Цветя перваза ни огравят и с усмивка всеки озаряват- 41

• 34 062
  • 438
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Ками нищо двете са за теб  Hugтака ако при теб поникнат ,ще пращаш после разклонения  Wink
ще ти пратя и малко Lagerstroemia indica L бяла  Hug
Между другото мимулиса и малко астри вече са покълнали ,днес и един адениум се е разпукал той ми е мечта  Party,само ягодките ги няма  Tired

Много ти благодаря, Чаро! Hug
Да ти кажа и мен ме очарова с тази водна лилия, много ги харесвам, но не знаех, че в съд ще е удачно да се отглежда.Много се радвам, че може.
Аз още нямам покарал мимулус и ягодите ги няма, днес си купих едно стръкче декоративни ягодки, казаха ми, че са кисели на вкус, но много искам да имам, та и на тези съм доволна, но ще си посадя и вкусни, да си похапваме.
От първите посяти адениуми само 1 покара, но после посях още и са повече, сега ме е яд за семената от бегонии и кичести петунии, може би в по-лека почва да съм имала успех.
Една гуава се подаде, дано оцелее, от другите няма нищо. Cry
Магнолии и аз много харесвам, в центъра на града имаме розова, много е красива, ако имах градина непременно щях да си посадя.С резници ли се размножават, а със семена дали може?Да предложа на съседките да си посадят, да ми радват окото от терасата. Grinning

# 107
Добро утро.
Ками, вчера не спрях да търся как се размножава магнолията. Намерих продажба на семена и на малко храстче. Би трябвало да може.Пет семенца са за около 3 евро а едно храстче около 14 евро. Мисля да пробвам първо със семена.
Чаро то аз ще бягам бързо,  Joy ама може и под съд да ме дадат дето им снимам къщата. Тук нямат огради и спокойно мога да вляза, но не се знае какво ще се случи после.  Simple Smile

# 108
  • На края на света !
Ками ,пратих ти семенцата ,ще си имаш работа като пристигнат  Wink,при мен някой беше обърнал саксийката със опунцията ,стапелията и живите камъчета ,събрах почвата ,но сега се съмнявам нещо да покара  Tired ягодките и при мен ги няма ,но мимулис се е показал ,и мен ме е яд за екзотичните семенца ,но друг път вече ще знам какво да правя  PeaceЩе стискам палци за гуавата толкова ми харесва ,да я покажеш като дръпне малко  HugА за магнолия ,точно от този вид нямам но ти пратих 2 семенца за грандифлора и дано поникнат  Praynig

viki_hrisa  магнолията се размножава с полувдървени резници и семенца ,около теб толкова магнолии ,може да пробваш  Hug в нашия квартал има няколко градини ,които си заслужават снимането ,ама има камери и мен ме е срам дори да погледна,какво остава да снимам Joy  на тротоара има страхотни магнолии и от японските вишни ,но вече прецъфтяха ,не че  щях да снимам  Mr. Green
а сега чакам да се отвори втори цвят на лилията и ще ви я покажа приказна е  Hug

# 109
  • Варна
Чаро, с тази лилия сериозно ме заинтригува Heart Eyes

# 110
Ех Чаро, добре че си ти. Тук има две огромни дървета  японска вишна. Много нежно розово и ухаят много. Аз щях да снимам за да ги покажа, но забравям апарата като водя малката на градина. Не знаех че така се казва,но като го написах наистина излезе същото дърво. Прави ми впечатление че има страшно много цвят, но после плод не виждам. Аз имам обикновени ягоди, но са страхотни. Много пораснаха и сега чакам да узреят. За лилия и аз ще пробвам, но като се върнем от БГ. ЗА магнолия трябва да попитам дали ще ми отчупят.

# 111
  • На края на света !
viki_hrisa май около тебе имаш всичко ,което искам  Hugза японската вишна някъде четох ,че се облагородявала през август на пъпка ,а магнолия пробвай под буркан  Peace
А ето снимака от преди малко  Hug

# 112
  • Варна
Аууу, разкошна Hug

# 113
  • На края на света !
Месечинка виторога  благодаря ти   bouquetтази година ще имаме повечко цветове  Hug

# 114
Тук не гледат чушки и домати. Много красиви дървета и храсти се виждат на където и да се обърнеш. Страхотно е.
Чаро твоята лилия е невероятна. Нямам думи  Hug

# 115
  • На края на света !
Тук не гледат чушки и домати. Много красиви дървета и храсти се виждат на където и да се обърнеш. Страхотно е.
Чаро твоята лилия е невероятна. Нямам думи  Hug
viki_hrisa сестра ми казва същото за Швейцария ,но тя твърдо е решила да си насади чушки и домати  Joy
А сега бързо казвайте ,как да я опраша лилията  ,та да имам семенца за раздаване  Mr. Green
Намерих много интересни материали  Peace
http://elrid.cult.bg/f/Pages/Evolution-Coevolution-part2.php
http://www.dvoribalkon.eu/articles/strangecolors.htm

# 116
  • София
Здравейте, мили момичета.
От доста време имам една питанка и никой не може да ми отговори. Но тук съм сигурна, че ще намеря нужната информация Simple Smile
  Мног ми се иска да си сложа саксии на външния перваз на прозореца. Там изложението е южно и замислените от мен саксиийки с мини розички ще виреят прекрасно Simple Smile  Проблемът ми е обаче, че первазът има лек наклон надолу и има опасност саксиите да се изхлузят. На доста места обиколих и питах за някаква декоративна оградка, която бих могла да си сложа от единия край на прозореца до другия за да ги подпира, но никъде не открих. Освен това ми се иска и да е естетически издържана. Иначе лесно мога да закова една дървена летва например   Laughing  Та исках да ви попитам вие виждали ли сте някъде подобно нещо или пък ако имате идеи как може да се направи. Или ако си го поръчам някъде от ковано желязо дали ще бъде прекалено скъпо?

# 117
Честита ни нова тема! Вие вече толкова сте изпизали Hug
Отново видях големи красоти. Аз нямам кой знае с какво да се похваля, но все пак, за да не е гол запис, слагам снимки на Орхидеята, която направо полудя

мини орхидеята
Гербер, който ми беше подарен за 8-ми март цъфти за втори път.
На терасата си сях калифорнийски мак , дано е добре там. И гладиоли     http://www.foto.bg/data/500/medium/DSCN96521.JPG

# 118
  • Варна
Уаууууу Party
Нямала с какво да се похвали, тази орхидея е невероятна, как е нацъфтяла  bouquet

# 119
  • На края на света !
ani_4ka ,недей така със слаби сърца сме  Shocked сега казвай какво да правя и аз на моите орхидеи ,едната пуска два нови цветоноса и образува семенца ,а новата е с един нов и два стари ,казвай сега как да гоня твоя успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт