90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 980
  • 445
  •   1
Отговори
# 105
  • Панагюрище
Ели,мила тъкмо сядам да питам какво става с вас и ти си писала Praynig само добри новини да ни съобщаваш вече,дано е отминало лошото Hug.
Жабче,супер е много е хубаво.

# 106
Както обещах по история - 6 .... Wink  там съм де пипнеш,там пръскам ум  Joy ,а по математика  newsm78 newsm78 newsm78

Здрастиии...
Днес сме пак на минус - -300гр - вече 94,1 (а вчера 94,4).

Плодов ден.В 7 закусих с един голям грейпфрут и от 8 до 11 на 500 мл вода. Току що обядвах със Blush 7 банана и преядох.

Сега да видя какво сте изписали.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 12:12 от Petko92

# 107
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ели , аз сега видях за баща ти , че си писала.  Blush
Много съжалявам за станалото , дано бързо и бепроблемно да се възстанови.  Hug

Сега ми се обадиха , че са ми взели плачеща върба , та по после ще си я взема ,
посадя и ще я фотна да се изфукам.  Blush

# 108
привет на всички

бяхме на разходка рано рано днес че пак една жега е тука, диването още се приспива в количката и голям кеф Simple Smile

Жабе и аз напоследък едни плюсове, или нагоре-надолу, нали вървим кажи речи заедно та се сверявам то теб  Peace явно е период
дано се размърдаш с лунуването
много готини фигурките всичките, а и градинката е супер
Ели радвам се че лошото се е разминало, само хубави работи вече  Hug
Гале честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!   bouquet
Иринка честити сандалки, със здраве да си ги носиш
Петка честито на патерица! Много здраве, късмет и любов!
Звездичке, успех и те чакаме отново тук  Hug
Петко бравос, няма да й се даваш и на математиката,
аз като един заклет математик ще кажа че въобще не е толкова трудна колкото всички си мислят

аз пък въпреки че втория воден го карах плодов пак позациклих
но си мисля че 2 кг за 2 дни са дошли в повече и организма още привиква  newsm78
смятам таз четворка вече да размърдам нещата,
а пък в крайна сметка колкото-толкова

хайде отивам че от вчера обикалям пилето със зеле и само вия а пък сега ще си хапна сладко   chef

# 109
  • Панагюрище
Петко браво само така ,а и математиката ще я минеш някак си.

# 110
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Петко браво за историята и за килцата ,
ма математиката как ще я бориш.  Mr. Green
Толкова ли една тройка неможа да вържеш? Rolling Eyes

Мимка , аз без причина от вчера до днес съм в повее с около 500гр.
Та затова се амбицирах и да се размърдам тез три дни. Дано вляза във формата си.  Peace

# 111
Жабке,Роси,Мимка ох недей, толкова се напъвам да слушам и гледам като пън,нищо не мога да схвана,ама нищо.Просто не ми се отдава,ама грам,нали мозъка има част,която е за математичните стойности - при мен тотално липсва. Ще я измърдам де 2 4 2 Laughing ако не ще го накарам да ме изпита за 3 на нещо, поне формули ала-бала знам,а има ли желание (както и от моя страна) винаги може да ми пише,ама има време де Laughing За ся не се притеснявам,ще има още около 3 контролни,тъй че това класно той си го каза,че е обикновено контролно. Ще го изтикам. Пък и това му е последната година,защото се пенсионира,еда ли ще иска да го запомня с лошо Laughing А и редовно му влизам в часовете и не му създавам проблеми ... хах сега се сетих когато отлепих едно табло и като се разкещя и вика да съм взимал чук и пирон да го оправям,ама го залепих с дъвката си и му казах,че просто тиксото било изгнило и съм сложил друго Laughing

Mим,честито за свалнеите килца! Simple Smile

Иринке,ох и ти ли на плодове,и аз сдъм с подут корем днес  newsm78  Честити сандалоци   bouquet

Геринцето,честито! Simple Smile

Гале,ЧРД на съпруга ти  Laughing . Ухаааа честитоооо  Money

Инаникол,честито за сваленото.Минаха ли ти,отвратитлени са тия бк.

Ели,оле,браво,че е добре и бързо възтановяване   bouquet

Дидник,всичко,каквото каза стана  Laughing Mr. Green Heart Eyes

Висиииии  Joy другият път пробвай с фазан  hahaha Joy

Мим,охаа,от кога не съм ял картофиии,не че ми се яде де  newsm78 Laughing

Oй вчера вечерях с едно мако резанче 2 см на 7 Laughing кекс.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 12:52 от Petko92

# 112
  • Панагюрище
Петко,страшен си появи се и ние почваме да се хилим Joy Joy Joy.С дъвка казваш,а? Joy Joy Joy.

# 113
Жабе, защо вършиш глупости ooooh!
Ей, ама вироглави всичките, значи. Толкова пъти сме го говорили - за да се отслабне, трябва да се яде!!! Разумно, внимателно, без оливане, но да се яде. Като се прави една диета, се прави! Не се прекъсва, не се променя непрекъснато. За да е дадена в такава стройна система, значи всичко е от значение - и различните дни, и последователността между тях, и храната сутрин, обед и вечер.
А и старо куче си вече, не научи ли досега, че при диетите свалянето не е постоянно и еднакво. Има сваляне, има застой, има връщане дори на кг. От значение е крайната тенденция.
Чак ме е яд на теб. Разбирам да беше като мен, дето от нищо не се влияе, а ти! Толкова добър резултат имаше, хем дойде от Дюкан, и сега ще измацъфръцаш всичко. Замисли се откога ти почна задържането, качването и въобще играта на кантара. Откакто започна да вършиш глупости. То не бе лунуване, плодуване, зелеви супи.... Защо!?
Щяла да се размърда тези дни Rolling Eyes
ЯдосаФте ме, значи Crossing Arms

# 114
Еми ако си мисли,че ще нося чук,пирон и тел...наааправо съм се   tiptoe затърчал  Crazy  newsm73
A и това ми бе под ръка,че какъвто е голям по абцисата и ординататата,а като се разрекщи като за пред заколение,изпадам в нервна криза  Tired
Луда работа..  Laughing

Птицо,душа,едно валиарнче в просото желаеш ли....  Laughing Как си  newsm57

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 13:05 от Petko92

# 115
 Привет!!!
 Благодрая на всички за комплиментите за Яворчо Hug
    Аз днес от сутринта съм почнала с пране,готвене,чистене,излязохме с Явор малко на разходка,прибрахме се хапнахме и той вече е в леглото.Аз готвих гювеч,че да мога и аз да си хапна-днес съм на варива Peace
 Честито за минусите на всички Hug
 Ели много се радвам че новините са добри Hug HugУспокой се и ти.
Галя честит рожден ден на съпруга ти!Да е жив и здрав! А за вафлите какво да ти кажа-май ще трябва да нося за всички деца Crazy ooooh!
 Жабче аз съм съглесна с мнението на Птица Peace
 Петко браво за историята Peace чудя се обаче защо никой не каза нищо за 7 банана изядени на един път (поне аз така разбрах) Crossing ArmsВ плодовия ден се яде през два часа-тия 7 банана можехе да ги ядеш до довечера по два през два часа и нямаше да си гладен.Сега като огладнееш след час кво ще правиш ooooh!
 Мим д много се радвам за дъщеря ти,браво на нея Peace
  Сори ако пропускам някой BlushГушки за всички Hug

# 116
Нати, забравих да кажа (ма то Жабата е виновна Mr. Green) много ти е сладко момченцето Peace
И не се терзай непрекъснато. Ще свикне детето, после няма да иска да го взимаш Simple Smile

Цитат
чудя се обаче защо никой не каза нищо за 7 банана изядени на един път
Щото чакаме да му стане лошо Joy Тогава сам ще разбере.
Пък и няма все аз да се карам, я Crossing Arms

# 117
  • в сърцето на моето Слънце
Ето ме и мен, пак!
Здравейте!
Поздрави и гушки на всички стари и нови фиданки и на фиданецът ви.
Виждам че при вас всичко е ОК и се справяте и много ви се радвам.
При мен бива. Спазвам си режима, в момента МЦ ми създава проблеми и това се отразява драматично на кантара. Вече на лудост ме избива...
Радвам се че се сещате за мен! Аз не съм ви забравила, чета си ви, но не пиша често, за да не досаждам.  Hug Hug Hug

# 118
Нати,честно да ти кажа,това го осъзнах веднага след като ги изядох,тамън изядох 7 мият и изкрещях "Олеее ама то се яде 2 плода през 2 часа" .... мълчи направо умрях от срам какво ще кажа тук Blush Laughing ,недей налива масло в огъня Laughing

Уааа,каква вафла хрупа детето,струва ми се вафла Хипер,ако не значи е Мура Мега,но залагм на Хипера (мразя го,ама цял ден  всички плюскат тва)

птицо,земи се провери за птичи грип и бяс   apchih ,че много си зла,ще те гъттна с брадвата   newsm66 aма да ти кажа,малко ми се гади  Sick ама ще мине на ина  pironi на тебе    Whistling

mmmStelxen_m,ооо Здрастии  Laughing както е казал бай Пух "Колкото повече,толкова повече"    bouquet

# 119
  • Панагюрище
Стели, Hug как го каза само да не ни досаждаш даже не си го помисляи,та нали си част от нас винаги ни е приятно да те чуем и видим.
Петко,само утре да не цивриш-имам плюсссссссссссссссссс.

Общи условия

Активация на акаунт