LaRedoute - кодове - 29

• 44 190
  • 484
  •   1
Отговори
# 90
mamaB  и Мелфин - благодаря все пак
туниките са две различни цветове и аз ще си сложа нещо, че стана като краста тоя ларидут Hug

Черпя кафе- идвайте на море

змейковица Hug Hug Hug Hug
писах ти в продавалника- обичана жена

# 91
  • Пловдив
А някой има ли за размяна Коктейлния сет  Praynig Praynig
Така го исках за малката да готви в него, а не са ми го пратили - бил свършил  #Cussing out

# 92
  • Хасково
Така го исках за малката да готви в него, а не са ми го пратили - бил свършил  #Cussing out

Мила мисля че трябва да дойда , за какво ще го размениш  Peace

# 93
  • Абсурдистан

А как разбра, че не са ти го изпратили, защото и аз го чакам.
Те ти писаха писмо или получи пакета без него?

# 94
  • Пловдив
Получих си колета без сервизчето вътре.
Оплаках се , че го няма, но бил свършил и не можели отново да ми го пратят  Rolling Eyes

Имам за размяна тренч 42-44 и раничка Спайдърмен  Peace

# 95
  • Хасково
Оплаках се , че го няма, но бил свършил и не можели отново да ми го пратят  Rolling Eyes

Ох, имам и тренча и две чантички Спайдермен !  Mr. Green

# 96
Днес получих следния код за безплатна доставка - 57029.

# 97
  • Абсурдистан

Значи и аз моя сет поръчан на 03.05 да не го чакам. Така ли?

# 98
Моля, помогнете!
Искам да я понамаля още съвсееем малко. Дали е възможно?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6705472& … ue&ksource=-1

# 99
Поканинх приятел(майка ми), получих код за 5 евро, но не ми се хваща.Може ли да ми кажете защо и къде точно се въвежда че да не би аз да бъркам нещо  newsm78

# 100
  • Хасково
Разменям чантите Спайдермен за какъвто и да е подарък Simple Smile))

# 101
На някой ако му се хваща кода за матрака и желае да ми го поръча да ми пише (поемам доставката от 5/6 евро+ пощенските разход)
Всеки момента чакам розовото найкче и ще го продавам някой ако иска да свирка или я разменям за коктейлния сет или матрака

# 102

Значи и аз моя сет поръчан на 03.05 да не го чакам. Така ли?

Аз получих днес поръчка от 12.05 с керамичното сервизче. Няма как да е свършило още в началото на месеца...

# 103
  • sofia
asia06 от другата тема отчаяно търсеше спайдърмен. Свържете се с нея, ако искате тук

# 104
Поканинх приятел(майка ми), получих код за 5 евро, но не ми се хваща.Може ли да ми кажете защо и къде точно се въвежда че да не би аз да бъркам нещо  newsm78
Доскоро си мислех, че тези чекове (кодове) намалят успешно само кръгли цени (такива, които си остават кръгли, дори и след като промениш размер или цвят). Дочух също, че такива кръгли цени пускали повече по т.нар. Големи намаления (Ян.-Февр. и 24 Юни или нещо такова до някой си Юли).
Благодарение на едно момиче, което го сподели тук, разбрах (и изпробвах успешно), че намалят и ненамалени артикули със знаковете NOWEAUTES, както и PRIX MINI и PRIX ROUGE.
Приспада ти се съответното намаление в Евро. Ако ст-стта на артикулите ти надвишава възможното намаление, то последното (намаление съответно за 5 Е, 10 Е или 20 Е) ти се разпределя пропорционално между всички артикули в кошницата.
Чекът за 20-те Е ще получиш след като е получена поръчката на поканения и най-вероятно ще трябва да им изпратиш сканир./заснета с цифров апарат фактура. Някои са писали, че е задължително поканения да си използва чека за 10 Е, други са писали, че получили 20 Е, без приятелят да си е изхарчил 10-те Е.
Като наближи момента за 20-те Е, напиши писмо, че искаш да ти заменят чека с ваучер (виж в първия пост), защото е по-изгодно и ваучерът може да се комбинира с кодове.
Това е което знам.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 22:59 от Jadena

Общи условия

Активация на акаунт