Отговори
# 75
fx - не взимам дамски душ, но питам, защото толкова неща изчетох, че вече не знам , какво да правя тотално се обърках. Иначе съм си купила един, гъбички нямам и никога не съм имала, дано не ми се случи ooooh! Иначе , аз много обичам да си лежа и не мърдам по час , след това , дори тормозя моят, който естествено след това много иска да изпуши една цигара , аз го  тормозя да седи и да не мърда Crazy до мен, накрая стигаме до компромисното решение - да пуши в спалнята, нещо , което много мразя. Възглавничка не съм си слагала, душ отдолу си правя чак след това, но не дамски, просто  замиване. Грам нямам представа, дали е добре да се прави нещо повече от това да се измиеш.
 ooooh!Ле-ле, май наистина ще почна да влизам по-рядко, че ще откача от напрежение, сега само мисля, какво ще ми кажат в  клиниката , завиждам ви, че сте толкова спокойни.

Я кажете нещо друго - имате ли подути коремчета от пъпа надолу - т.е., откакто сте разбрали, че имате поликистоза ли е станало, отпреди това или след като са се засилили и другите симптоми?

# 76
Я кажете нещо друго - имате ли подути коремчета от пъпа надолу - т.е., откакто сте разбрали, че имате поликистоза ли е станало, отпреди това или след като са се засилили и другите симптоми?

Нямам, само по-голямо окосмяване, което намаля от таблетките, да видим как ще е като ги спра обаче.

# 77
  • София
Аз отдавна не съм писала, ама тук една сладурка подкани някой който е забременял с ПКЯ да се разпише и аз го правя с най-голямо удоволствие.Не знам дали сте чели предишният ми пост,но аз след много мъки,лечение с какво ли не,неуспешни ин витро процедури и накрая майната на всичко забременях съвсем спонтанно.Сега съм в 5 седмица и дано всичко върви нормално.Но най-важното е спокойствието.Аз се успокоих след като мъжът ми предложи да пуснем документи за осиновяване и ни одобриха и аз започнах да мисля за съвсем различни неща от това да правиме бебе.Така че надежда има за всички ни но всичко ни е в главите.Правете секс за удоволствие а не в главите ви да е дали ще стане  този път или не.Извинете ме за дългия пост но нямаше как по кратко да стане.Желая ви успех и скоро всички с   EFP .

# 78
petpto1981 много се радвам, че се включваш с такива добри новини, че ние доста песимистично го подкарахме.

# 79
  • София
И аз това забелязах и реших да ви върна малко доброто настроение което трябва да имате в хубавото слънчево време.Я се усмихнете и горе главите.Обичайте си мъжете и им се радвайте пък то чудото ще стане когато трябва.Прегръщам ви силно всички и ви желая късмет  Hug Hug Hug

# 80
fx - не взимам дамски душ, но питам, защото толкова неща изчетох, че вече не знам , какво да правя тотално се обърках. Иначе съм си купила един, гъбички нямам и никога не съм имала, дано не ми се случи ooooh! Иначе , аз много обичам да си лежа и не мърдам по час , след това , дори тормозя моят, който естествено след това много иска да изпуши една цигара , аз го  тормозя да седи и да не мърда Crazy до мен, накрая стигаме до компромисното решение - да пуши в спалнята, нещо , което много мразя. Възглавничка не съм си слагала, душ отдолу си правя чак след това, но не дамски, просто  замиване. Грам нямам представа, дали е добре да се прави нещо повече от това да се измиеш.
 ooooh!Ле-ле, май наистина ще почна да влизам по-рядко, че ще откача от напрежение, сега само мисля, какво ще ми кажат в  клиниката , завиждам ви, че сте толкова спокойни.

Ами спри да четеш всичко, щото лично ще те набия. Като се належиш, измий се какво толкова- те сперматозоидите са отишли където трябва. Дамски душ не се ползва профилактично, а ако имаш проблем, както казах обикновенно гъбички.

Недей откача, ами по- споко го давай. На първи преглед в клиника, едва ли ще ти кажат нещо съществено, просто ще ти изпишат изследвания да правиш.

peteto1981, страхотна новина Simple Smile, чакаме те има няма след 8 месеца да се похвалиш с резултата Simple Smile

# 81
 Flutter казвайте за коремчетата - има ли леко подути ?!

# 82
При мен- не. Това не е симптом, може да е от някое лекарство, но не и от СПЯ.

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 14:40 от gargasmela

# 83
Flutter казвайте за коремчетата - има ли леко подути ?!

Мне, не съм и чувала това да е симптом за СПКЯ.

# 84
Аз изобщо не съм знаела, че имам ПК-зни яйчници, 4 години не забременях, отидох да се прегледам един ден и мислех, че сигурно съм здрава, но уви-оказа се, че имам множество кисти. А през това време с опитите съм била съвсем спокойна, така че може-би данякъде е и шанс.

# 85
Аз отдавна не съм писала, ама тук една сладурка подкани някой който е забременял с ПКЯ да се разпише и аз го правя с най-голямо удоволствие.Не знам дали сте чели предишният ми пост,но аз след много мъки,лечение с какво ли не,неуспешни ин витро процедури и накрая майната на всичко забременях съвсем спонтанно.Сега съм в 5 седмица и дано всичко върви нормално.Но най-важното е спокойствието.Аз се успокоих след като мъжът ми предложи да пуснем документи за осиновяване и ни одобриха и аз започнах да мисля за съвсем различни неща от това да правиме бебе.Така че надежда има за всички ни но всичко ни е в главите.Правете секс за удоволствие а не в главите ви да е дали ще стане  този път или не.Извинете ме за дългия пост но нямаше как по кратко да стане.Желая ви успех и скоро всички с   EFP .

Еийй, страхотно   bouquet. Точно от такава новина имахме нужда. Браво, честито!!! Въпреки всичко аз не спирам да се надявам, че се случват и чудеса от любов! Пожелавам на всички тук да имат твоя успех Simple Smile

# 86
L'AMOUR, при кой лекар имаш записан час при Щерев? аз също  ходя там.
kolibka, завиждам ти за търпението Blush цели 4 год Shocked аз успях да издържа 2 месеца само Blush щото си знам, че съм с нередовен цикъл.
навсякъде по форумите пише, че със СПЯ се забременнява, но по-трудно. така че момичета и нашето време ще дойде. а дотогава ще си даваме кураж и надежда  Hug

# 87
kolibka - чакай сега да ти кажа нещо  аз на теб - нали казваш, че си сигурна, че ти е предадено от баща ти - но как му е предаден този ген на него - от неговия баща или от неговата майка, защото , ако е от майка му - ЗНАЧИ НАДЕЖДА ИМА - нали все пак е успяла да го роди ?!?
Ако ли е от баща му - то значи всичко рухва и историята с баща-> дъщеря  не се връзва и сме пак в задънена улица...
При всички положения, щом нещо се предава, значи все пак има  размножение, значи има и надежда, а и  никъде не бях попадала на отчайващи писания, че с поликистоза не се забременява... Сигурни ли сте ? Забременява се трудно - да, но не и невъзможно! Нали ще правим всичко - сверяваме часовниците, пийваме си хапчетата, ще ставаме прелъстителки и т.н. Спокойно момиче - надежда има, само трябва достатъчно да откачим преди това и като се побъркаме, ще спрем да се притесняваме и всичко ще си дойде от самосебе си. Crazy и ще си забременеем и ние, не ви пускам оттук, без да сте ми се отчели с по едно! Stop

hut - писах ти на лични. Иначе - аз съм с 3 години стерилитет, като от една се мъкна по всякакви шантави лекари, преди това  не ходих точно с тази цел, по-скоро с мисъл за здравето, сега обаче с ясната мисъл, че  имам проблеми - няма  дете и това не търпи отлагане. Хубаво е , че по-отрано си тръгнала, зщаото аз за 3 години се съсипах от притеснения, сега съм с постоянно сърцебиене , вероятно от щитовидната, но  не по-малко вероятно от  проблеми с яйчниците ще видим.

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 20:11 от L`AMOUR

# 88
 Ето едно описание на генетичната теория. Трябва да се има в предвид обаче, че това е само теория, която не е доказана на 100%.

Цитат
Генетична теория - заболяването е свързано с генетичен дефект в Х хромозомата на бащата /предава се от баща на дъщеря/. Въпреки установяването на фамилност на заболяването, засега няма убедителни данни в подкрепа на генетичната теория. Както при захарния диабет, съществува генетична предиспозиция за развитието на СПЯ.

Има и други теории, свързани с предположения за хипоталамо-хипофизарна дисфункция, терия за инсулиновата резистентност и още 1-2 теории, но в крайна сметка точни доказателства няма. Всичко е хипотеза.

# 89
Добре, но на бащата кой му го е предал - неговият баща или майка ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт