90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 981
  • 445
  •   1
Отговори
# 120
Росеее, искаш ли сега да го карам на глад,само с един грейпфрут до вечеря аз,аааа?  hahaha   Aххх за тайува гадинки като вас си има определение ама няма да го споменавам,защото много ви си тача   Joy Hug  Flowers Bouquet

Няма да имам плюс пъъъък   Rolling Eyes   noear   Важно е положителното мислене (Утре сутрин ще се събудя отново със среден минус!) ...  sohappy   Laughing

А до сряда,когато ми свършва малката ваканцийка ще съм поне с 1,5 кг надолу!  Blush

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 13:27 от Petko92

# 121
  • Панагюрище
Дано пожелавам ти го,  ама ако ставаше само с положителни мисли сега нямаше да сме във този форум  Laughing Laughing Laughing

# 122
 Петко не позна Mr. Greenвафлата е Троя Crazy
  Стели Hugникому не досаждаш,пиши ни Peace
Птиче знам, че ще свикне Grinning Вяскай се по често,липсваш.Ще почвам да те замествам в карането Mr. Green
 Айде на следобедно кафенце   food010

# 123
Росееееееее Laughing  Стига бе, Laughing дори да има ще е от порядъка на няколко грамчета,а и ще ги смъкна няма даи м се дам,но АЗ вярвам,че няма да има и пак ще си отбележа минус(че)  Crazy

Нати,ахххх мамка му... кога си ги направили толкова големи бе  #Crazy

Утре е белтъчен .... предполагам знаете акво означава това ...  Laughing ОСВИНЯВАНЕ!  Joy

Тъй като нямам намерение да ставам по-рано от 10,естествено ако не си легна направо в 10 сутринта след някоя ваканционна вечер навън..
10-11ч - 1 грейпфрут
до 12ч- вода
14-15ч-2 пилешки пържоли,1 или 2 краставици
до 18-19ч - водица
иииии ....

18ч - 1 кофа таратор с 2 краставици вътре    chef  Blush

# 124
Здравейте и от мен!
Току що се прибирам от училище  Confused и вече съм почивкааа  Praynig Party Party Party
Днес съм на варива и сега за обяд си правя леща и ще хапна малко зелена салата. Днес нямах време да закусвам в училище (както обикновено 2 ябълки) и си мислех, че докато се прибера от училище ще си умра от глад  #Crazy Интересното обаче е, че изобщо в момента не изпитвам глад и не знам.. може би така ми се струва де.. обаче като ям ябълки и след 2часа вече съм много гладна, а ефекта е съвсем различен, като не ям  Rolling Eyes
Както и да е..
Отивам да хапна и после ще ви пиша пак  Hug Hug Hug

# 125
Охо,здраси лорче.Какво става? Какъв ден ти е днеска? Simple Smile)) ПРиятен обяд

# 126
  • Варна
Гале Да ти е жив и здрав рожденника, много да се слушкате и обичате с него още дълги години  Hug
Имам едно питане към трениращите фиданки - дайде идея за марка кростренажор, че мойто мъж май е решило да ми прави такъв подарък за рожденния ден, а на мен не ми се ще да е някой боклук, че хич не са малко пари пустичките му  Mr. Green
Сега отивам да си направя едно следобедно кафе и после сядам да пи попрочета, че днес не остана ред за темата  Wink

# 127
Големи  сте терци бе - Петко, Птица Hug! Като се появите и падам от смях!
Хапнах си картофки и салатка  (Петко, за теб ще приготвя следващия ти режим ден картофки) и сега съм си легнала и ви чета.
didnik ,утре преди обед съм на фитнес и ще поразпитам в залата за препоръчителна марка.

# 128
  • Бургас
Привет  Heart Eyes  Тук много топло стана  Nature Sunny, на плажа през 3 метра има печащи се  Grinning
Гале да е жива и здрава половинката, много да се слушате и обичате  smile3525
Петко честита 6-а, айде и па математ. една 4-ка и си бомба  Party За бананите #Crazy хайде ще замълча Mr. Green
Птица   202uu  Наминавай по често, че май ни трябва всекидневно свиване на сърмите  Laughing
Жабче и я имам такава върба, иска много вода да знаеш, в противен случай пожълтяват листата. Честито фигурка! 
Стели мине ли цикъла, кантаря пак ще те радва. Пиши по-често Hug
mim_d честито на щерката!Поздрави я, супер резултат!
Иринка честито сандалки, със здраве да си ги носиш и нови да си купиш!
inanikol дано не се повтаря кризата Peace
Ели само като четях какво се е случила и ми се зави свят #Crazy   Hug Hug
Досега банан-1 бр., 2 мини-кексчета, солети 3-4 и ги метнах в коша, много солени нещо ми дойдоха + литър фреш че ми е жегаво.
Довечера кръчме, незнам какво ще хапна newsm78
Сложих снимки в сайта. Тези дънки февруари месец едвам ги закопчавах и ги изпълвах на max, особени в бедъра и дупето, ама сега са ми торба  Grinning Мъжо вика че съм като рапър Mr. Green

# 129
Привет на всички!!

Ели,много  Hug и до довечера да ни кажеш още по-хубави новини  Peace

Благодаря ви, много сте мили  Hug А сега ако можеше и да се начудя какви дрехи да си купя ще е добре,че половинката вече ще ме трепе  hahaha Незнам колко дни вече обикаля с мен и аз нищо не си п.харесвам,а и усложних още повече работата  Wink,щото реших,че няма да ходя с панталона дето си го купих,а ще сипърся пола или рокля,и съответно някаква блуза.Ако тия дни престана да пиша пращайте Жането да ме търси,че на горкият ми мъж може да му писне от мен  Laughing

Гале,честит рожден ден на половинката ти!! newsm59

Птиче,ти си разума на тази тема,скастряй ни по-често и току виж сме взели та сме се оправили  Hug

Петко,като си представих колко са 7 банана и ми стана лошо  Sick Браво за историята   Peace
Аз днес съм на 1 банан за закуска и 2 ябълки на обяд и едно кафе.

# 130
  • Варна
inanikol аз съм от все още кърмещите мами, която даже вече завърши диетата. Не мисля, че се отделяха чак толкова много отрови, тя е толкова разнообразна и включваща всички групи храни, че не знам дали някога съм се хранила толкова разнообразно и полезно. За водния - не съм го карала, правих втори плодов, като особено последния месец почти всеки плодов беше еднакъв - закуска - една ябълка, или круша, обяд - 100 гр. сурови бадеми плюс няколко натурални фурми, вечеря - зелена салата, или домати и краставици, подправена плюс няколко маслини. Аз самата се чувствам доволна от постигнатия резултат, макар че трябва поне още толкова, така че спокойно може да се захваща дъщеря ти с диетата, само че с условието да изпива поне 2,5-3 литра вода на ден, за да може да има кърма за малкото човече.  Peace
Ели съжалявам за баща ти, дано няма никакви сериозни последствия и това да ви е последен кахър на цялото семейство  Hug Поздравления за новите сандалетки, със здраве да си ги носиш Hug и ти и Иринка нейните  Hug
Иринка
при нас пък в неделя преди обяд ще идват да пръскат против хлебарки, че целия блок нещо пропищял от тях, само дето трябва да минат два часа преди отново да се приберем, да видим как ще я измислим със спането на бебо, че не ги знам кога ще я сколасат, а той последно време на обяд спи само в леглото си.  Whistling
Весси, Изкусителче видях едни страхотни снимки, на едни страхотни женски отслабнали телца - супер сте момичета, според мен не ви трябва повече слабеене, че съвсем ще измършавеете  Laughing Peace Hug
Жабе страхотен ежко-бежко и аз искам такъъъъъъъъъв. Цяла Горна Оряховица обърнах докато бяхме там, еми нямаше хубав ежко  Sad А ти умната с това разтоварване, че в тази жега да не си докараш беля някоя друга на главата.  Naughty Hug
mim_d страхотен резултат на дъщеричката ти, но тя не е ли много малка за диети  newsm78 Благодаря от сега - ще чакам инфото на тренажора  Peace Hug

Птиче,ти си разума на тази тема,скастряй ни по-често и току виж сме взели та сме се оправили  Hug
Напълно съм съгласна  Naughty
Стелиииииииииии пиши по-често душата  Hug Heart Eyes
Натииииии голям сладур туй твойто чаве, ами да взема да му пратя и едно парче шоколад към вафлата а  Laughing, гиди с него - опасни са тези малките ей, аз нали си имам цели два броя, та много добре знам за какво иде реч  Hug
Момчетоооо естествено, че така ще стане - аз си знам, че от време на време замествам Баба Ванга - Бог да я прости, та за една шестица ли няма да позная  hahaha Ама се вземай в ръце и оправяй и математиката, че и аз съм от математиците и ще почвам вече да ти свивам сърмите, да знаеш, не мой са излага тъй я  Naughty И за всеки случай драсни по някое време два-три реда, че да не вземеш да пукнеш след туй количество банани сега  Mr. Green  Peace

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 15:13 от didnik

# 131
Следобедно кафенце, моля
Докато го изпия, ще ви прочета, че вие доста сте писали Simple Smile
За утрешния рожден ден си реших проблема, измислих го благодарение на вас, но...май месец са много явно рождениците, и в понеделник пак сме канени. Та...плодов ден..мъкааааа ooooh!, чудя се, мога ли да го разменя изцяло следващия белтъчен с плодовия ден, или да си карам плодов до вечерта, пък да си хапна вечерта салатка с месце...давайте идеи ,щото домакинята ще ми се обиди...а на всичкото отгоре нали и двамата с моя мъж сме режимни, та съвсем ще я ядосаме  Joy

# 132
привет и от мен!! И ние с Криси днес сме на плодове,ама това ни е един от любимите дни.Много обичаме плодове!Та сутринта закусахме с киви,а на обяд разкошна купа с ягоди.При мен нещата явно вървят към -5кг, а Криси вече е почти -8кг.Желая хубав ден на всички дами и на Петко!Петко не и се давай на математиката!!!На мен ми беше любимия предмет ,ама щерката нещо не я обича,та и е зор1Аз отивам да си спретна едно кафенце и продължавам да ви чета,че доста сте изписали Simple Smile

# 133
Мартинче, аз мисля,че няма да е проблем да размениш дните,аз поне така направих по Гьоргьовден и пак имах добър резултат

# 134
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ужас , срам ме хвана.  Embarassed
Птица , права си ма пусто идват ми празници и искам по скоро да сваля
още килца.  Blush
Изфиряса ми всичко къде четох , все поста на Птица ми е в главата.  Sad

Веси , много ми харесва , а за поливането нали всеки ден поливам тревата ,
та няма да е трудно. Ето я http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225817&pid=12309777

Дидник , моя крос е Спортер , тоест на щерката де. Купихме го преди 2-3 год. ,
много сме доволни и малката го има и тя няма проблеми.  Peace Ето снимка , изнамерих я в нета и нашия е абсолютно същия. http://www.obiavibg.com/usergraphics/c0de73dba1b17228411b61445e03636c.jpg

Аз съм на три чаши таратор и ми е много гот , че с тая жега...  ад е.  Crazy

Мартинче , мерси за кафето , дойде му реда и на него.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт