Цветя перваза ни огравят и с усмивка всеки озаряват- 41

• 34 059
  • 438
  •   1
Отговори
# 120
Леле Аничка браво. Невероятна е.  Hug
Чародейка, много са хубави и двата сайта.
Физалис гледах миналата година тук и се чудих какво е. На мен също ми приличаше на фенер. Другото което много ми беше харесало е Стрелиция, но нея не съм я виждала на живо.

# 121
Е момичета благодаря ви, Embarassed но аз не правя нищо по-различно за моята орхидейка, дори сега не ми остава много време за нея. Но тя наистина стана невероятна. Ами редувам кристалон и тор като започнах да я торя, още веднага след като прецъфтя.
Но вече ме сърбят ръцете и за още орхидеи. Flutter

# 122
А ето снимака от преди малко  Hug

Първа зарибена , вече си поръчах.Имам един голям червен леген и мисля там да я приютя тази година Grinning

# 123
  • Варна
Къде ги поръчвате, въх, пак съм изтървала Crazy И колко струва удоволствието Simple Smile ?

# 124
  • Русе
 ani_4ka , страхотна е орхидеята! Hug
Мислих да си покажа цъфналата алоказия  ooooh!/не че е забележителен цвета на фона на огромните листа/,но сега след тази красота направо не смея.

Addri,мисля че някъде бях гледала дървена оградка,но не си спомням.В магазини като Практикер,Кауфланд трябва да има нещо такова.

# 125
Привет цветарки!Пак какви красоти сте показали,а тази лилия................направо ми взе акъла!!!Ето и част от моите прелести,които не успях да уморя,въпреки че ме нямаше 4дни. Петунии от флората в Бургас  червен амарилис с 8 цвята беше и бял,който очаквам да се отвори  това цвете незнам как се казва,но има пъпки и ще видя какво ще цъфне                        Това е засега от мен,връщам се пак да се любувам на цветенцата Ви!

# 126
И аз искам да знам откъде се поръчват водните лилия,бих си поръчала веднага Crazy

# 127
Къде ги поръчвате, въх, пак съм изтървала Crazy И колко струва удоволствието Simple Smile ?
Аз си поръчах от Ebay.Платих около 19 лв.Като дойде ще ви я покажа

# 128
  • На края на света !
Моята водна лилия ми я изпрати едно момиче от Лом Peace но в този сайт ,където поръчвах пасифлорите има водни растения http://www.mmtr-bg.com/item.php?secid=6&id=6397&secid=6&page=3  ,само трябва да видите дали издържат зимата при нашите студове ,защото едно е да зимуват на дъното на езерце ,друго е в замръзнал леген ,и аз се чудя за някой друг цвят ,но сзасега ще се въздържа  Peace

Между другото Рени тук предлагат и ядлив банан  Peace
http://www.mmtr-bg.com/item.php?secid=6&id=7125&secid=6&page=3
Lina dm червения  амарилис е страхотен Heart Eyes ,моя не можа да цъфне да видя какъв е ,а пусна ново бебе  Tired

# 129
Много красота!  HugАз напоследьк покрай абитуриентските вьлнения ви изпуснах,но само да мине бала на сина ми в понеделник и ще наваксам.

# 130
Lina,последното ти цвете е най-вероятно епифилум.Цъфти така

# 131
albenap,разкошен цвят!Само да цъфне и да го видя,ще се отчета тук при Вас.Моето го имам от 7 години и сега има за първи път пъпки.  newsm44

# 132
Разкошни цветя сте показали момичета.   bouquet  bouquet  bouquet Simple Smile

# 133
Здравейте, цветарки!
Много ви е хубава темичката!
Преди ви четях по-редовно, но имам едно друго "цвете" сега, за което се грижа и поизоставих цветята.
Но преди 3 дни си купих ново цвете - Дипладения! Направо се влюбих в нея! Взех я без да се замисля. Но в нета прочетох странни мнения. Затова искам мнението на някой, който е гледал тази прелест. Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете!

# 134
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И аз искам да знам откъде се поръчват водните лилия,бих си поръчала веднага Crazy

Blush в Продавалника предлагат розова  Hug

японската вишня насадих от издънка на по-голямо дърво, не съм и правила никакви магии  Mr. Green така си расте и наистина цъфти много, плодчета съм виждала (не на моята), но не стават за ядене. пуска много издънки и за да имаш дръвче, а не гора, трябва да се чистят постоянно  Tired
декоративните ягодки стават за ядене. Wink сладки са, по-ароматни са, даже са любими на чудото, защото са малки и ги лапва цели  Hug

милтонията си замина  Cry фалчо живее, но и аз не знам как  Tired новите ми орхидеи са добре, но не смея да ги торя. и аз не знам защо  ooooh!

цикламата зацъфтя с пълна сила, даже коледничето направи куп пъпки и сега чакам да се отварят  Crazy Коледа ще е!  Whistling

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 06:19 от Goody

Общи условия

Активация на акаунт