LaRedoute - кодове - 29

• 44 350
  • 484
  •   1
Отговори
# 120
Може ли да кажате какво да сложа в кошницата(нещо дребно) за да получа раничката със Спайдермен?
Благодаря   bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-imprimee-moove-red … 1&prodcolor=1
С тази калъфка не става ли?

При мен чантичката Дора дойде с тази http://www.laredoute.fr/vente-taies-bulle-redoute-creation.aspx? … 9&single=true.

# 121
Може ли да кажате какво да сложа в кошницата(нещо дребно) за да получа раничката със Спайдермен?
Благодаря   bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-imprimee-moove-red … 1&prodcolor=1
С тази калъфка не става ли?

При мен чантичката Дора дойде с тази http://www.laredoute.fr/vente-taies-bulle-redoute-creation.aspx? … 9&single=true.
Cry не става....

# 122
  • В La Redoute и по света
Намерих 6 нови кода за подаръци, които ги няма нито на 1-ва страница, нито в изписаните 8 до момента.

На мен ми се хващат поне 3 кода за БД от публикуваните, но при различни стоки в кошницата.
Не са ли за раничките Найк?
Изписва ми ги в кошницата по същия начин.
Незнам Евка, и на мен така ми го изписва, но в описанието което намерих пишеше само това, което съм превела. Спортен сак в бяло и черно или розово и ливало.

А някой имали снимка на тези ранички или сакове?

Затова по някога другите се ядосват. Защото снимки на тези ранички са поскани досега 100 пъти  Rolling Eyes
Раничките найк ги знам, дори имам розовата. По-скоро въпроса е някой виждал ли е други ранички, различни от найка, които имат такова описание.

# 123
анима Благодаря за снимките  Grinning  bouquet Да си я носиш със здраве  Hug

И един нов код,не съм го пробвала още
32042 - 42/44,32050 - 46/48,32069 - 50/52,32085 - 54/56 - 30% за първи артикул,25% за останалите/валидно за артикули от колекцията на taillissime/ + сиво яке/paletot gris/ + БД

# 124
На мен ми пиши - сива жилетка newsm78

# 125
  • Абсурдистан
И на мен и не ми дава БД

# 126
И на мен и не ми дава БД
Дава, но трябва да има продукт от taillissime

# 127
  • Абсурдистан
И на мен и не ми дава БД
Дава, но трябва да има продукт от taillissime
благодаря

# 128
Олееее голяма съм гъба  hahaha
Момичета,кода го има и в 1-ви пост  ooooh! JoyНо са го пуснали и вчера в OVPC и реших,че е нов още повече,че са го пуснали точно като яке,а си е за жилетката.Грешката е моя   Crazy

# 129
  • Пловдив
Олееее голяма съм гъба  hahaha
Момичета,кода го има и в 1-ви пост  ooooh! JoyНо са го пуснали и вчера в OVPC и реших,че е нов още повече,че са го пуснали точно като яке,а си е за жилетката.Грешката е моя   Crazy

Joy Абе тъкмо и аз щях да кажа, че го има , хихи  Hug

# 130
Не мога да си надуя матрака-МОЛЯ ВИ помагайте!!!!Не знам кой клапи какво да ги правя    Praynig

# 131
  • Хасково
Не мога да си надуя матрака-МОЛЯ ВИ помагайте!!!!Не знам кой клапи какво да ги правя    Praynig

Отваряш дупката и смяняш накрайника на прахосмукачката да пълни въздух. Буташ и надуваш
Надува се за около 7-8 мин.   Hug

# 132
Да ви се оплача, какви имейли получих от французите - канселират ми две поръчки !
Картата ми не била заредена, а дори и в момента имам в картата около 150 лева които стоят блокирани, защо не ги теглят. Това немога да го разбера, как така нямат пари !
Тези поръчки ми бяха и с два кода, някой може ли да ми каже тези кодове имам ли право да си ги ползвам пак след като ми отказват поръчките ?

Момичета, кога точно теглят парите, когато поръчвам само ги блокират и после ги теглят или как ?

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 18:33 от maria_2103

# 133

Отваряш дупката и смяняш накрайника на прахосмукачката да пълни въздух. Буташ и надуваш
Надува се за около 7-8 мин.   Hug

Много съм тъпа  Rolling Eyes Не мога и това е #CrazyНе знам как да го направя newsm78

# 134
  • София
Имам си нов код - 58726:
-40% - за дрехи П/Л 09, вкл. Талисиме и Ан Уейбърн /без червени и пр. цени/
-30% - за мебели и пр. П/Л 09, вкл. АМ.РМ /без червени и пр. цени/

.... е, него го има на 1-ва стр., но все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт