LaRedoute - кодове - 29

• 44 286
  • 484
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, някой дали е получавал куфара (сивия със зелените цветчета,кото се коментита сега) снещо дребно на поща или винаги отива на митница?

не мога да си вляза с паролата и пиша като нерегната Sad
Днес получих от пощата куфара,бебешки къси дънки,3 тениски бебешки и 1 калъфка. Тежеше 1,760 кг.

# 421
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пак ще ви тормозя.
Благодаря предварително за вниманието

Поканих преди времето "приятел", който направи малка поръчка с 10-те евро, които получи от това.
Сега получава мейл от ЛР с предложение да направи покупка за над 45 ойро без доставка - код 24732
Обаче като се натрупаха нещата в кошницата, доставката не отпада. Някой има ли обяснение?

Куфарът получих вчера на митница - закономерно - с още 14 артикула. Хареса ми.
Cvetelinka, как успя да му счупиш крачето? Слабо ли е или ти си го подложила на сериозен тормоз.

Някой случайно да се е натъкнал на информация ДО КОЛКО КГ може да носи този куфар?

# 422
Как...пълен до горе,подпрян и Мартин го "разучава", бута го на различни посоки, повАля го и крачето се счупи. Иначе сме го носили няколко пъти, смятам, че на нормална употреба ще държи. Нашия го пълнихме до дупка и сядах върху него за да закопчая, но за кг. не мога да кажа.
А да попитам за памучния тренч...Има ли някой от вас от този по-белия (виждала съм реални снимки) 46/48 за размяна. Аз имам от този дето е в светло каки, но ми се иска ако има и др. цвят да разменя с някой друг подарък. Ако някой има да пусне ЛС.

# 423
  • Стара Загора
Момичета този сак-Vieux rose някой да ме ориентира кой точно беше pls  bouquet
26921-това е кода

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 14:38 от dilibaby

# 424
Момичета,при код 50075 ми махна доставката и ми даде подарък valise....някой знае ли какво е това?
лично ли ти е изпратен този код?доволни ли сте от този сив куфар?

аз пък куфар не ща, и ся се чудя дали да пускам така поръчката или да изчакам още малко...а пък и другите подаръци не ме кефят нещо.Относно кода, не ми е изпратен лично.

# 425
момичета как беше кода за подарък на надуваемия дюшек с помпата?
Дали е валиден още....?  bouquet

# 426
  • София
Докато чакаш някой да провери вместо теб и да ти отговори,можеш сама да погледнеш на 1 страница и ще разбереш.

# 427
Момичета,при код 50075 ми махна доставката и ми даде подарък valise....някой знае ли какво е това?
лично ли ти е изпратен този код?доволни ли сте от този сив куфар?

аз пък куфар не ща, и ся се чудя дали да пускам така поръчката или да изчакам още малко...а пък и другите подаръци не ме кефят нещо.Относно кода, не ми е изпратен лично.
Ако чакаш, може да изпуснеш кода. Пък той не е лош, ако не заради куфара, то заради БД. По време на намаления рядко пращат хубави кодове, те наближавааат  ooooh!

# 428
добро утро, може ли да ми кажете защо евтините калъфките на точки ги добавям на цена 1,57 или 1,75 или дори 1,90, в зависимост от цвета, а после в кошницата ми са твърдо 3,50 всички цветове. Исках да ползвам код с тях и преди успявах?
при мен става с код 57029 за б.д.
57029 при какви условия дава бд

# 429
Докато чакаш някой да провери вместо теб и да ти отговори,можеш сама да погледнеш на 1 страница и ще разбереш.
Hug

# 430
Момичета какво е това?получила съм го днес:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2c9542b944a4e0e8ac

# 431
Благодаря на Unicorn за изчерпателния отговори да помоля отново за помощ тези дами,кои то имат http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-future-cat-lap … &numberpage=4 този омдел маратонки или са чели нещо за тях. Същите кожени ли са, велурени или платняни. Като ги доближа със зумчето не мога да преценя, а на француски не разбирам. Предварително благодаря на отзовалите се за отговор.

# 432
Приканват те да си избереш 10 предпочитани продукта от каталога до 8 юни и ще ти изпратят 2 оферти за продукти от новата колекция.

# 433
  • Sofia
Момичета, някой скоро да е пускал код 26859 - пише, че е валиден до 30.09.2009. Искам този сак Лафума подарък, а за него друг код не виждам. Иначе ми хваща доста кодове за куфара, ама не го ща Sad

# 434
  • София
Момичета, някой скоро да е пускал код 26859 - пише, че е валиден до 30.09.2009. Искам този сак Лафума подарък, а за него друг код не виждам. Иначе ми хваща доста кодове за куфара, ама не го ща Sad

И аз го искам този сак Лафума, ама не ми се хваща никой код за него  Tired

Общи условия

Активация на акаунт