90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 943
  • 445
  •   1
Отговори
# 375
Sisis69 браво за наближаващия финал, табличката прати на ЛС на janeta данните си и тя ще те впише, иначе си направи регламентираната почивка от 90 дена  Peace
gertruda усещането е невероятно да си по - лек макар и с грамчета  Simple Smile

# 376
  • София
Дидник, честит празник на братчето!  bouquet
Ели, вчера не успях да ти честитя прическата! Много хубав цвят! Hug И много ти отива!  bouquet
Добре дошли на новичките! Много успех! Hug
На всички  Hug Hug Hug

# 377
добро утро сладурани и сладуран Simple Smile

НАТИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖБИЧКАТА ТИ!  ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!
ДИДНИК И НА ВАС ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА!

Ники добре си ни дошла отново  Hug
Мелисита, честито завършване на режима, пожелавам ти последните кг да свалиш с лекота  Hug
Руми дано отминат скоро неразположенията и да ти е по леко до края  Hug
Памси аз питах мила, много ме зарадва да знаеш, още тази седмица ще ги пробвам   chef
Ели честита прическа  Flutter

добре дошли и на всички нови фиданки, успех и търпение   bouquet

аз не стига че не свалям а и съм качила малко ама какво да направя, карам си режима и това е
нещо съвсем се скясах ама ще стискам зъби, алтернативата не е по-добра  Sad

# 378
добро утро фиданки и фиданчо,започвам с рожденницитеНатичестито ти рожденник да е жив и здрав и много,много да ви радва  newsm59
Дидникчестито ти рожденник много здраве и успехи   ura
Еличестита прическа,супер си   bouquet
Мелиситабраво за резултата   bouquet
за всички Hug
при мене нищо ново в кг,но мисля че на сантиметри съм свалила,защото паласките почти ми ги няма,а и пръстените направо ще ми паднат,днес съм на варива и ориз ще е менюто

# 379
Почти матурата приключи при нас  Peace
Благодаря Ви момичета за комплиментите относто новата ми коса.
Drunvi  Hug
Нати да ти е жив и здрав нашия палангозин Яворчо, безгрижно детство преди всичко му пожелавам  Hug
didnik честит рожденник и при Вас миличка, да е жив и здрав и весело изкарване на празника.

# 380
Здрасти,набързо пиша.

Вчера си пре**ах (с извинение) варивата - ядох млечна салата,половин пакетче солети,един Ред Бул.2 бишкоти,1 голям сладолед,1 банан,1 чаша ориз,1 Nestea лимон.Пътувах 350 км и минавахме само през села(освен Сливен,Нова и Стара Загора,Димитровград - където ни бяха спирките от пътуването) и магазини не видях,още повече да мога да си готвя,отделно хората не ги бях виждал 10 години и ... абе сложна работа.Майната му.Днеска съм на въглехидрати.
Закусих с 1 банан,преди малко хапнах 2 бишкоти и няколко кубчета кубети.

Не съм се теглил,по-късно ще го направя.Станах в 8 и 30 и веднага почнах да си правя (чак до сега нон стоп) проекта по биология (в крайна сметка стана г*3 ,с извинение!),че по-късно пак ще офейкам за СЗ сигурно на разходка.

Но +1-2 кг не ми мърдат! Карай,и тях ще свалим  Grinning

# 381
Здравейте и от мен. Два дена не съм влизала и нямах време да ви изчета от край до край. Все по лекари сме тия дни и аз и детето та нямам време да се задържа вкъщи.
НаТи Честит рожден ден на малкият Яворчо, да ти е жив и здрав, щастливо и безгрижно детство и много късмет да следва пътя му.

Честито на всички фиданки и на Петко за минусчетата.

Аз днес съм на белтъци и все си се въртя около едни и същи килца ту нагоре, ту надолу.

Пожелавам ви хубав и лек ден на всички.

# 382
  • София
Нати Hug честит празник на Яворчо! Hug Да е жив и здрав и много да те радва! newsm67

# 383
НаТи да ви е жив и здрав Явор, да расте и да лудее и много да ви радва! Hug
и за теб

Аз пак нямам много време за писане....сега се прибираме от разходка и ще тичам да храня малкия. Видях, че има още нови фиданки- Добре дошли на новите   bouquet Hug
Sisis69 добре дошла при нас и данните си ги прати на мен на ЛС за да ги нанеса в табличката ни Hug
Петкоооооо ще има тупаница да знаеш Naughty Какви са тези системни прегрешения. Я се стегни и карай правилно диетата, че ще взема тиганите. Нали ще ставаме елегантни....трябва воля и спазване на съвсем елементарни правила. От утре никакви такива произволни храни защото ще забуксуваш на едно място и после сам ще си бъдеш виновен Naughty Hug
Ели страхотна прическа и цвят Hug
Ники много се радвам да те видя отново и иска ли питане дали те приемаме....та ние не сме те изпращали никъде и все си била сред нас макар, че не си могла да ни пишеш. Успех и не се притеснявай за малкото отгоре. То ще литне бързо Hug
Жабче ще литне плюса. Днес и аз съм като теб с някакъв голям плюс. А вчера бяха въглехидрати. Изкарах режимен ден. Но този +1.500кг днес ме срази #Crazy Но аз си зная от какво е и няма да му вярвам на кантара Mr. Green Да кажа, че много са ти хубави фигурките и градинката Hug

# 384
Честито на Яворчо и мама Нати!
Верджи ми е отмъкнала пилето, затова

Мелисита, браво за резултата, за волята и постоянството!

# 385
Честит рожден ден, на големия мъж, Яворчо! Нати , да ви е жив и здрав, да ви слуша, и скоро да си хапва и спинка на яслата!  bouquet
Аз нали размених плодовия и белтъчния ден, та днес съм на плодове. И сурови бадеми си взех за подкрепление стотина грама.
След двата поредни рожденни дни съм добре може да се каже, след първия минусче, след втория задръжка, но продължаваме борбата  Laughing Поне бях режимна, макар маааалко по-голямото вечерно количество храна  Embarassed, предвид софрите...
Черпя ви по едно следобедно кафенце  Hug

# 386
Мдааа пропуснах да поздравя Мелисита-браво миличка, страхотна си и имаш толкова малко до целта. Радвам се, че всички сме помогнали и че си доволна от постигнатото. Обещай да не изчезваш безследно сега. Прати ми данни за табличката Hug
Мартинче мерси за страхотните кафенца Crazy Само така...борбата продължава и няма спиране до когато не стигнем целта Hug И сега за теб, мен и всички фиданки, които като нас са на плодчета или на който и друг ден слагам плодчетата Wink

# 387
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Уф , прибрахсе , в тая жега каталясах.  ooooh!
Бях примряла от глад и минах през магазина , взех
две риба консерва , кремвирш един и едно кьопало.
Та това хапнах , заситих глада и сега ще живея с гладните.  Mr. Green
Минавам да се обадя и изчезвам да посвърша нещо из нас.  Peace

# 388
Нати честит ви празник  newsm51 smile3525 newsm03

Аз да попитам.. в белтъчния ден мога ли да пия кафе 3в1 (до колкото си спомням беше най подходящо в белтъчния ден)  Rolling Eyes

# 389

Аз да попитам.. в белтъчния ден мога ли да пия кафе 3в1 (до колкото си спомням беше най подходящо в белтъчния ден)  Rolling Eyes[/color]
Кафе с мляко може в белтъчен ден след 12ч. и да е без захар. Комбинацията 3в1 не става за нито един ден. Може да си направиш  в белтъчен ден кафе с мляко и да подсладиш с подсладител. Но варианта на пазара 3в1 е комбинация от кафе с мляко и захар, а последните две не се комбинират в нито един от дните тук Peace

Общи условия

Активация на акаунт