LaRedoute - кодове - 29

• 44 309
  • 484
  •   1
Отговори
# 390
Новия детски каталог дали го има някой на линк?

# 391
  • В La Redoute и по света
а има ли все още код за чантата с жирафа който да важи.... много ми харесва ама май пак я изпуснах Sad
Преди 2-3 дни с тези кодове за чанта жираф аз пуснах поръчка и ми даде и БД и подарък. И все още работеха, въпреки, че пишеше, че изтичат на 17.05.

@bubulechkata, според описанието им са като раничките найк, но не съм пускала с тях и не знам със сигурност. Ако някой ги е получавал, нека сподели.

# 392
  • София
Преди 2-3 дни с тези кодове за чанта жираф аз пуснах поръчка и ми даде и БД и подарък. И все още работеха, въпреки, че пишеше, че изтичат на 17.05.

да видях ги тогава но докато се наканя... днес вече не ми ги хваща Confused

# 393
добро утро, може ли да ми кажете защо евтините калъфките на точки ги добавям на цена 1,57 или 1,75 или дори 1,90, в зависимост от цвета, а после в кошницата ми са твърдо 3,50 всички цветове. Исках да ползвам код с тях и преди успявах?

# 394
добро утро, може ли да ми кажете защо евтините калъфките на точки ги добавям на цена 1,57 или 1,75 или дори 1,90, в зависимост от цвета, а после в кошницата ми са твърдо 3,50 всички цветове. Исках да ползвам код с тях и преди успявах?
при мен става с код 57029 за б.д.

# 395
От вчера, а и днес също намалени артикули в кошницата излизат реалната-ненамалена цена. Явно е проблем, по който работят, надявам се да се оправи.

# 396
Здравейте, днес получих поръчка от 16 май за пощата. От сега да кажа че поста ми е  spam2
 Беше с подарък сахаринчето 38/40, та въпроса ми е понеже ми е голямо някой иска ли да направим замяна за 42/44 поне на свекървата да подаря  Praynig като на мен не ми става ?
Ако има желаещ нека ми пише на ЛС, ще пусна молбата си и в другата тема.

П.П. Отваря ли ви се Ларедута ?

Да побутна и тук  Blush
Заменям сахаринче 38/40 за 42/44

# 397
исках да попитам кода, с който дават подарък ччасовника и гривната ми изписва само montre в кошницата.така ли трябва да бъде или трябва да изписва отделно и гривната.

# 398
исках да попитам кода, с който дават подарък ччасовника и гривната ми изписва само montre в кошницата.така ли трябва да бъде или трябва да изписва отделно и гривната.

И на мен ми изписва само MONTRE  Peace

# 399
Днес с код 68411  ми се хвана коктейлния сет само с артикули от аубанците  Peace

А някой разбра ли какъв е този спортен сак "SAC A DOS" в черно и бяло? Малката раничка на Найк ли е ? Ама защо не пише, че е детска?  newsm78

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 02:12 от Mona*

# 400

А някой разбра ли какъв е този спортен сак "SAC A DOS" в черно и бяло? Малката раничка на Найк ли е ? Ама защо не пише, че е детска?  newsm78

да, раницата nike е,и никога не е пишело че е детска,винаги си излиза с надпис "SAC A DOS"  Peace

# 401
Здравейте, не знам дали е нов този код но ми го пратиха
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=tr … urecode=001RQ8552

кода е 50598 за куфара + БД над 45Е до колкото разбирам де

# 402
Здравейте,мамчета. Искам помощ. Прочела съм първи пост, в който пише, че артикулите със синият знак почти не хващат намаления. Ей тия на маратончици са ми легнали на сърчицето - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8330751& … ue&ksource=-1 . Докато чакам намаленията, вече няма да са мои. С 7 кода, започващи със 6-ца, успях да ги намаля на 95 евро и подарък, при някои от тях. Ако някои мисли, че може да помогне и да ги намаля с още, нека подскаже. Ще кажете, че съм нагла, ама аз все пак съм габровка и ми се иска по-тънка да ми е сметката. Предварително благодаря на всички отзовали се.

# 403
Привет, имам черен тренч- 38/40н., който заменям за нещо друго или го продавам:)

# 404
Новия детски каталог дали го има някой на линк?
Детския каталог не е активен още, но пък са активирали колекцията Anne Weyburn и Taillissime. Можете да ги намерите тук  http://anneweyburn.epreview.pictime.fr/ и тук http://taillissime.epreview.pictime.fr/

Общи условия

Активация на акаунт