За море мечтаем всички,Юлски мами и душички!

• 21 657
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Пиги-направо ме съкруши!Милата ти!Наистина е ужасно,като нещо със здравето не е наред.Дано не те боли много Sad
НАН-и аз понякога така,тук едни 500лв.,там едни 1000лв.,направо се чувствам като няк'ва дрипла,ама после си викам,че това няма никакво значение-различни хора с различни възможности.Хора,които имат хубави неща също искат да споделят,да покажат,сигурна съм че не с лошо чувство,а напротив!Я горе главата! Hug Hug Hug
Ако пък си нямала това предвид значи ПАК нещо не съм разбрала.
За което се извинявам!И аз не искам да бъда разбрана погрешно-харесва ми да разглеждам всичко,което се показва тук! Peace
Ронка-ти ако не пишеш,незнам кой просто! Hug

И ние снощи гледахме мача с приятели в един бар-умряхме от яд-и ние бяхме за Берба,ама така е като го включиха толкова късно.Иначе пък Барса много заслужено победиха-спор няма.
Влади спа при баба си за втори път и аз не спах като Ели,свикнала съм с него да спя,като стана през нощта до тоалет-и той става Crazyда ме придружи ooooh!.
Мислим да му купим колело-живея до парка,така че има къде да го кара и вече започва да иска като батковците.

# 136
Момичета, в Ямбол е станала ужасна трагедия, има 16 загинали при катастрофа. Иси_кам нали беше от там? Пиши!

# 137
Момичета, в Ямбол е станала ужасна трагедия, има 16 загинали при катастрофа. Иси_кам нали беше от там? Пиши!
Ужас! Sad Дано Иси и семейство са добре! Praynig

Дидка, много се радвам да те видя пак в нашите редици! Hug Heart Eyes

Относно подтискането....
Тук са ни събрали децата, а не финансовото положение на всяка от нас! Не съм искала да засегна никого, когато съм споменавала цени. Не съм го правила, за да нараня някого. Naughty
Аз трябва ли да се подтискам и да ви завиждам за това, че повечето от вас си имат собствени жилища примерно?! newsm78
Дидито, вие имате прекрасен апартамент, за което благородно завиждам и ви се радвам изключително много!
Нан пък има голяма къща! Други карат хубави коли. Но аз освен да се радвам заедно с вас и през ум не ми е минавало да се подтискам или да злобея.
И още нещо, винаги съм казвала, че за мен качестовото е по-важно от количеството!

И да, всички сме си изкарали парите с труд, нито сме излъгали някого нито нищо.
Никой не знае какво ни коства и как си изкарваме прехраната. Но за сметка на това знам как на всички в Бг им е трудно, как нямало пари за нищо...и още хиляди. Защото има кой да ми се оплаква по скайп или тел., а дори не се сеща да попита ние как сме, как я караме. Мислят си, че берем парите по дърветата. Whistling
За да направя тези покупки за които споменах пв по-горни постове трябваше да избирам. Да избирам дали да се приберем в Бг за месец ваканця и да използвам количка на позната и фотоапарат също да взимам на заем, или пак някакъв да взема колкото да имаме, или да си купя нещо което ще ми е от полза, но няма да видя близките си. Ами направила съм своя избор и не се оплаквам.

Спирам по темата. Не искам да оставям впечатления, че се оплаквам или, че сме зле...или, че тая лоши чувства към някоя от вас. Ако не ми пукаше за вас, то щях отдавна да си бия камшика и да се поява Юли, за да благодаря за поздравите за РД на детето ми!

Хубав ден!  bouquet

# 138
  • София
Ужас! Sad Дано Иси и семейство са добре! Praynig

Тук са ни събрали децата, а не финансовото положение на всяка от нас!

Кога са съобщили?Какво е станало?Ужас някакъв!

За другото-права си за всичко.И наистина децата са ни събрали.Просто изказах И моето мнение,както всички други.Просто нали се чудехте какво и кого има предвид НАН,та предположих просто какво може да И е.Може пък и да греша.НАН?

# 139
Ето тука има тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=400716.0;topicseen

Сега в 15.00 часа ще има извънредна емисия по БТВ.

# 140
Хей, мацки, я по - ведро! Naughty

Така е устроен живота, че не ни поднася всичко, което пожелаем... затова са мечтите. Mr. Green
Само да сме здрави и най-вече дечицата ни, че тези трагедии взеха да зачестяват. И пак на празник стана катастрофата. Cry Незнам някога дали ще си пусна детето на екскурзия, много се наплаших.
Иска, да пишеш! Hug
Дю, Арлина, страхотни тумбачета. И моят беше такъв докъм 7м. , после взех да се търкалям. Joy
Пиги,  Hug Hug Hug

Гери, Диди, добре завърнали се!
Дю, много смешно ми стана като прочетох за разясненията ти относно Кредора. Навя ми стари спомени, 'га беаме млади и имахме време за щуротии... Laughing

Мен ежедневието така ме е завъртяло, че нямам време за себе си, камо ли пък за форума. Дори сега пиша с една ръка и чакам Кико да се разсъни, уж беше буден, но отново задряма. Спряха ни топлата вода за 15 дни и сега програмата ни е топлене на вода, миене на дупета, цокане, разходки.  Crazy
Погачата ни мина добре, двете ми племеннички я разчупиха, Кико беше спокоен. Още не съм свалила снимките от апарата, но като го направя, ще ви ги покажа.

# 141
Дю, много смешно ми стана като прочетох за разясненията ти относно Кредора. Навя ми стари спомени, 'га беаме млади и имахме време за щуротии... Laughing

hahaha Joy Joy Joy

Да, да. Аз тогава даже подозирах моя Васил, че нали в началото Тати Кредор не казваше на кой е половинка.  Laughing

# 142
  • някъде
zdraeite otnovo momi4eta Hug radvam se 4e ni pomnite,vse pak mina godina i polovina Hug
Diu, ne namiram tozi kredor, predi mai sam go vijdala no sega ne go vijdam, vazmojno li e newsm78
Dobre sme, Aleks e porasnal i e mnoooogo palav Crazy, ne hodi na detska gradina, za6toto tuk gi vzimat sled navar6eni 3 godinki i taka 4e ot septemvri  jivot i zdrave tragva, a taka ne iskam da idva septemvri Tired Az si go gledam, 2 pati v sedmicata hodia po 2 chasa na rabota, maja mi raboti vseki den ot sutrin do ve4er, otdavna si imame nov laptop, no 4ak sega slojihme internet i se radvam e otnovo vi sre6tam Hug. Sviknahme ve4e v Italia, haresva ni, no poniakoga makar i riadko ni goni nostalgia. Ale si ima priatel4eta balgar4eta, poznavame i niakolko ruman4eta i italian4eta, hodim na moreto po4ti vseki den Simple Smile, sledobiad se sabirame i karat kolelo decata i igraiat Crazy Ezika e nai-goliamata pre4ka, razbiram dosta, no ne govoria nikak dobre ooooh!
Vijdam 4e govorite za koleleta- na Ale mu kupihme sravnitelno goliamo sas spomagatelni to4ila i mnogo dobre se spriava v karaneto Peace
 mnogo obi4a da gleda detski film4eta, s igra4ki trudno si igrae ooooh!
spiram 4e s tezi bukvi e gadno da se 4ete Crazy, ako moga 6te ka4a snimki, a  mai sam pozabravila kak se prave6e tova ne6to Embarassed
 Hug Hug Hug Hug Hug

poneje pi6a ve4e ot 2 chasa posta si ta dokato publikuvam vidiah novi publikacii- za katastrofata Sad
za drugite ne6ta- ne sam hvanala ne6tata ot na4alo, no ne se karaite- edni imat pove4e, drugi po-malko, vinagi e taka v jivota, ne mislete 4e na horata v 4ujbina im e mnogo leko, naprotiv Naughty, s trud se izkarvat parite i mnogo 4esto opirame do poznati za da platim naema. vseki re6ava sam kakvo da kupi i kolko pari da dade Wink

spiram da ne me izgonite o6te na parvia den Laughing

# 143
Здравейте момичета! Благодаря ви за загрижеността .Ние сме добре. Благодаря на бога ,че нещо ме спря да не се качим. Трагедията се развива в една местност "Бакаджиците".Там всяка година ходят лятото много хора ,защото се получава някакво течение и идва въздух (до колкото ми е разказвано) от Сандански. Ходят много хора с деца болни от астма. Моя съпруг работи на другия хълм,те са няколко. Сутринта когато е минал от там ми каза ,че е било страшно.Имало и очевидци ,които разказвали какво е станало ,но не искам да описвам с подробности ,защото на мен ми се свива корема ,а камо ли на бременните ни майчета. По-радио 99 ямболски журналисти казаха ,че се е спукала гума,други казват ,че е отказала спирачната система на автобуса. Тепърва ще се разследва.  Цял ден вият линейли и полицейски коли. Когато отидох да запиша Валери на детска градина една жена каза ,че буквално е избягала от болницата защото е било ужас. Утре е ден на национален траур Първанов и Станишев вече са в града ,както и здравния министър. Нека утре се помолим за душите на загиналите. Flowers Rose
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/05/28/726180_avtobus_se_obur … o_13_sa_jertvite/ тук е подробна информацията.   Извънредни емисии ще има сега горе на релейната където работи иван има хора които предавт.
п.с. не можах да прочета всичко ,но виждам ,че се е създал спор за пари и т.н. момичета недейте така вижте какви нещастия стават аз съм благодарна на бога ,че сме живи и здрави. Не си хабете нервите излишно ,живота може да е хубав и с малко  с много стига ти да си го направиш така.
Етинка  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 15:59 от isikam

# 144
Иси, добре, че се разписа!  Hug

Мир на душите им. Flowers Rose

# 145
Isi, радвам се, че сте добре. Хубаво, че Иван е минал по-късно от там.
Ох, трагедия голяма, мир на душите им. Praynig

# 146
  • София
Иси-и аз гледах извънредните новини-потресаващо беше!Мир на душите им!Милите хора,горките близки! SadДано ранените са възстановят,има хора в тежко състояние..
Кога ще ги спрат тези стари,прастари "Чавдари" незнам...

# 147
  • Варна
 Hug

Ей сега се връщам от Златни и веднага влизам да ви видя Hug
гледам новините в момента,и през деня слушах радио,направо съм потресена Cry
Иси,радвам се че сте добре,и аз веднага се сетих за вас Hug Hug Hug

Мир на душите на загиналите Flowers Rose Flowers Rose

Днес е Спасовден ,нали се подава за Бог да прости,.....а то какво стана....  newsm45

Пиги,Благодаря ти  bouquet
Дидка,да сте живи и здрави Hug
Ронка,много те обичам!

това е от мен,незнам какво друго да напиша....гадно ми е

# 148
  • През девет земи в десета
Мацки,няма да се караме тук за глупости,нали newsm78 Hug Hug Hug

Нанче,не съм слагала още нищо,нито компреси,нито каквото и да било,защото хиляда пъти ме предупредиха да не си правя загряващи компреси и не смея.Иначе четох за зелевите листа и за яйца със сол и лук със сол и спирт,обаче повечето загряват,а за лука пишеше,че можело да предизвика възпаление.Карам на едни замразени компреси със желе вътре,защото коляното ми е непрекъснато горещо,мажа разни простотии за един вагон пари дето не помагат-лиотон,хепароид,и от сорта простотии.Ти след операцията на глезена правила ли си някакви компреси?

Днес цял ден говорят по радиото за тази трагедия.Просто в само в тая държава могат да се случват такива немислими трагедии.Да почиват в мир загиналите Flowers Rose Flowers Rose

Нанни ще чакаме снимките с нетърпение Heart Eyes

Дидка тук има урок как да си настроиш компютъра на фонетична кирилица без Flex type и една програмка,която трябва да изтеглиш  Peace Много лесно става!

# 149
Деси, а какво казват лекарите? Едва ли е нормално толкова време без подобрение. Thinking
Компрес с Риванол пробвала ли си? Опитай, риванола охлажда, не загрява. Когато ми се пълнеше коляното с вода, докато чаках да стане понеделник, а бе събота само с комперс с риванол спадна до вечерта. Peace

Общи условия

Активация на акаунт