огладнявам  Laughing    за всяка по една  Flowers Rose

Лека нощ и големи минуси на сутринта!   Party

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 18:35 от Petko92

# 140
Здравейте, Hug
Ели-ти си силна,реагирала си навреме и адекватно Hug
съжалявам за случилото се,желая много бързо въстановяване Joy
Стенли-ние се питаме как си,а тя досаждала,я да пишеш често Hug Hug Hug
Петко-терцо такава,лопна 7 бананчета-утре ще чакаш за минус,ами водния пиле как ще го караш Peace

# 141
Йоанина,благодаря ти  Hug И аз нося 35-36 номер обувки и голям късмет,че си намерих.

Жабче,честити ти придобивки!! Peace

Стели,много  Hug

Аз към 17 ч ядох един банан и мисля за вечеря да ям две ябълки и да приключа за днес.За утре съм планувала суппа-топчета,но децата неискат,та ще видим как ще си напаснем с яденето.

# 142
Преди да са се прибрали моите хлапета реших да ви  проверя!
Жабка,честито ти върбичка и нова фигурка - пълниш ми окото с красоти!
didnik не е малка щерката  - на 17 год.  и това ми харесва в тази диета, че не се ограничава от нищо.
Ивелинка, поздравления за теб и щерката, също така за всички други с минусчетата Hug

# 143
  • на островче
vesyy, разконсперира ме Hug. Аз понеже съм гола вода #Cussing out и нищо не става от мен само ви чета, защото сте фиданки и фидан- сладуранки и сладуран. Всеки ден си казвам от утре пак почвам и дотам. А бе нека ми, да стана кат свиня Animal Pig че да ми дойде акъла.А на всички вас много се кефя  bouquet

# 144
 Да си призная най - накрая и аз така  хавайско цвете  ... Записах се че почвам и нищо .... Всеки ден си почвам на ново .... А сега вадете бухалките  fight и ми нашокайте хубаво репата , че да ми дойде акъла ... Добре , че си ти хавайско цвете  иначе даже нямаше да си призная newsm43 Голям срам.... ама много ме е срам и га ядох шоколад не ме беше срам  Blush  Laughing
Поздрави на всички  smile3525 не ви изпускам от поглед .... всеки ден ви  smile3529 големи фермани .... и всеки ден почвам с вас диета заредила се ... ама до след обяд  smile3532 Пустия му шоколад той е виновен  smile3513

# 145
  • на островче
miqS ,и аз га ядих кифтета и пих бира не ривах Embarassed, то за туй сега ми иде да се  #2gunfireама от утре край  Naughtyна плюскането . Ставам най сериозната от всички фиданки( а дано ама надали). Както се казва надеждата крепи човека. Praynig

# 146
Веси страхотна си Heart Eyesнови дънки ти трябват Peace Hug
  хавайско цвете,МияС  Naughty хайде момичета не е трудно.Измислете си от предния ден менюто,измислете си разходка някъде и деня ще мине неусетно.После влизате в ритъм и няма да е трудно PeaceС вас сме Hug
  Жабка как си?Удържа ли на тараторче Hug
    аз днес го карам на гювеч,добре ми дойде манджичката CrazyЗа утре незнам в движение ще го мисля той въглехидрата е лесен Wink

# 147
Хехехехе  ами айде да се крепим дружно ....  moresmile а дано изкараме.... на мен ми е зора една четворка да изкарам и ще влезна в релси .... Ама пусто сладко да му опустее и пущината  newsm29 като яхнала метлата съм .... толкоз ме е яд на себе си  Rage Banghead tantrum Rage

# 148
хавайско цвете, MiqS аз да взема да Ви следя изкъсо вас двете, че не ми харесва така. Яли те кифтета и шоколади, амаха иДосаФте мъ достЪ  fight fight От утре не ме интересанти идите в редиците тук и на отчет всеки ден  Peace
Миме бързо и адекватно,нали знаеш неволята учи и в такива моменти се стъписваш и вършиш нещата като в полусън.
Момичета благодаря Ви за вниманието, мисля че положението е овладяно, на боледуващия са му изписали следната рецепта: биричка или винце и обилна храна  Joy
Ах изкусителче все едно описваш моята съдба, какво ни има чак незнам че не ни върви в личен план. Ти наистина си много чаровна млада дама, просто явно мъжете гадове такива са слепи около теб или глупави  Hug
Фиданчици и фиданко днес бях и си останах въглехидратна. Основно че дори на 100% менюто ми беше сладко, полято с около 1,500 л. вода.
Аз ще се оттеглям вече, утре ще ставам рано за работа, първата матура по БЕЛ просто си нямате идея като на тръни сме на работа за утре, да не ни се скапе техниката, ще си играем утре на бързи, смели и сръчни - отбор Черешка и отбор Ягодка.
Като заговорих за плодове - утре плодово витаминен ден. Имам подготвени ябълка, портокали и за вечеря краставички на салатка с лукче.
Спорен неделен ден, аз от снощи само матури сънувам  Joy
Веси, невероятна си миличка браво страхотно тяло вадиш  Hug
Нати  Hug
Мен 9 банана за деня ли изяде бе  Thinking

# 149
  • София
здравейте,
на мен днес ми беше въглехидратен ден, но бях кръстница и не можах да го спазя, сутринта хапнах 1 малък банан и от 14 до към 16 часа шопска салата /не ядох сиренето й/, 1 пържола с гъбен сос, 1 бира, 2 литра вода и 1 тортичка - ще видим какво ще каже кантара утре. Мисля след това да си  карам дните наред.
Жабка, чудесни снимки и аз си мечтая за такава градинка.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 22:09 от verabel

Общи условия

Активация на акаунт