За море мечтаем всички,Юлски мами и душички!

• 21 658
  • 295
  •   2
Отговори
# 105
  • ES
Здравейте юлски мами

надявам се не сте ни забравили. Много промени в темичката ни - някой вече са извън БГ, други имат или чакат вторите си бебчета. Браво! Ронка, вас какво ви отвя в Франция, харесва ли ти там, адаптира ли се бързо? И на мен вече ми се иска да работим за второ бебе, но таткото иска още малко да изчакаме, а и казва, че правел само мъжки.

Ние сме добре, аз вече от година и половина работя във фирма-дистрибутор на испанския телеком Телефоника и Мовистар. Доволна съм, работя това, което съм искала. На фона на световната криза не можем да се оплачем, но винаги може по-добре. Мите беше миналата година няколко месеца в БГ при баба и дядо и от декември си е при нас. Тежко ни се отрази раздялата за това си казах повече няма да се разделяме и това лято ще чакаме гости и гледачи от БГ. При нас поне е морето. Даже питах майка, ако не живеехме на морето щеше ли да дойдеш за лятото да гледаш Мите?  Joy

Мите също много е порастнал, но си е останал все така палав и писклив. Ходи на ясла, гуардерия им викат тук. Отначало бях с големи резерви към тая гуардерия, много са различни от нашите в БГ, спят на едни скарички на земята, с дрехите, храната им е по-различна, от тази която готвим в къщи, но няма как трябва да се адаптира и да е сред връстниците си. И той се адаптира много бързо. Сега вече с удоволствие ходи сутрин, общува с всичски,с учителките, има си приятелчета. Предимно говори на испански, колкото и да му е беден речника, даже можем да броим до 10. От другата година започва училище, но то си е като нашата детска градина, но понеже е безплатно, т.е. плаща се от държавата и го водят училище.

Как е Яна на Бета, има ли си братче или сестриче. Много се радвам за Нани и Татко Кредор, честита ви втора рожба. Как е Лала и Пипи, още ли са във Варна. Виждам, че Рени, Ронката, Дю и Джорджи са редовни.  Как съвместявате работата с детето. Сега оценявам помоща на майка ми, колко ми липсва и как искам да сме близо една до друга.  Cry   Ели, честит ти имот, не работите ли и вие за второ бебе.

Е, момичета, пак ще пиша, надявам се по-често.

Поздрави на всички!   Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 01:06 от gery_to

# 106
Гери   Hug радваме се че намина. И кво толкова ядат там различно,сподели.
Аз в момента работя на 4часа  Wink Добре ми е.

Арлина,много хубави покупки.Нашата тротинетка е такава ама синя  Wink Браво бе,аз такъв корем имах в 9м  Joy Joy http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35668&pid=819029   Едро бебенце ще да е.

# 107
O,Рени....то какъв ще ставааа.Моя корем е просто огромен,явно бебето не се разполага навътре в таза,а излиза цялото напред.Пък и по 4 кила ги раждам,та няма как.Само как ме гледат хората по улиците,ако знаете.Много са смешни някой,чак се обръщат,ще им паднат очите ShockedАма да ви кажа хич и не ми пречи шкембето.Даже шпагат мога да направя в 9-тия хехе JoyЕй ме един ден преди да родя:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2970191
За покупките исках да ви кажа,че в Джъмбо няма само боклуци,а и някой хубави неща на много ниски цени. PeaceДано преди да родя пак да имам възможност да отида до София и да понапазаря за бебето.

# 108
  • Варна
 Hug

Арлина, Shocked страшен корем си имала със Зойчето.лелеее  Hug
Мерси на всички за милите думи Hug
Рени браво на теб,само роклята ли е хубава Crossing Arms,за кумата нищо не каза Whistling
Дидито,как кой е мъжо бре???Най-хубавия Mr. Green
Ето го:
http://images.jorjito.multiply.com/image/1/photos/6/500x500/5/P1 … mp;nmid=247100339

Гери,наминавай по-често Peace

Съвсем ни оредяха редиците Tired

# 109
Ееее,Жоржи то за кумата се знае,че е най-хубавата  Hug Ама много ми хареса роклята ти,та тва написах.Колко съм несъобразителна тц,тц ..
И тримата сте много хубави  Hands Clap

love001

# 110
  • София
Жоржи-сори! EmbarassedЧестно казано,мислех,че това е младоженеца-така гордо се изпъчил,все едно се жени Laughing!То се е видяло-казвай кой ти ши роклята!
Арлина,Дю-много сладки коремчета-и никакви стрии,едни такива кръглички и белички Hug!
И аз като Арлина си харесвам "Джъмбо"-като има някой рожден ден-палим колата и там.Както казах имам наблюдения-магазините си зареждат от там.Има и много хубави неща и огромен избор.Има и качествени скъпи неща за по-претенциозните,изобщо-за всеки по нещо на едно място.
Дю-малката много сладка,колко косичка има вече Heart Eyes!
Ронка-стига си се стресирала за тия килограми,гледай си бременността,после един Дюкан и си готова!Много скъп апарат сте си избрали-професионален ли решихте да вземете?

# 111
Здравейте и от мен! Hug

Арлина, много сладък корем! Наистина големи ги раждаш, да ти се ненадява човек какво си мъничко и слабичко. Heart Eyes
Подаръците също са много хубави. Само се чудя не се ли притесняваш за очилата? Каква марка са? Аз на това определено държа и не бих сложила на нито не себе си, нито на Ема не читави очила.
Как е сестра ти, а Соня?

Диди, абе притеснявам се за килограмите, защото знам колко трудно се свалят. Това не означава, че не се наслаждавам на бременността. Хапвам си всичко, ама много ми е гузно после. Mr. Green
Фотото което съм избрала се води полу-професионална фотокамера(фотоапарат си е, няма общо с камерите)! Peace

Гери-то, радвам се, че се разписа! Hug Тук сме от малко повече от година. Отвя ни попътният вятър. Mr. Green Вече мога да кажа, че посвикнахме. Аз не работя, а Ема ми е сравнително кротка, та имам време за форума.

И сега малко да се пооплача....
Дали ще ми повярвате, че ми писна с тези документации. Само в пощата чаках около 30 мин., за да пусна препоръчано писно. И цялата офанзива, за да ми спрат форфето(договора) на телефона. Остави това, ами ми взеха 5.50 Е за услугата, а телефон на сметка си купувам за 1Е какъвто искам.
После обикалях за един документ, който се попълва за годишните доходи, върху които се плащат данъци. Принципно трябваше да ни пристигне по пощана, но го няма. И обиколихме 6 офиса докато го намерим. Хубаво, че Калин имаше свободен ден и бяхме с колата.
Ема не спа на обяд, сутринта стана рано и се сещайте какъв мрънкалник си имам вкъщи. Crazy Платих й детската градинка на Емуца, попълних документа за държавно жилище и трябва само  докунети от поръчителя ни. Утре се надявам да преснимам всички и на Калин шефа да му даде една бланка която се попълва от него. Абе искат майка си и баща си. Но това е последен напън и се надявам да има малко мира.

Купих си мазило на Рок против срии. Надявам се да има ефект, довечера след баня ще го пробвам. Досега ползвах на Дева и не са ми се появили нови срии, но тепърва започва голямото наедряване.

Хайде лека вечер, че се улях в писане.

# 112
Благодаря ви за милите думи за Гергана, но искам да отбележа, че всичките ни юлски деца са големи сладури!  Heart Eyes

Ронка, наистина косата на Гергана е станала доста голяма, но това е за период от около 9 месеца. В дилема съм дали да я подстрижа, но така искам да И стане дълга и къдрава като на Цвети. Повечето ни момичета имат вече коси за прически, плитки и фиби. Май само Ема и Гергана са така.  Laughing

# 113
  • somewhere over the rainbow
Хей, тук съм бре ... Не ме ли виждате, че ви чета Grinning

Нищо ново покрай нас. Даяна си ходи на ясла, в понеделник имат тържество. Научихме и стихче. Аз се скъсвам от работа.
Скуука Confused Не ми се пише много много, щото се комплексирам от някои неща, които се говорят/пишат тук. Проблемът си е изцяло мой, разбира се, никой не е виновен Stop
Само да знаете, че сме ОК Grinning Sunglasses

# 114
Аааа сакън Дю,не стрижи детето. Mr. GreenТя по-гъста или дълга едва ли ще стане,то си е генетика тва с косата.На Зоя вече и е до кръста ,като се намокри,не съм я подстригвала откакто се е родила.Днес пак се върна с много хубава прическа от детската.Само как седи там да я сплитат се чудя,а на мен едва ми дава да я среша. ooooh!
Рони:аз очила съм и взела от оптика хубави със защита,тези и на тях пишеше,че са ама за 6лв едва ли.Купих ги защото са със Ягодов сладкиш,а това е филмчето хит сега при нас. Mr. Green
Соня расте,такива бузи е отпрала,като хамстер.Сестра ми започна по-често да ходи да плува и да прави упражнения във вода и май има по-голям ефект от физеотерапията.И си яж,хич да не ти е гузно,после на диетка ще минем.Знаем поне ,че е ефикасна. Mr. Green
Лошо с бюрокращини да се занимаваш,ама няма как.Дано повече не те разкарват така.Зоя и тя отказва понякога да спи в градината.Според госпожите и е топло и светло.То и аз мисля така,свикна в нейната стая да спи на тъмно.А и много е задушно в тази детска като напече,направо парник става.Та и нямали пердета на спалното,сега май щели да шият. ooooh!Като се върне и не е спала,а станала в 7:30,направо не се търпи.Като тази вечер.Хубавото е поне,че към 22 без нещо я слагаме и заспива за минута.
И аз ползвах предния път Дева за стрии и сега пак него,доволна съм. Peace

Аз съм болна,хич не съм добре.Текат реки сополи,кашлица,болки в гърлото и вече в дробовете.Обадих се на личния и утре ще отида да ме види,че ме хвана страх да не слезе надолу.Говоря като Дарт Вейдър.Нали ходихме до София на концерт и май е от климатроника в колата.А в залата пък нямаше въздух и беше ужасно задимено,та от студено на топло и така... ConfusedКак можах така да се подредя се чудя. doh Не че това ми попречи преди малко със сестрата на мъжа ми да се опнем пред къщи и да сеем райграс WhistlingАма така се изморих и ме заболя кръста.Не успяхме всичко да свършим,остана и за утре.А детето така се отъркаля в пръстта и поля и окаля цялото ooooh!Помага,какво да го правиш,полива с малката си лейка Mr. Green

Мисля да се кача горе да полегна и да гледам филмче,че да опъна малко кръста.Не се издържа тук на стола.Лека вечер ви желая. Hug

# 115
Не ми се пише много много, щото се комплексирам от някои неща, които се говорят/пишат тук. Проблемът си е изцяло мой, разбира се, никой не е виновен Stop

Нан, кажи коя тема те подтиска ще спрем да я копментираме! Peace

# 116
Еааа Нан,сега пък тии.
Включвай се по-често,че и без това много оредяхме.
Рони:моя е такъв,беше подарък за предния ми РД.
http://www.pazaruvaj.com/cifrovi-fotoaparati-c40/canon/eos-400d-p4996479/

http://www.metacafe.com/watch/1330409/canon_eos_digital_rebel_xs … gital_slr_camera/
Прави страхотни снимки,но всичко е до обектив.Все още сме с оригиналния,който е със малък зум,абе трябва да вземем обектив,все се каним,ама са доста скъпи,колкото фотото са като парички. Sad

# 117
НАН  Hug Сподели с нас, ще се съобразим.

Арлина, аз няма да я подстригвам, за да И се сгъсти. Притеснява ме жегата, косата И е винаги мокра.

# 118
Да,ами май и няма как да я вържеш все още.Зоя не се поти по главата,но въпреки всичко я връзвам,че иначе и пречи и влиза навсякъде,в храна,в очи...

# 119
Да, точно защото не мога все още да я връзвам, отзад на вратлето е почти винаги мокра. Но ще гледам да устискам. Тя по принцип не дава да я режем, така че едва ли ще го направим.

Общи условия

Активация на акаунт