90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 976
  • 445
  •   1
Отговори
# 75
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мария , добре си дошла и успех с таз чудна диетка.   bouquet
Аз на тез годинки е вече късно да се заглеждам в целулита ,
да кажат по-младите девойки. При мен е важно да сваля излишните
кила и почти успях и да съм стегната , а не некоя дропла.  Mr. Green
Ще видиш , че диетката ще ти стане начин на правилно хранене и
бързо  ще свикнеш с нея.  Hug

# 76
  • София
Мария, добре дошла и успех.
Нати, голям сладур е Явор. За яслата - аз не мога да давам съвети. Моето диване/сега на 19 г/ беше другата крайност. Вземахме детска кухня от яслата и тя все искаше вътре при децата.
1991 г. нямаше деца и беше борба за всяка бройка, та лелите ни поканиха да я запишат - да си играе с децата. Уж и тя  до обяд и дядо да я взема. Да, ама не - то си иска при децата. Водя я сутрин - бърза първа да влезе и да вземе играчки, на обяд идва дядо - бърза да ляга да остане при децата. Другите деца реват, майките преживяват, а аз тъжна - милото ми детенце не плаче за мама. И мама с тъга отиваше на работа, направо бях като прелъстена и изоставена. За яденето - злоядо си беше и какво е яла - като не зная не се ядосвах. В къщи наваксваше. Щом я вземем към 16.30 - ядеше като разпрана до лягане. Не сме имали проблеми със сборните групи - иска при децата винаги. А  и все болна беше - който кихне, тя прихваща и през 2 седмици болна. После пак на градина и така.
Лека нощ на заспиващите.

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 23:05 от Aisha

# 77
  • Варна
Лю гледам само аз и ти сме в тази късна доба - приспа ли мъника  Simple Smile. А ако идвате във Варна задължително да се обадиш да се видим  Hug
Весси естествено, че хапнах сладко и то в доста добро количество. Просто до днес не ми се беше прияждало така зверски. Ама явно от диетата си помни организма и си иска от време на време, а и от МЦ-то има нещо сигурно - та омахах ред черен шоколад, ред бонбони Черноморец, че бях умряла аз такива, и няколко лъжици сладолед - много добре ми дойде това сладкото  Mr. Green
Момчето успех утре и да се похвалиш този път наистина със 6-ца щом си решил да я изкараш, а и с още по-голям минус  Peace

# 78
Ох, допреди малко си готвих грах за утре ДидникJoy Сега зяпам на сайта на бтв в Горчиво едни познати и едновременно чета какво сте изписали, после имам да събирам и сгъвам дрехи и си лягам...
Бяхме на пазар и мъника на връщане заспа в колата, дъвчейки пакетче солетки, после яде, къпахме го и като се раздивя, чак преди малко мъжа ми го приспа. Сега и двамата хъркат, а аз вампирясвам.  Mr. Green

# 79
  • Варна
Ами то обикновено така става Лю мама все последна ляга, ама защо поне не свирна - щях да ти пратя грах, че моя вече се застоява няколко дни в хладилника и май не искат да го ядат, а иначе като ги питам какво да им готвя - граааааааах, а аз хич го недолюбвам откакто бях бременна с малкия  Sick
Хайде лека и мека и от мен, и да сте много по-леки в утрешния нов ден  Hug

# 80
Petka честит рожден ден на патерици,жива и здрава   bouquet.ето го и отчета ми за днес-на обяд боб и салатка,след обед малко диня,вечеря салата от зеле,варен картоф,морков и краставица,леко овкусено и беше много вкусничко,към 22.00 хапнах малко сливи,утре мисля да съм по-скромна с яденето на въглехидрати,че като се отпусна с пусто сладичко направо се уливам.е лека нощ от мен и сладки сънища Sleeping

# 81
Аз ви хвърлям също по едно око, не съм ви изоставила ... та нали благодарение на вас постигнах толкова много и сте ми слабост.  Hug  bouquet
Днес наобяд хапнах пилешка супа, а за вечеря пилешки шишчета.  Peace Хапнах и един снакс, че не съм яла много време. Утре мисля да е нещо въглехидратно, но ще видим.  Grinning

Петка, Честит Рожден Ден малко със закъснение! Бъди жива и здрава и много обичана!  Gift

..**НаТи**..
беше ми интересно да го видя Яворчо, ами той голям сладур бил  Hug

mariya82
добре дошла сред нас!  Hug Попаднала си на точното място, това е един много приятен режим, който мога да си го спазвам още дълго време без да ми дотежи. Peace При мен лично целутитът се изглади, а аз имах доста по бедрата и дупето. Сега ако много се вгледаш се вижда леко, но не може съвсем да изчезне.  Outta Joint Това, което постигнах все пак е много за мен. Успех ти желая!  Hug

Аз си направих тренировката за тази вечер, сега ще си взема душ и лягам. Лека нощ от мен!  Sleeping

# 82
привет момичета
извинете ме за недоразумението Blush, но наистина се обърках с 5 странички -  съвсем изключих, че  се пуска нова тема на 30 страница... Blush Blush Blush

Hug Звездичка благодаря за новата темичка, разкажи какво ново около теб, не ни забравяй  Hug

ами какво ново около мен Thinking...не мога да се похваля с нищо, освен, че апетита ми от известно време намаля...но имам ужасен навик да се храня ( в повечето дни )по веднъж на ден ( знааааааааам метаболизма ми забравя, защо е метаболизъм  Mr. Green )  и то около 22-23 часа, добре, че поне лягам да спя след 2 Crazy

опитвам се да спазвам лунните фази( само за по 24 часа) на вода Rolling Eyes опитвам се и през ден да правя само белтъчни дни... а ако ям и през деня, вечер пак да е само белтъчно...

но резултатите от след диетата са безвъзвратно изгубени Blush, но и аз доста се потрудих с баници ( за варнененки Игликата) и Годзилки, като си бях в Бг за 3 месеца миналото лято  ooooh! Tired

сега съм решила след юнското пълнолуние, да опита пак диетката( вероятно с едно хранене на ден и 2 плода през деня)... но не обещавам,ч е нали зимата пробвах и доникъде не стигнах... на мен винаги ми е проблема началото доакто се хвана на хорото, псоле го играя докрай Crazy

благодаря, че попита   bouquet Hug

и да се възползвам от момента, че се разписах... да благодаря на всички момичета , че  се спазва добрия тон на темата Hug
и разбира се благодарности на janeta* , че ме отменя Hug

# 83
Мария-добре дошла сред нас Hugуспех
Нати-много е готин Явор Heart Eyesпу,пу
Петко-успех днес с историята Joy
Роси-лека и доходна Hug
Звездичка-благодарности и на теб  bouquet
Ели-всичко лошо бързо да отминава Heart Eyes
спете спокойно мацки  Peaceаз ще пазя темичката Joy

# 84
Добро утро!

Заповядайте на кафенце и закуска

# 85
  • Панагюрище
Виджиния, мерси за закуската и кафето.
Мария82,добре дошла.Аз спазвах диетата точно 90 дни сега почивам 90 дни и ще я почна отново,че и аз имам още 10  за сваляне.

# 86
  • София
Добро утро! Hug
Много ви благодаря момичета и Петко /няма да кажа щраус  Laughing / за хубавите, мили, сърдечни и приятелски пожелания, които направиха вчерашния ми празник прекрасен! Трогнахте ме!
Аия,Петка,Вирджиния  Hug Честит празник на патерица! Със закъснение разбрах, че празнуваме заедно! Да сте живи и здрави и да сбъднете желанията си! Много радост!  bouquet  bouquet  bouquet
Вирджиния, мерси за закуската! Hug
Звездичка Hug благодаря за темата! Радвам се, че те виждам!
Жабче  Hug  какво реши - разтоварващ ден ли ще е днес?
Хубаво прекарване, ЖаниHug
Ели, Айша и всички останали, спирам с поименното изброяване, че ще пропусна някого... Hug
Вчерашният ден беше прекрасен! С много цветя, с много поздравления! Вечерта бяхме на концерт, а след това синът ми ни посрещна пред залата с огромно цвете и с подарък, който много исках да си взема, но не можах да открия. После ги заведох на китайски /нали бях на варива вчера/ а тортата, ще си я хапна днес - на въглехидратния ден  Laughing
Пожелавам ви много хубав ден, моите колеги ме пуснаха днес да не ходя на работа и акар да е мрачно и да вали, на мен ми е свежо и в душата - слънчево. Hug

# 87
  • Панагюрище
Много хубаво си си искарала вчера Сноуч,пожелавам ти все така да ти е свежо на душата Hug.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 08:09 от rosi_72

# 88
  • Бургас
Добро утро фиданки и фидан  Grinning
virdjinia черпя се кафенце и ягодка, мерси  Hug
Нати, Явор е голям сладур Peace пу да не му е уроки.
mariya82 добре дошла   bouquet При мен целулита позачезна, незнам от режима ли от спорта ли Thinking Успех!
Звезди наминавай по-често!Туй с едното късно хранене не е много хубаво Naughty
Изкусителка като тренираш вечер, после как заспиваш? Мен вечерните тренировки ме превъзбуждат и ставам ей тъй  Shocked
Жабче успешна тридневка  Peace
Петко успех с историята и плодчетата  newsm35 днес. 
Слънчев ден на всички!!!

# 89
Добро утро момичета, Петко! Hug
Мима, ти добре си ни опазила темичката, но що не спиш бе мила по това време??!!
Мария,добре дошла при нас, диетата е чудна, а като прибавиш и някои мазила против целулита предполагам ще има по-добър ефект.
Благодаря за закуската Верджи, но аз ще си пийна само кафенце. Днес сме на картофки - купих дребнички и преснички и мисля да ги направя във фурната с масалце.
Хубав ден на всички и много минуси!

Общи условия

Активация на акаунт