Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема №63

• 13 390
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • До моста на реката
Мама Джени,честит ти малък мъж Константин!!!Да ви е жив и здрав и....много послушен!!!
Лейла,честито и на твоя рожденик!Желая ви късмет и скоро да сте най-щастливите родители!!!

Моето бебче също беше седалищно на последните консултации.Когато попитах за евентуално секцио,което не искам,докторката ми каза,че това не е показание за това.Аз малко се притесних,но се успокоявам,че има време да се обърне!

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 11:58 от yana kr

# 106
  • София
Ейй вече три бебчета ще сме на 25-ти  Grinning

# 107
  • Germany
Понеже количката, която ще вземаме е заедно с такова столче за кола (за новородено), да ви питам до колко месеца се ползва (или на кг се смята)? Много бебета ще има  на 25 май Simple Smile Моят племенник е роден на 26 май (зодия близнаци) и честно ви казвам няма такова чудо Laughing Вече е голям, но като бебе шило в гащите си имаше, хич не си падаше по спането и беше голям дивак. Пожелавам ви по-послушни бебенца от него, че снаха ми още 1-я месец се беше свършила на кг. Wink

# 108
Жени, поздравления!!!!! Да е жив и здрав юнака и много да ви радва! Бързо възстановяване!

# 109
Добро утро!
Лейла, честит ти рожденик! Още дълги години да сте щастливи заедно!

lili_sf, не се притеснявай за покупките и името! Ако ще те успокои - и ние сме така! Едва миналата седмица накупихме някои дрешки за Бебко (предимно бельо), кошарка сме избрали, но не сме я взели, а за количката дори не сме избрали още точно кой модел. И името не сме (само имаме няколко варианта). Това е! Но, сега никак не е трудно да се навакса с покупките - ето, ориентирала си се към Вис Виталис, а там имаш голям избор за всичко - дрешки, колички, козметика, аксесоари за баня, техника и т.н. Всичко ще се подреди, спокойно!  Hug
За спането - с него нямам толкова проблем, мъчат ме "събудените" моменти, в които трябва да стана до тоалетна и после пак да се наглася. Толкова се схващам и ме болят ръцете, че ми се доплаква и се разсънявам от болката.  Sad Засега нямам отоци и болки в краката (пу-пу-пу), но за сметка на това ръцете ужасно ме болят (частта след китката, без нея, до пръстите) - едва си измивам зъбите сутрин. Като мине известно време (от няколко мин до час-два), нещата значително се подобряват и през деня почти нищо не ме боли. Обаче залежа ли се, и пак става същата работа ... Е, затова просто гледам да не се залежавам и постоянно да правя нещо.  Wink
За прането - определено съм на тази вълна последните няколко дни. Олекотените завивки и спалното бельо си минаха по реда, после и зимните ми дрехи. Днес е ред на дрехите на милото (а те никак не са малко!). Като приключа с прането и преподреждането на всички наши, ще се посветя на бебешките.  Heart Eyes
Хубав и безболезнен ден на всички!

# 110
Ей, една нощ ме нямаше и вече си имаме ново бебе! Честито на Жени, да и е жив  и здрав малкия юнак!! Hug

Да ви кажа за моя преглед, ами нямам абсолютно никакви изгледи за раждане, обаче си отглеждам гигантче, в момента  е около 3кг, по принцип съм 34 седмица, а бебето отговаря на 37 Shocked/вече сме с почти 3 седмици напред/, говорих с лекарката на следващия преглед ,който е на 5 юни, ако всичко е ок да ми включат система за предизвикване на раждането, защото хич не ми се ражда нормално,  бебе над 4кг, както се очертава да бъде моята мома,а не искам да ме режат, ако си изкара до термин 29 юни! За пореден път ми се скараха за килограмите, по техния кантар съм 28кг отгоре или вече 80кг, ама никой не ми ги дава, затова идват да проверят дали не си измислям за тях Mr. Green!! докторката ми каза с толкова качени килограми и такъв голям корем, какво малко бебе да очаквам??!!!От 29 май почвам да си правя километрични разходки хич и не мисля да си стоя вкъщи и да чакам до края на юни! Слушаха ми тонове, дадоха ми направление за хоспитализация, ако се наложи, дадоха си ми и  фишчето с кръвната група да си стои във мен! Намалих магнезия  и ще го пия до  27 май някъде и ще си търпя, като ме боли корема!! А най-смешното, че отвън вчера имаше много бременни обаче в начална бременност и всички ми казаха, че изглеждам страхотно за 9-ти месец и,че съм била качила само на корем Joy, викам им щото не сте ме виждали, като бях 50кг, как изглеждах, затова ми казвате, че сега  изглеждам добре- наистина много странно!!! Mr. Green

Много пишете ей, докато напиша това  и три нови отговора, сега се връщам назад да чета!!! Heart Eyes

# 111
Здравейте. Как се чувствате в жегата? Последната нощ пак беше доста гореща, за предстоящата не ми се мисли, че днес го дават някакви абсолютни температурни рекорди  Crazy

somebody , май с теб ще се окажем майките с най-големи бебета. Моят огромен корем също се оказа само с бебе, нямало грам сланинка, толкова бил твърд  ooooh!  А иначе и грамадни бебета можели да се родят лесно по естествен път, само че трябва повечко да се движим, за да тренираме мускулите  Peace

Не ме притеснява големината на малкия и естественото раждане. Все още се моля да се е обърнал и да не трябва да ме режат  Praynig  Иначе недейте предизвиква раждане по-рано, само защото момата върви голяма. Нека тя сама пожелае да си тръгне, ако още й се стои в корема ти, явно има причина.

Аз снощи си разглеждах летните дрехи от миналата година и ми се доплака. Ами то нямам дреха с размер, различен от S и XS, такива хубавки и мънички ми се струват. А в момента само от магазин гигант не съм пазарувала. Да не говорим, че по-безвкусно не съм се обличала никога в живота си от сега  Tired   Дано бързо да влезна във форма (амбицирала съм се за това), щото като мина покрай огледало, ми иде да го натроша на сол....

Този месец май няма да ме огрее да ми изплатят болничния за миналия месец. Лошото е, че дебитната ми карта вече е на 0,00 лв.  Mr. Green  Белким позаслабна малко, като огранича храненето  Whistling

# 112
Лейла честит ти рожденник. Той ще има има най-хубавият подарък, а на нега да пожелая само да те слуша  bouquet
 Варненските мами, коя ще ходи днес на лекцията? В майчин дом беше нали????

# 113
Стол4етата за кола са до определено тегло или ръст, което се стигне първо. Нашето е нов модел за по-тежки и жисоки бебета( до сега бяха за 28 паунда или 28 ин4а, а новото е до 32 поунда/ин4а, но това е за Грако марка) трябва да се провери в упътването на стол4ето. Ето ви и за двата вида стол4ета. дано са ви от помощ

http://www.youtube.com/watch?v=yCUvfNAJZAk&eurl=http%3A%2F%2 … e=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=mU8xiMIINhA

# 114
  • Germany
Jenist, честито бебче! Да расте здрав и усмихнат юнак!
Leila, честит ти рожденик! Много здраве и късмет!
Аз пак успях да се наспя Simple Smile. Бобо е при свекърва ми и сутринта спах до 10,00. С предната бременност последният месец спях всеки ден до късно, но сега малкото диване цъфва в 7,30 и край. Мисля, след обяд да си направим една разходка в парка, а довечера ако имам сили сме на рожден ден.
Sombody, недей да му даваш зор на детенцето! Нека само си реши кога да излезе. Както писаха преди мамите, килограмите не са предпоставка за добре развито бебе, така че по добре си я остави повече.

# 115
Честито бебче на JENIST  Simple Smile

Аз имах кофти нощ снощи! Уж ми се спеше още в 11 ч. - необичайно за мен тия дни, пък после ставах през 1-2 часа цялата нощ. Беше ми и горещо, но ставах защото ми се ходеше до тоалетна, пък реално не беше така. Корема ми беше твърд при всяко будене и затова май ми се пишкаше. Яко подготвителни контракции, откакто спрях Магнерота, но болка поне няма. Ох трябва вече и аз да изпера и още 1-2 неща да поръчам, че не остана време!!! Това ми е най-голямата паника, че още не съм готова с всичко.

# 116
Добро утро и от мен........излежавах се до 10 часа ..после си спретнах закусчица и сега засядам да драсна някой ред.......

Трябва да ида до аптеката да си взема нош па.......а как ме мързи.........днес голям мързел ме е налегнал.........времето е супер.....и малко по късно се надявам да се разходя малко иначе....мисля днес малко да поизчистя хола ,та милото утре да си почине малко че нали и днес са на работа.........мъжете......така еч мисля след малко да се развихря с парцала и прахосмукачкта..... newsm79

През нощта спах доста добре само два пъти се  будих и сега се чувствам ок.....

Лек и весел ден ........пожелавам на всички да нямат болежки и да са щастливи на своята бременност......

# 117
Получих смс от Катеринка, ще останат поне още седмица с малките в болницата, за да качат кила.  Писа ми по друг повод де (дали другите вестителки сме получили новината от Jenist) и затова само с тази информация разполагам.

Пратих поздрави и целувки от всички ни и казах, че с нетърпение ги чакаме  Hug

А аз, за моя вестителска срам, си признавам, че видях, че Jenist е писала и на мен чак снощи към полунощ, когато тръгнах да си лягам  Embarassed  Вече на всеки 30 мин. ще си проверявам телефона, за да няма такива пропуски  Peace

# 118
Гъди, ГЪди и моите дрешки са с размер ХS и S, носех и дънки 26 размер, а сега и на Андрей дънките са ми малки Crazy! Вчера понеже непредвидено отидохме да спим в майка му, щото той щеше да ходи да работи през ноща и аз да не съм сама и не си бях взела дрехи, нито нейните,нито на мъжа и нито на брат му се намери нещо, което да ми стане, представяш ли се- трагикомедията е пълна!!! Shocked Аз също,като теб съм се амбицирала, веднага след раждането, почвам с отслабването изобщо няма да отлагам с предтекста, че ще кърмя или,че още не ми се е възтановил организма след раждането! Майка ми пак ще я дам за пример с 40качени килограма с мен, 4 месеца след раждането си е била 50кг отново без нито една стрия по себе си и ме е кърмила до 2 год, въпреки, че си е ограничавала храненето и е почнала с коремните преси още в болницата, ами смятам да последвам примера и , ако родя нормално!!! Naughty

Ами моята беба, , ако  го погледнем от смешната страна на нещата, какво като върви едричка, тъкмо ще бие всички момчета,които я закачат по градинкитеееее Mr. Green

# 119
Добро утро! Честит рожденник Лейла.

За столчетата за кола,моята майка също ми развива теории че не ставали за новородено,а тя щела да го държи-дрън,дрън...
Освен това според нея намало смисъл от решетка на креватчето....
Постоянно ми говори разни простотии и ме вбесява smile3514

Тази нощ спах сравнително добре,като изключим събуждането от 5-до 7,но гледах няколко епизода Том и Джери и заспах Mr. Green

Днес времето е само за разходки.

Общи условия

Активация на акаунт