Цветя перваза ни огравят и с усмивка всеки озаряват- 41

• 33 932
  • 438
  •   1
Отговори
# 330
   Месечинке,бъдете щастливи заедно!                                                         Здравейте,момичета!Вижте кой ме зарадва тази сутрин- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359508&pid=12620056 Все още цветът не се е разтворил напълно,но нямах търпение да ви покажа. Има още доста пъпки!
  • Lina dm,разбира се,че ще показвам снимки. Да ви призная като изляза с апаратчето пред къщата,за да снимам цветята, често се питам дали съседите няма да ме помислят за луда.
  • irenka,добре дошла в нашата темичка. Не се притеснявай за цветята-ще се съвземат от преместването и ще те радват занапред.

# 331
Честита годишнина на Месечинка!Дълъг и щастлив семеен живот ви желая! 1dating
поздрави и за котето.

# 332
Здравейте. Само на бързо, че пак ще ви изтърва.
Честита годишнина на Месечинка. Да сте живи и здрави и много щастливи.  1dating
Честит празник и на котенцето.
Честит Рожден Ден на МИЛЕНК@. Много здраве и сбъднати мечти. newsm59
Добре дошла на iremka
И не на последно място много красиви неща видях отново.  Hug   bouquet
Вчера направихме една голяма екскурзия и нямах време да пиша. Като кача снимките ще ви ги пусна. Бяхме в един голям парк. Страхотна атмосфера. Видяхме от къде извира река Дунав.  Simple Smile Но ще го оставя за по нататък.
Кой ме изпревари? Simple Smile

# 333
  • Пловдив

Месечинка, Честита годишнина ! Дълъг семеен живот, обсипан с рози !

# 334
Момичета, почерпете се виртуално и за здравето на моят син.Вчера навърши осем години.

Вчера от много тичане не  ми остана време за вас .Честито и на другите рожденници и годишнини.Бъдете здрави и много любов  bouquet.
По-късно ще ви покажа и водната лилия

# 335
Момичета, благодаря на всички ви за хубавите пожелания и красивите букети, толкова мило ми стана  Hug
Месечинке, щастлив семеен живот изпълнен с обич и радости

Вики Хриса, с нетърпение ще чакаме снимките от екскурзията.
 Биберон добре си дошла сред нас. много ти е хубава градинката.
Катка, браво на тебе! Добре си се погрижила за восъчето, щом те е зарадвало с тоя красив цвят. За снимките и аз съм така. Излизам навън и снимам. Даже вчера направих снимки на градинката пред блока и ми се въртеше същата мисъл...съседите да не ме вземат за луда  Mr. Green
soniapro Честито на момченцето ти. |Заедно празнуваме с него РД  Mr. Green Да ти е жив и здрав. Пожелавам му безгрижно детство.

# 336
  • Варна
soniapro, да е живо и здраво момчето ти, да расте весело и щастливо!

Благодаря ви за пожеланията, момичета, да ви се връщат двойно Hug Днес ходихме до Камчия да хвърлим сватбения ми букет (е, разчастихме го, за да не хвърлям пластмаси във водата, само цветята пуснахме, бяха се хербаризирали напълно)

# 337
Благодаря ви момичета.Ето и водната лилия

Има една пъпка на дълга дръжка, и една излиза от долу.

Това е цъфналото сакъзче което ви показах преди

Ето и петуниите на които наблегнах тази година

# 338
soniapro, много са красиви. Лилията е страхотна. Честит рожден ден на детенцето ти. Мног ода ви радва.   bouquet  Hug
Аз вчера си купих една луковица на червена бегония ( като другата ми) и няколко главички ирис. Не знам какво ще стане с него, че е покарал.

# 339
  • Варна
soniapro,
разкошни цветя Hug Сакъзчето е толкова красиво, а петуниите... върха! И лилията - много сладка!
katka72,
това цвете пък има толкова съвършен цвят, винаги съм му се чудила, голяма красота Heart Eyes

# 340
соняпро жив и здрав да ти е рожденника! smile3525

много хубави петуниики имаш,браво.

# 341
  • Русе
 soniapro , живо и здраво да ти е момчето!
Страхотни са ти цветята!   bouquet
katka72 ,много хубаво ти е цъфнало восъчето.Преди няколко дни ми дадаха стръкче и съм го оставила да се вкоренява.

# 342
Месечинке,прекрасно хрумване за букета ти!!!Струваш ми се много позната,май съм те засичала някъде?  Соняпро,честит ти рожденник!!!Да ти е жив и здрав,много усмихнат и вечно да те радва!!! ura  Цветенцата ти са прекрасни,поздравления!  Peace    Катка,восъчето ти е приказно!!!  Heart Eyes   Момичета,всички сте прекрасни,много ми е приятно в компанията Ви!!!Зареждам се с положителни емоции и от вашите прекрасни цветя,за което Ви Благодаря!!!   bouquet

# 343
кажете на невежата, моля, слънчево цвете и винка едно и също ли е?

# 344
  • Пловдив
Мили цветарки, почерпете са мое здраве ! Имам рожден ден днес Hug Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт