LaRedoute - кодове - 29

• 44 318
  • 484
  •   1
Отговори
# 330
Получих писмо за оценяване на нещата от новия каталог.. пише, че ако дадеш вот за най-харесваните от теб неща ще получих 2 кода или поне аз така го разбрах Simple Smile

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2825e70f12256f5f02

А по принцип това с оценяването  Embarassed - ние имаме ли пряка изгода от това   Money  или следва благодаря и толкова  Twisted Evil

# 331
  • Бургас
Като благодарност за оценяването на предишните каталози получихме код за -15 от 30Е. Сега пише, че ще получим 2 оферти, но не се споменава точно какви. Така или иначе ще има нещичко за по-комерсиалните от нас  Mr. Green

# 332
Простете невежеството ми  Embarassed, но как се дава оценка. Нещо не мога да се справя. Embarassed

# 333
и аз вчера оценях по католога , щтраках - разлиствах........както ми падне - де око види - всичко на посоки , та на края се появява MERCI и графа с попълване на моите данни .
Сега очаквам горещо 2-те оферти.
Още не съм ги получила .  baby_neutral

# 334
Аха, ясно!
А може ли единия подарък да е французина/манекен/, а другия - разходка в Париж Mr. Green Joy

# 335
Аха, ясно!
А може ли единия подарък да е французина/манекен/, а другия - разходка в Париж Mr. Green Joy
нещо по сладичко не искаш ли Laughing

# 336
  • Ботевград
Простете невежеството ми  Embarassed, но как се дава оценка. Нещо не мога да се справя. Embarassed
Отваряш каталога онлайн, след това с мишката разлистваш 89 страници са, избираш 10 продукта и ги слагаш в селекцията, след като станат 10 ти излиза форма, в която си попълваш данните - подобна на регистрационната, с имена, адрес, държава, мейл, акаунт и накрая ти благодари и ти казва, че до дни ще ти изпрати 2 оферти за мъжката ненамалена есен/зима колекция 2009  Crazy

# 337
Линк и към дамския каталог за оценка http://femme.epreview.pictime.fr/. Очаквам скоро да активират и каталога за детски стоки.

Упс, излиза с моите страници фаворити, извинявам се за което.

# 338
Аха, ясно!
нещо по сладичко не искаш ли Laughing
Че от това какво по-сладко? Хем сладко, хем диетично Joy
Сори за спама, ама нещо ми е лигаво. Ще хода да се лигава другаде, че ще ме биете Sick

# 339
а тези оферти, които изпращат за стоките, които си избрал ли са или за целия каталог ще важат?

# 340
Здравейте, днес получих поръчка от 16 май за пощата. От сега да кажа че поста ми е  spam2
 Беше с подарък сахаринчето 38/40, та въпроса ми е понеже ми е голямо някой иска ли да направим замяна за 42/44 поне на свекървата да подаря  Praynig като на мен не ми става ?
Ако има желаещ нека ми пише на ЛС, ще пусна молбата си и в другата тема.

П.П. Отваря ли ви се Ларедута ?

# 341
  • В La Redoute и по света
Днес пуснах поръчка само с обувки - 8 чифта Simple Smile и подарък сака жираф, което е по-интересно, все още дава БД. Така че, който не го е ползвал, може да пробва.

Цвете, имаше 1-2 минути, беше паднал сървъра им. Сега е Ок

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 14:20 от Unicorn

# 342
Днес пуснах поръчка само с обувки - 8 чифта Simple Smile и подарък сака жираф, което е по-интересно, все още дава БД.
мОЛЯ ТЕ ДА КАЖЕШ КОЙ БЕШЕ КОДА НЕ ГО НАМИРАМ Hug

# 343
Цитат от първи пост
Цитат
49786,49824 - БД над 30? от ненамалени П/Л 2009 + сак Жираф в бежово и бяло/SAC BEIGE/BLANC/ - към момента не се знае дали е като предишната

# 344
Цитат от първи пост
Цитат
49786,49824 - БД над 30? от ненамалени П/Л 2009 + сак Жираф в бежово и бяло/SAC BEIGE/BLANC/ - към момента не се знае дали е като предишната
МЕРСИ ЩЕ ВИДЯ
За съжаление не стават, или е друг или при мен не става Sad

Общи условия

Активация на акаунт