Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема №63

• 13 389
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен:-)
Честит празник на рожденика и цялото му семейство и нека получи скоро най-прекрасния подарък на света Simple Smile

Качих още няколко снимчици от срещата,надявам се да ви харесат.

Като гледам колко работи сте си накупили,направо ме хваща лекичко паника,че аз нищичко не съм взимала още. Утре правя сметка да ходим до Вис Виталис за кошарка и да купуваме вече за бебето разни работи.
Нито име сме измислили,нито нищо...абе,мани. Имам чувството,че времето препуска,а аз вървя назад и се въртя в омагьосан кръг. Все си мисля,че има още време,а то не остана-от 4 дни съм в 9тия месец и като знам,че всеки момент може да родя..хем ме е чубе,хем съм адски развълнувана.

Сори,че ви занимавам с мойте емоций,но ми се искаше да споделя..
Хубав ден на всички и много усмивки ви пожелавам:-)))

# 91
  • Варна
lili_sf не се притеснявай за покупките. И ние до скоро нямахме абсолютно нищо, но точно за един ден от сутринта до следобяд се сдобихме с повечето основни неща Simple Smile Вярно че, че не сме обикаляли много, бяхме само в два магазина, които си бяха солидно заредени, но мъжът ми хич не обича обиколките по магазините Simple Smile
Много слънчев ден и от мен Simple Smile

# 92
   ...аз явно съм най-ранобудната тази сутрин  Tired...

Не си - аз съм от 6ч будна, но върших други неща до сега  Whistling
Да ти е честит рожденника и да е най-добрия татко на света   bouquet

Yaya, столчето за новородено нямам спомен да съм го монтирала обратно на движението  Thinking. Само на предната седалка се слага така май  newsm78. При всички положения, ако е на предната седалка трябва да е изключен Airbag-а  Peace

Днес съм далеч по-аспана. Легнах си относително рано - към 11:30 и спах - на пресекулки и с едно будуване от около час, но поне спах  Mr. Green

# 93
ЕЕЕЕеееее,да е честито бебчето на Jenist- дано да е минало по-леко раждането и бързо да се възстанови,а малкият Константин да бъде здрав и игрив!

Честит рожденик на Лейла Бел- весело изкарване и много щастливи емоции!

Вече преполовихме месец  май и бебчетата ще почнат да изкачат едно след друго - става все по-вълнуващо...

Вчера така ме домързя,че не отидох на лекцията в Цум на 9месеца.Никъде не мръднах в тия жеги,много добре си починах цял ден.Затова пък днес с мъжа ми ще се шматкаме напред-назад. Видях,че коментирате продуктите на Нук и по-точно компресите за кърмене. И аз първо се бях впечатлила от тях и си ги купих при първата бременност,но да ви кажа да не се лъжете да си ги купувате и вие.Много непрактична работа.В болницата като почнаха да ми се напрягат гърдите, сложих компресите във вряла вода-станаха леко хладки,почти никаква промяна,само се мокриш и нищо. CloseПри мен много ефикасен метод се оказа електрическата ми възглавничка(има и такива,които се пълнят с топла вода).Като си я сложех да гърдите,после много лесно се отпушваха каналчетата и лесно се цедях.Това беше наложително в прехода от коластра към кърма,защото самата коластра е много гъста и маслена.
После влезе в употреба помпата на Нук-25лв(от която съм доволна Peace) и с нея се цедях,защото имах повече кърма,отколкото Гого изяждаше. Естествено изцеденото го хвърлях,защото нямаше добри условия да стерилизирам. В края на първия месец се цедях вече само на ръка от време на време,защото Гого вече беше станал един малък лакомник и всичко отиваше в устата му. Кърмихме се 1г и 8м,защото вече забременях,той тръгна на ясла и така...

# 94
  • София
lili_sf, аз докато не влязох в девети месец имахме само едно костюмче, купено от нетърпеливия татко. В момента сме изпълнили списъците от интернет, така ,че не се притеснявай.
Днес ще гладя много. Мисля, че е много удобен момент да се оттърва от зимните дрехи, които не нося и само ми заемат място. Малко ме помръзва... Rolling Eyes

# 95
Добро утро Hug

Jenist да ти е жив и здрав малкия Константин

Лейла бел, да е жив и здрав мъжа ти и много да те слуша Wink

Подсетихте ме за компресите за кърмене, трябва да измисля нещо, че си спомням, че майка ми ми слагаше топли кърпи, а сега си мислех за нещо друго.

# 96
  • Варна
Добрутру братство! Само хубави новини от тук на татък.

ЧЕСТИТ ЮНАК НА МАМА ДЖЕНИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВАМАТА.  Hug

Честит рожденник на Лейла Бел.

# 97
  • София
Здравейте.
И мен ме чака пране на зимните дрехи, за да ги разкарам от гардероба най-накрая. Лошото е, че летните ще си стоят още под леглото, защото не се сещам, кое точно от тях ще ми стане  Mr. Green През лятото ще падне голямо хвърляне на дрехи, в които едва ли някога ще се вмъкна отново. Повечето са S-ки...

А, забравих да ви кажа, че вчера ходих наистина за последно до МД за запис на тоновете. Чаках 3 часа като за последно. Изобщо не желая да срещам вече работещите там.

Весел ден

# 98
Aya, бебшките кошове ВИНАГИ се монтират обратно на движението! Peace Иначе се губи смисъла!

# 99
Честит мъник на Jenist!

# 100
Добро утро и от мен Hug
Leila bel да ти е честит рожденника и много скоро да му дариш най прекрасния подарък на света   bouquet

Гледам че масово се оплаквате от безсъние а при мен сякаш обратното до скоро не можех да спя въобще по цяла вечер се мятах като риба на сухо в леглото  ooooh! а от две седмици такъв здрав сън ме е обхванал че даже и до тоалет вече не ставам  Shocked от една страна добре ама от др.като се замисля тъкмо ще свикна и ще се роди малката маймунка и тогава няма да има сън Whistling Та се чудя да се радвам ли или после ще ми излезе..... Wink
Днес отиваме за последни покупки за беба и после вече обещавам да се отчета със снимков материал Mr. Green

# 101
Aya, бебшките кошове ВИНАГИ се монтират обратно на движението! Peace Иначе се губи смисъла!

Има разли4ни модели, пове4ето за инфант( новородени) са обратно на движението, но има и такива които са по посока, както и комбинираните (от новородено до дете). А на мойта кола еърбага на пътни4еската седалка отпред е на сензор на кила и ако е под определено тегло се самоизклю4ва, но най- сигурното място за детето е зад навигатора( пасажера от пред).

# 102
Добро утро!

Честито бебе Константин на JENIST! Да е здраво, щастливо и да носи много радост на мама и тати!

Лейла, честит ти рожденик! Весело празнуване!

Мишел, ако искаш да пробваш пак да кърмиш от гърда, можеш да попиташ или потърсиш информация в кърмаческия форум http://www.bg-mamma.com/index.php?board=8.0. Бебето ти е още малко и не вярвам да се е отбило за толкова кратко време.

Франческа, желая ти бързо оздравяване! Тези болки ниско в корема и аз ги имах, когато бях лепнала този вирус с диария. Бях се обадила тогава на акушерката в болницата, защото моята докторка беше във ваканция и тя ми каза, че тези болки са от дебелото черво, а ако получа и контракции със стягане на корема, тогава да се обадя пак. Ако има в България Биофлорина или Карболевюр http://www.pharmavista.net/downloads/company/download/Bioflorin%20Pakshot.jpg
http://www.carbolevure.ch/wp-content/themes/carbolevure/images/packshot.gif, можеш да ги взимаш и не са противопоказани при бременност.

Столчетата за новородено се монтират обратно на движението . Тук също е задължително ползването на седалка от новородено до 12 години.

# 103
Lil_Vixen, тук до сега не съм срещала модел, който може да се монтира по посока на движението! Виж това за кг не съм го проучила! Мисля, че и тази екстра не е достъпна в новите коли тук! Поне нашата е на 6 месеца и няма такава опция!
Иначе ето ви линк към изписването на Яна от "Господари на ефире" и малкия сладур! На мен ми се напълниха очите със сълзички! http://life.dir.bg/2009/05/15/gallery4449853_0.html

# 104
Здравейте и от мен!

Честито бебче на Дженист! Да ти е жив, здрав и много щастлив! Избрала си страхотно име за малкия наследник!
На теб пожелавам бързо възстановяване и много приятни емоции покрай малката рожба!
Честит рожденик на Лейла!
Summ_q, ще ми бъде много приятно да се запозная с теб. При мен така се очертават нещата на 24.05 да ме приемат в болницата, а самото секцио да е на 25.05. Моето първо раждане беше естествено, а второто ще е секцио/ по медицински показания/. Аз също леко съм изплашена от това, че ми предстои операция. Надявам се всичко да мине нормално и след това ще мога да направя сравнение между двете раждания и ще споделя опит.
Лек и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт