Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема №63

• 13 395
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Лейла, да ти е жив и здрав рожденика! Пожелавам ви безброй красиви моменти!

И аз не можах да спя тази нощ. Думите на доктора ме стреснаха. Уж се чувствах готова и исках бебо да излиза, а сега съм изпаднала в голяма паника. От 3 до 5 бях с контракции. Преди час и половина пак се появиха. Болезнени са, но не и нетърпими. Май този път док ще се окаже прав.

Моля мамите, които знаят повече по въпроса, да дадат малко инфо относно скъсяването на шийката (моята се е скъсила 60%).

# 121
Благодаря ви за отговорите,момичета,много сте мили...
Аз незнам защо днес съм така нервна и неспокойна,направо всичко ми играе...
Ровя се тука в нета за кошарки и най-голямо разнообразие открих в http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php
Даже си пиша с човек от фирмата и го разпитвам за наличности и цени на различни неща. Вие пазарувате ли по интернет и имате ли впечатления? Аз не съм досега и малко ми е объркано.

Хубав ден и да се пазите:-)

# 122
somebody, споко, това му е хубавото да родиш през лятото - от жегите надали ще ни се ядат кой знае какви тежки храни. Аз като съм ентусиазирана или погълната от нещо, направо забравям да ям, така че най-вероятно бързо ще отслабна. Ако са ни и по-ревливи бебетата, ще забравим, че някога сме хрупали вафлички и шоколадчета по цял ден  Crazy

polito_87 , представям си какво ти е. Поне си казвай, че след една седмица по това време вече ще си забравила сегашните си страхове и ще си гушкаш бебчето (може би вече и у дома). Винаги се успокоявам с такива мисли.

Сетих се за един епизод на "Отечествен фронт" - Мартин Карбовски направи репортаж за една българка, която беше родила 11 деца (може и 12 да са)  Shocked Е, как го правят тея хора....

# 123
Jenist да ви е жив и здрав малкия Константин!!!
Лейла честит ти рожденник!
Гъди, somebody изобщо не ми изглеждате на снимките от срещичката така както се описвате вие, стига притеснения сигурна съм че всички покрай грижите и безсънните нощи бързо ще стопим доста кг., а и добре че е лято, а не зима когато кг се трупат. Hug Hug
Somebody и на мен 5 юни, 25 дни преди термин ми се вижда доста рано да предизвиквате раждане, дори кг да са повечко все пак бебка продължава да се доразвива, тук в болницата, ако си 14 дни преди термин включват с-ми с магнезий и при Мишел е било така.

# 124
  Благодаря ви мили момичета за пожеланията.Прекрасни сте   smile3525 В такива дни се замислям през колко много трудности и болка сме минали с мъжа,но когато има кой да ти хване ръчичката и да ти даде кураж,изпитанията на живота са по-поносими.Вярвам,че най-прекрасните ни моменти предстоят,защото много сме си ги изстрадали.
  За килограмите и бебето:разбира се че сме коментирали темата много пъти,но ще ви дам два много показателни примера:
- на мой приятелка й бяха казали,че ще роди огромно бебе към 4.500кг. и психически я подготвяха за секцио.В крайна сметка се роди поносимо голямо 3.700 кг. #Crazy,нормално и то доста бързо и леко
-на друга мацка и определиха не повече от 3.500 кг. ден преди раждането,а на финала - 4 250 кг. (нормално раждане)
   Моят доктор ми обясни,че ехографите "изчисляват" тежестта на база обиколката на главата и дължината на телцето,но това е относително.Разликите са фрапантни  #Crazy
   Somebody,радвам се че си добре и твоята малка мацка се развива качествено и количествено  Heart Eyes
   Gydelichkova,за болничните,да знаеш че топката е в нашите работодатели,всичко зависи от това кога ти е представен болничния в НОИ.Съгласно тяхната наредба са длъжни да ти преведат парите в 15 дневен срок.Извади си персонален идентификационен код,за да следиш кога е започнала обработката на документите и да си правиш справка за преведените суми и базата,на която са изчислени.
Аз бях яхнала метлата  afwitchда се разправям с НОИ,защото първият ми болничен се бави 2 месеца Close .Оказа се че нашите спецки от човешки ресурси са се забавили с внасянето на болничните,а НОИ ми ги изплатиха за 10 дена и sms ми изпратиха хората.За сведение аз съм държавен служител и при нас уж не може да има такива работи...Представям си какво е по частите фирми,в които има служители,които дори не знаят на каква база ги осигуряват  33uu
   Пожелавам ви един прекрасен ден  family

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 12:09 от LEILA BEL

# 125
Не сте ме разбрали добре, аз така предложих на лекарката на 5-ти юни ако всичко е ок, в някой от следващите дни да предизвикаме раждане, обаче тя ми каза, че само ако тя прецени, не може щото, така ми хрумнало да ми включва система, тя била лекаря, не аз Mr. Green

Вода се лее от мен и съм страшна карикатура в момента ,намъкнала съм се в един миниатюрен потник ,който ми е малко под циците, щото по тениска ми е горещо много, и по гащи и така се разкарвам, дано някой комшия не получи инфаркт от огромната "красива" гледка Mr. Green

# 126
Честита радост на мама Jenist , да е много усмихнато и щастливо дете малкия Константин!!!
LEILA BEL  честит ти рожденик много любов и едно здраво и красиво бебче.
Аз днес със си поставила непосилната задача в тази жега да изпера и изгладя  Shocked останалите бебешки дрешки
Как ли е Петя?
На всички вас желая спокоен ден, малко остана

# 127
И аз вчера се депресирах с тея килограми! Отидах да си купя панталон, защото вече нищо не ми става!  А продавачката, здрава мадама, ми вика, "а то предишните килограми няма да се върнат, пак ще си слабичка но не както преди!" ooooh! И аз бях размер S, а вчера си купих L ама добре, че ластичен панталона иначе сигурно XL трябваше да е! Днес ще обикалям магазините за някаква туника, че дупето ми е огромно и Георги е потресен от гледката! Пък и някакви обувки трябва да си харесам! Но това вече наистина е последното което си купувам с тези размери! ПОвече НЕ! Не мога да се търпя толкова дебела! Никога на съм била 72 кг  ooooh! Вчера се депресирах сама! По едно време Георги ме гледа съм се отплеснала и ме пита какво правя, а аз: "Депресирам се целенасочено  Crazy!" Иначе трябва да си намеря и халат и нощница! Смятам да си купя сатенена с презрамки, та да мога и после да си я  нося! Как мислите, нали няма да е много тъпо? В МД-Варна нямат изискване за нощниците, и не ми се иска да си купувам нещо, което не ми харесва и няма повече никога да облека!
За горещината: и аз се разкарвам по бельо и не ми пука! Ако някой му се гледа. да гледа! То моя целулит сигурно и от самолет се вижда вече! Имам чувството и че на ушите има... А как се потя не е истина! Такова нещо не съм изживявала никога! Преди не се потях, ама сега с тея 14 кг отгоре ooooh!!

# 128
Ох с тея килограми..и аз съм +14 вече и се потя и задъхвам от две крачки - сега си взех един душ, че не се издържа..направо не ги мисля мамите, които ще раждат в големите жеги..спасението сигурно е в климатика само..

Днес по-късно ще излезем с милото да си купя нощница, помпа и памперси за болницата за дечко и багажа ми е готов Simple SmileДнес видях, че съм влязла в 9 месец и ми стана едно хубаво и в същото време се стреснах..ами то не остана..

Утре ми се ходи на кино - Ангели и демони мислим да гледаме - книгата много ми хареса - дано и с филма да е така Simple Smile

# 129
LEILA BEL , цел номер 1 за днес ми е да отида до НОИ и да си взема ПИК, отдавна се каня. А доколкото знам, работодателят ми е коректен в това отношение и навреме носи документите. Лошото е, че заради тъпите първомайски празници този месец ще ми ги забавят.

Аз досега си гледах задника и краката - целулитът ми е намалял. Явно вече толкова ми се опъва от дебелина кожата, че изглажда и целулита  Joy  Или може би е по-тъмничко в спалнята  Crazy

Днес ще ходя по сукман и голи кълки отдолу, грозна картинка съм, ама иначе трябва да припадам от жегите. Не ми се мисли какво ще ми е, като се изпотя и огромните ми бутове започнат да се търкат един в друг  ooooh!

Като казахте помпа - на мен ми подариха една на Авент, употребявана, ама само горната част я има, т.е. без шише. Имам 2 шишета на Авент купени, все още не съм ги отваряла, но препдолагам, че мога тях да ги слагам към помпата, нали?  newsm78 Леле, по-тъп въпрос май не бях задавала  Embarassed

# 130
Да дам отчет Simple Smile  Бебите-едното е 2250, а другото по-голямо ама колко точно-забравих.Звучи ми добре.
Остават ми 4 дена до 20ти да стискам да ми минат консултациите и да знам, че всичко е ок.Док каза ПУ-ПУ много добре се развиват-направо перфектно.И все се чуди в тоз корем как растът толкоз Wink
С тоновете е ад-първо едото 20 мин, после другото.Не може и двете на веднъж , че се крие едното и не става.
Взеха ми пълна кръвна картина.На 20ти консултации и вече спокойно си чакам 10ти юни.Много бих се радвала да достигна и тази дата.
Реших 4 дни да лежа само и да си седя в къщи.

Споменах ли че имам позната в химическо чистене и ще й нося дрехите да ги глади там на някаква парна машина-току виж се разтегнат малко.

Много ми е странно това което чувам за компресите.Вчера като таз ги рекламираше не останах с впечатление че за нищо не стават.И бях се запътила да си ги купувам.  newsm78 Ел.възглавничка нямам.

ПИКа като го имаш къде се проверява?

Климатика е истината.По цял ден работи, а и през нощта спя на климатик и цялата отвита.Жега голяма  Nature Sun With Face

# 131
Гъди, за бутовете и аз съм така! Като се изпотя и като започнат да се трият един в друг и полудявам! Искам да легна да заспя и да се събудя и пак да съм си като преди! А като си спомня, че миналата година по това време си мислех, че съм дебела  ooooh!

# 132
  Едно момиче с ПИК-а имаш възможност за следните справки:
-   справка за това на какви суми са ви осигурявали –
https://socialsecurity.nssi.bg/
-   справка за изплатените болнични -
https://benefits.nssi.bg/EGN/
-   справка за статуса на болничния (кога е предаден, изплатен ли е, всички данни по него – попълнени от доктора и счетоводството)
https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp

# 133
Leila Bel, честит ти рожденник!! baloni

Гъди, стават и другите шишета на Авент на тази помпа, аз съм ги изпробвала! Peace

Едно момиче и твоите младежи са със завидни размери, честито!! Hug

Вижте на каква статия попаднах, че масово жените искат секцио без медицински показания, може да ви е интересна  http://dnes.dir.bg/2009/05/16/news4454002.html

А сега отивам да сготвя нещо, да се попека още малко на бавен огън #Onfire, че от един месец, ядем само сухи неща, понеже нищо не ми се прави!! Simple Smile

# 134
Гъди, за бутовете и аз съм така! Като се изпотя и като започнат да се трият един в друг и полудявам! Искам да легна да заспя и да се събудя и пак да съм си като преди! А като си спомня, че миналата година по това време си мислех, че съм дебела  ooooh!

И аз снощи си гледах снимки от миналата година, когато бях кожа и кости, а само виках колко съм дебела. Обещавам никога повече да не говоря такива глупости, само да си възвърна старата фигура (дори и 2-3 кила да имам над нея, пак ще съм доволна)  Praynig Peace   

Поне на солариумче да можехме да ходим бременни, тенът пак малко стеснява и прави кожата визуално по-стегната. А как с тези телеса да отида да се пека, ми че хората ще викнат полиция, като ме видят по бански, за нарушаване на обществения ред  tooth

somebody , и аз така напоследък. Жоро прави вечерята, затова от няколко дни вечеряме салата+кремвирши с кашкавал или печена наденица. Но и не ми се яде никаква манджа, за да сготвя. Само таратор и задушени картофи (ама картофите не съм ги правила, само ми се ядат)  Peace

Какво ядете в тия жеги?

Общи условия

Активация на акаунт