АВГУСТинчето вкъщи се не трае, само навън то иска да играе!

• 12 185
  • 264
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро smile3507 чувствам се ужасно отпаднала,едвам се нося,нещо не можах да се на спя Tired

Мегита честит рожден ден Hug

имам пакетче от ларедут,след малко потеглям да си го взема от пощата Party

# 61
Мегита, Честит Рожден Ден!

Алма, при мен няма забавяне. Аз сама си ги нося в Данъчното документите всеки месец (фирмата е на името на баща ми и аз си се занимавам с това) и винаги максимум 2 седмици след внасянето ми ги изплащат. За миналия месец подадох документите в петъ, тъй че другата седмица най-късно очаквам парите.

Морска, и аз пазарувам от Ларедут и за сега съм много доволна. Гледам най-вече маркови неща да взимам, че като бяха разпродажбите бях поръчала разни парцалки и нещо не ми допаднаха. Трябва пак да ходя да си заредя картата и да поразгледам сайта, че само оферти ми пращат, ма нещо не ми остава време да се възползвам.  Mr. Green Аз станах голям фен на пазаруването онлайн, та проблема е, че не се задоволявам само с Ларедут и мъжа ми вече  Crazy
Телефони си купихме през интернет, отделно пазарувам от разни американски сайтове, а сега ще поръчваме и една аларма за колата през ибей (малко и за мъжлето да има  нещо  Whistling )

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 09:59 от teddy_

# 62
Меги Честит Рожден Ден, много здраве и късмет!

# 63
  • София
Честит рожден ден, Мегита!
Да си жива, здрава и много щастлива!

# 64
  • София
Честит рожден ден Мегита!

# 65
  • UK

Много ви благодаря момичета   bouquet Hug

# 66
Добър ден и от нас!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕГИТА! ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 67
И аз съм фен на Ларедут.Ивон за лятото е облечена почти изцяло от там.Милото като чуе вече за Ларедут и #2gunfire hahaha hahaha

Морска,да не се разболяваш и ти Naughty

Или,как си?Вчера нещо не звучеше добре?

Френското Тони,нещо ми се губи.Да се явява бързо на отчет Crossing Arms

Ние бяхме 3 часа на вън и сега спим.Нещо се приготвя да завали,дано успее,че тук е мор ooooh!

Хайде,отивам да си почета книжка Wink

# 68
Честит Рожден Ден ,Мегита!Много здраве и щастие!

# 69
  • София
Тук временцето се развали но нека малко поразхлади,че....  ooooh!

Райън,сутринта повърна няколко пъти на фонтан Confused не знам какво беше това чудо и малко след това му се доспа и поспа 30 мин,а главичката преди да заспи му се изпоти много! Confused
Сега си обядва и си заспа и изцяло си изглежда добре Rolling Eyes

Морска,Ларедут ми е страст  Mr. Green пазарувам от 2 г и съм страшно доволна от нещата Peace

# 70
Мегита, Честит Рожден Ден!!!!

Ние сме малко по-добре, надявам се утре вече да се чустваме като хора  Praynig
Как се оправяте с тоя Ларедут  newsm78 Като не разбирам нищо от тоя език... сайта изглежда доста объркан newsm78  Rolling Eyes

Някой ще ми каже ли къде се виждат колко деца чакат за място в отделните групи за ясли  newsm78 В профила като си  вляза и там няма нищо такова.  newsm78 newsm78 newsm78

# 71
Влизаш в профила на детето,после в кандидатури,после кликваш на яслата където искате да ви приемат.След това на списък с чакащи.И там си пише какъв е списъка за чакащи по социални критерии,по общи критерии.Дано съм ти била полезна  Peace

# 72
Или, За Ларедута - аз ползвам преводача на гугъл. На първа страница в темата за Ларедут всичко е обяснено и става много лесно,след като изчетеш необходимите линкове. Аз до сега проблеми не съм имала  Peace

# 73
Алма благодаря ти  Hug
Изобщо за какво са го писали тови "нисък" шанс, като то е очевАдно, че е  НИКАКЪВ  #Cussing out със 100 деца чакащи преди Янислав, че на едно място има дори и повече от 200   Shocked
Теди така като обясняваш може и да стане  Mr. Green Ама ще взема и аз да се зарибя и ще ям бой после  Blush

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 15:57 от *ИлиЯна*

# 74
  • София
По прочетох на две на три последните две страници.
Бенки, Аничка има 2. Една на корема и една на ръката. Аз е безмислено да казвам колко имам... ooooh!.
За раждане на друго дете, не се навивам за нищо на света Naughty.
За яслите, в профила на Ани пише, че има "нисък шанс за прием", но след като мъжО не иска да я пускаме, не ме вълнува дали ще я приемат или не Sad.
Ларедута, съм си го забранила  Stop. Така и така Ники пазарува от ибей и няма смисъл и аз да товаря излишно семейния бюджет Mr. Green.
На всички болни малчовци и мами бързо оздравеяване Praynig.

Ох, сега трябва да водя Ани на консултация, а освен това и Дани трябва да минем да го вземем от градина и него да го заведа при педиатърката, че от новата градина искат един документ за профилактичен преглед, а навън вали ли вали  Sad. От нас до градината ще идем с такси, ама градината е на 500 м от Военна болница и как ще ги опазя от дъжда, не знам Whistling.

Приятен следобед на всички     bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт