За море мечтаем всички,Юлски мами и душички!

• 21 632
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Ронка, да ви е жива и здрава Емка- Семка! Да е все така послушна като бъдещия бебо! Wink

Калин засега се очертава по-кротко чаве от батко му, въпреки че и от него не се оплаквам. Дани е кротък, само инатчето му от време на време е в повечко. Така, че и при вас може да се окаже Емка калпазанката, пък ти да си си мислила, че имаш кротко дете.  Hug

Похвалих го и той нададе вой! Crazy

Иси, тъжно наистина! Tired
Бета, стискам палци за положителен резултат! А ти направо си се стопила. Shocked

# 181
Бета, стискам палци за положителен резултат! А ти направо си се стопила. Shocked
fingerscrossed Peace

# 182
  • Варна
Честит имен ден на Ема. Да расте здраво и щастливо дете!
Бета и аз разгледах албумчето. Яна е същата сладурана! Невероятно е колко са порастнали децата ни! Стискам палци скоро да я  направите кака! Heart Eyes

# 183
Честит имен ден на Ема! Да е жива и здрава и все така добричка! Много игри и бзгрижно детство. Много са пораснали дечицата наистина, отсдавна не сме разглеждали снимки. И аз тези дни ще се наканя да сложа. Ивка, стискам палци и Цеце да оздравее. Трябва време, това е истината. Доволна ли си от Райнов? Ще ви изпрати при доц. Попова за тимпанометрия. Тя е много готина. Пиши после как е минал прегледа.
Пиги, всички ще се оправи, няма да губиш надежда, бавно , но важното е да е с добър край.

# 184
Благодаря ви за поздравите, момичета!
Добре, че беше Наннито ни, че да ме подсети. Hug

Бетта, ти си останала само кожа и кости. Shocked Стискам палци да се похвалиш съвсем скоро!

И вчера при нас беше страшна жега! sweating 35 градуса. Днес вече захлади и се живее.
Успяхме да обиколим по задачките които имахме, да разходим и  Ема. А вечерта бяхме на село при нашите приятели на барбекю. Чуден ден.

Хайде изчезвам, че задачки ме чакат.

# 185
  • Варна
Ронка,Честит Имен ден на Емка-семка!Да ви е много здравичка и послушна и да е голяма отмяна на мама Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 186
Ето малко снимчици и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50556&pid=12621866

Оттук насетне съм снимала един палячо, с който Дани много си играе. С пластелин се прави коса, език, нос, има допълнителни фигурки за пълнене, много хубаво комплектче и е подходящо за Р.Д. Взето е от Джъмбо, но ни е подарък и незнам колко струва. Пластелинът е страшно мекичък, не е лепкав и не цапа, мирише много хубаво. Ако се затваря плътно в кутииките след игра, за да не съхне, ще е доста траен. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50556&pid=12621960

П.П. Забравих  да ви покажа този аспиратор: http://www.babyvac.eu/?menupont2=1
Ето и филмче за начина на употреба с прахосмукачка.  Laughing  http://www.babyvac.eu/?menupont2=video

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 17:15 от Nanny

# 187
  • През девет земи в десета
Нанни,много е пораснал бебчо и все повече заприличва на батко си Heart Eyes

Ронка,много,много целувки за Емата от нас с Цвети по случай празника    bouquet  bouquet  bouquet
Нан,днес видях детски гримчета в едно магазинче,обаче са си като истински.Предполагам,че не са токсични и по-лесно се мият,да взема ли на Дая Thinking

Дю,в сряда ще водим племеника до Джъмбо и ще проверя за количка Чико,не съм забравила.Дори ще ти снимам и другите модели ако няма такава ,стига да е разрешено Peace

Бетта,трябва да мина другата седмица до вашия сервиз да оставя на Валерия телефона на ремонт,не могла сама,а аз нали не мога да карам,чакам Станислав да ме развозва,дано успея да дойда.Тъкмо ще се видим.
На Яна много и отива тази прическа с шнолката,голяма сладурка е !

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 00:13 от Пиги®

# 188
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър вечер!

Тази седмица отново само с един почивен ден ми се увидя  Tired! Имам спешна нужда от почивка. Вече се замислям за смяна на работата! Ако не беше кризата, сигурно до сега да съм го направила! Идва ми до гуша понякога!

Didka, добре дошла отново сред нас! Алекс толкова е пораснал! Разкажи повече за вас-къде се намира този град, в който живеете, какво работи мъжа ти? Алекс като тръгне на градина, ти ще започваш ли работа?

Честит имен ден ан Ема на патерици!

Нан, снимките от бала са много хубави. Сега чакаме от празника на розата  Mr. Green!

Нани, този пластелин е страхотен /Play Doh/. Ние нямаме точно този с палячото, но аз говоря за качеството като цяло. Съдържа изцяло безвредни съставки и мирише наистина хубаво. За разлика от един , който купих от Хиполенд – за 2 лева, ама такава смрадя нама никъде   Sick– отиде направо в коша за боклук. Не му помня името, че да знаете, да не купувате от него  Naughty.

Относно подаръците – аз не искам да изпадаме в подробности за цени и марки – то е ясно, че всеки ще купи каквото може, според възможностите си. Мисълта ми беше да почерпим идеи една от друга. На мен лично ми е голям проблем, защото и аз , като Пиги, не купувам много играчки, не за друго, а понеже Вяра много бързо губи интерес.

Ето малко нови снимки от нас: http://pepolina.multiply.com/photos/album/4#63

# 189
Честит празник на най-прекрасните деца!!! Много усмивки и весело детство!!!

Ронка, честит имен ден на Ема със закъснение! Да е жива и здрава и много да помага като кака!

Пиги, много ти благодаря, че не си ме забравила. Тъкмо ще имам поглед какво има в магазина, че към края на юни сме на сватба, та може и направо тогава да вземем нещо.

Нани, браво на малкото човече. Все така добричък да бъде.

# 190
Пепи голяма сладурка тази твоята Вяра.Особено на снимката като мишленце  Heart Eyes

Нани този клоун много хубав.Някой ако ходи до Джъмбо да пита колко струва  Hug

Аз реших да вземем на Галюни колело за РД.Още не съм избрала,но има време..

Пиги почивай си и бързо възстановяване!

Весел празник на всички!

# 191
Честит празник на децата ни и на всички които се чувстват деца Нека всички деца да са много щастливи, здравички,и да са заобиколени от много любов

# 192
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЧИЦАТА! Heart Eyes Heart Eyes

Даяна от три дни ме дърпа: "Какво ще ми купиш за празника?" Shocked Брях, да му се не види, от къде знае, че има празник, па и трябва да й се купува нещо Thinking Днес трябва да ми плащат и много искам да я зарадвам с нещо дребничко. Палячото на Нани е супер и Дая би си играла с него, но тук няма такива неща. Ще взема да й купя един пластилин, тя никога не си е играла с това и сигурно ще й хареса. Вие как процедирате с пластилина? В смисъл цапа ли, постилате ли нещо, има ли инструменти в комплектите? Изобщо не знам, като не пазарувам...

Пепи, снимки от празника на розата няма Crossing Arms Излязли някви питанки на екрана на апарата и свеки решила, че е развален и нищо не е снимала. А си е наред машинката Thinking Crossing Arms

Пиги, не искам такива гримове, щото коконата се гримира преди излизане /мн ясно, кой се гримира вкъщи Grinning/ и представяш ли си какво ще е чудо намацано Laughing
Иначе, отзивчива, както винаги Hug

А като казах "отзивчива", Дидито ми се губи Thinking Hug

# 193
НАН, като купувах пластилин (най-обикновен от книжарницата), взех дъска за пластилин, ножче и още един пластамсов уред (ама не знам как се казва). Трите неща са комплект. Слагам на масата една малка мушама, която ползвам само за такива цели и оставям Гергана да мацоти. След известно време (има-няма 30 минути) пластилина беше на една огромна шарена топка.  Laughing
Ето тук може да видиш: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/ntiCf?authkey=Gv1s … gCJqB8_6-1v68yAE#
Снимките с пластилина са след като заедно направихме няколко неща, после не се различаваха цветовете им.

# 194
Честт празник на всички дечица! Много, много здраве и безгрижни игри им желая! Hug Heart Eyes

Пепи, много сладка къдравелка Вяра! Heart Eyes

Нанни, богатство си имаш ти. Hug

Нан, и Ема още не е играла с пластилин, защото ме е страх да не се цапа и съответно навсякъде около нея да стане в топченца пластилин.
Ще обиколим днес да видим за пластилин-нали пък празник имат.
А Даяна голяма хитруша. Crazy Ема изобщо не разбира, че е празник, камо ли подарък да си иска. Ама така е с по-малко говорящи деца. Mr. Green

Наистина Дидито ми се губи и липсва!

Благодаря ви отново за поздравите към Ема.

ПП.Само аз ли не си виждам лентичката на Ема? newsm78 Повредата дали е в моя телевизор?

Общи условия

Активация на акаунт