90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 977
  • 445
  •   1
Отговори
# 90
Хей, да се похваля - моята дъщеря сега стана и се претегли - преборила се е със 7 - цата в кг. , вече започват с 6-ца. Много е доволна!!!
Равносметка е - за 25 дни - 5,5 кг. по - лека!

# 91
Привет момичета и момче,
Мим-поздрави на дъщеричката за отличния резултат,и све пак младото си е младо ще кажа аз  bouquet
за спането предишните дни бях първа смяна,днес почивам но нали знаеш биологичния чесовник работи,ставам и хоп при вас
благодаря ти,че попита-трогна ме Hug
Вержиния-благодаря за кафето и закуската Joy
на всички лек и минусов ден Heart Eyes

# 92
  • Панагюрище
Хей, да се похваля - моята дъщеря сега стана и се претегли - преборила се е със 7 - цата в кг. , вече започват с 6-ца. Много е доволна!!!
Равносметка е - за 25 дни - 5,5 кг. по - лека!
Браво радвам се за нея,при момичетата кг са от голямо значение.
Мима1976, то така си изгубваме съня с тези ставания по различно време,аз от опит го знам.

# 93
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Верджиния , мерси за закуската.  Hug
Аз сега си пийвам кафето и после отивам за
плодчета да купя.  Peace

Сноуче , днес на таратор , утре на вода и в
понеделник на фрешчета.  Grinning Това ми е менюто
за тридневката.  Simple Smile

Мим , браво на детенце.Радвам се за постиженията й. Hug

# 94
  • София
vesyy  Hug разсмя ме...  Joy"фиданки и фадан" Laughing
Нати, видях Явор! Наистина много сладък! Hug
Мим Hug браво за хубавите резултати на дъщеря ти!  bouquet Супер!
Жабче Hug ти здраво си се заинатила Hug
Вчера си купих едни гевречета /бретсели/ и така ми напомниха на гевреците от Германия... дано са хубави! На обяд ще ръфна поне един. А за вечеря - ще нападна тортата  Grinning
Днес-утре... трябва да раздвижа малко кантара Praynig

# 95
Добро утро,фиданчици и фиданец!! Hug

Нати,много ти е сладко момченцето  Hug

Звездичке,каквото и да направиш ти пожелавам успех и скоро да се похвалиш със свалените килца!! Hug

Жабче,не са ли ти много три дни почти глад  newsm78

Аз днес съм на плодове,а вчера-
закуска-1 банан
обяд-3 малки филийки хляб "Вита" с лютеница
следобяд-1 сладолед
вечеря-2 филийки с лютеница и ред черен шоколад

За днес съм си приготвила ябълки и банани.От няколко дни много ми се е подул корема и май не беше от чая,но не съм го пила повече.Може да е от ову-то /не че някога съм следяла кога съм и незнама точно  Laughing/,но не е и от МЦ,щото има още 10-на дни дотогава.
Сега отивам да изчистя,че и днес заведохме децата на градина и после мисля да напръскаме с препарат против бълхи и разни такива/не че имаме,но профилактично/,че навън вече е пълно

# 96
Сноуче , Иринка , инат съм голЕм.  Laughing
Нямам избор , че нещо вместо кантара да е надолу , качва нагоре. Crazy
Причина няма , но явно трябват строги мерки.  Mr. Green
Така поне озаптявам положението.  Peace
Иринка , то ме засища и фреша и таратора ,
но усетя ли някаква аномалия ще си хапна нещо според деня.  Simple Smile
И аз от два три дни съм с издут корем , въобще подпухнала се чуствам.  Rolling Eyes
Днес и аз ще пръскам кучетата , че комшийските мачки са големи бълхарки и
да си предпазя мойте животинки , пък и нас.  Peace

# 97
Жабче,  Hug

Ето и обещаната снимка на сандалите http://prikachi.com/users/irinka28/91t.jpg

Аз поичистих и след малко излизаме за да ми мине по-бързо деня  Wink

mim _d,честито на дъщеря ти!! Hug

# 98
Добро утро на всички, то май вече е добър ден, но аз днес си поспах повечко  Rolling Eyes  Вчера ми беше бобовия ден, но вечерта прегреших с няколко резенчета луканка и с малко шопска салата. Имахме гости...уфф сега ми е съвестно що ги ядох  ooooh! Днес ми е въглехидратния ден и ще си направя спагети.Днес още не съм се теглила но вчера като се качих бях с - 400  newsm44  а ми беше едва втория ден. Незнам днес като се кача след малко какво ще покаже кантара, само да не ми се замае погледа с +  #Crazy щото много бързо се демотивирам. Приятен ден на всички и естествено много ---------  Hug

# 99
  • Панагюрище
Гертанче, браво и успех с диетата.
Иринка,сандалите са много хубави.

# 100

Момчета рано рано ви черпя днес съпруга ми има рожден ден txtloves
 Вирджиния благодаря за кафенцето със закъснение си го пийвам .
Нати Яворчо е голям сладур я вземи да го пращаш с по някоя вафла на градинката и няма да имаш проблем гладен няма да остане .Не се притеснявай ще свикне детенце като му стане интересно с децата и после няма да иска да го вземаш на обяд .
 mim_d  много се радвам че дъщерияката ти е преборила 7 мицата
Забравих да се похваля днес моето кантарче много ме обича -1.300 не можах да повярвам на очите си три пъти се качвах и пак не можех да повярвам такова чудо не съм виждала откакто започнах 90 дневната .Явно организма ми е имал нужда от малко побутване за да започне да сваля отново .Зелевата супичка ми подейства положително сега отивам за зеленчуци и плодове и да напазаря продукти за пица .Днес племенника ми ще ми идва на гости с преспиване и съм му обещала пица за вечеря .
Много гушки на всички отивам да крача по задачки а и кучето се е наредило пак на вратата .

# 101
  • София
Здравейте на всички. Днес ми е 5 ден и много се радвам като ви чета какви резултати имате. Аз съм отслабнала с 2 кг. досега, но вчера след обяд получих бъбречна криза. Не зная лекарствата които пих дали се съвместяват с диетата, но аз продължавам. Имам и едно въпросче. Дъщеря ми кърми по 5-6 пъти за денонощие, много и се иска да започне диетата - дали може да замести водния ден с плодов  и дали в плодовия се изхвърлят много отрови в кърмата. Някой знае ли?

# 102
  • Панагюрище
Галя, smile3501 и newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на мъжъ ти ,много да се обичате ида се радвате един на друг.
ИнаНикол,нека кърмачките да се изкажат,но мисля,че няма да и навреди диетата,но както ти сама го каза водният да бъде плодов.

# 103
inanikol когато се включи и нашето кърмаче, ще ти каже, но по принцип плодовия не го прави класически плодов, а може да включиш и млечни продукти, ядчици и така.
Благодаря Ви много момичета  Hug
Гали честит ти рожденник, да е жив и здрав и дълго време Ви пожелавам семейно щастие и домашен уют.
Нати нашия приятел Яворчо е голям сладур, ма какво се очаква от такава майка чаровница.
Drunvi  Hug страхотно и бодро ми звучиш миличка и това ме успокоява много  Hug
Жабче внимавай миличка следи се и наистина ако ти стане злел хапвай от режимностите за деня  Hug
Ирка страхотни сандалки, със здраве да си ги носиш, невероятно елегантни са.
mima1976l  Hug
Засега нещата се стабилизираха при мен, минах един кошмарен ден вчера. Снимката на главата е добре, няма счупване на черепа и сътресение. Злополука с баща ми стана, падна върху главата му един уайзен, дебело желязо като релса за влаковете. Аз като една мед.сестра, го обръснах нула номер промивки с кислородна вода и йодасепт, и така. Благодаря Ви за подкрепата.
 Hug на абсолютно всички момичета.
Вчера ден на варива, отчета е:
около 0,600 гр. императорски ориз за деня
1,500 л. вода
кафе
голяма ябълка
чаша домашно студен чай с изциден портокал в него
Днес въглехидратен ден:
до момента, ама без да ми се карате Embarassed
чаша кафе
1 л. вода
една Троя
Миражки
За довечера незнам.
Сега отивам до пазара да го изкупя и се връщам пак на работа.
 Hug
Петко 6 по история ли ще ми носиш днес? Чакам си я  Wink Как си и не пропускай въглехидратния, най - сладък ден  Peace
Жабче страхотна нова придобивка, да ти е честита  Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 11:53 от elinor80

# 104
Гале , да ти е жив и здрав съпругът.
Много щастие , любов и късмет.   bouquet

Иринка , супер са ти сандалките , със здраве да си ги носиш.  Hug

Геринцето , честит резултат. Супер е.  Peace

Инаникол , браво , супер си и ти.  Hug

Ели , страх лозе пази , та и Я. Преритам ли действам по схемата.  Laughing

Ето ми и новата придобивка за двора. http://media.snimka.bg/3025/012305474.jpg

Общи условия