Астма, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 5

• 49 180
  • 602
  •   1
Отговори
# 270
marychery честит празник на цялото ви сем.  bouquet

Да ви  е жива и здрава Мари и много да ви радва Hug

# 271
marychery да ти е жива и здрава малката принцеса Желая и много здраве , щастие и късмет. Много да ви радва  Hug Heart Eyes bdbaloni hbday  party023

# 272
  • Страната на чудесата
Честит рожден ден на Мария  bouquet newsm59 Gift  ura
Да е здрава и щастлива, да има безгрижно детство и много късмет!
На цялото семейство пожелавам хубав празник и здраве, здраве, здраве Heart Eyes

# 273
  • София
Мария, честит рожден ден! Расти здраво, щастливо и безгрижно дете! Всички болести и проблеми да бъдат зад гърба ти! Завинаги!
marychery, честит празник и на теб! Само здраве ви пожелавам на цялото семейство!   bouquet

# 274
  • Here, There and Everywhere
marychery, Честит рожден ден на Мария! 
 Tada
Много, много здраве й пожелавам, щастливи детски игри и успехи в плуването и във всичко, с което се захване.
Весел празник   bouquet

# 275
Мили момичета, БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ И ПОЖЕЛАНИЯ. Наистина ми е много приятно че сте се сетили за моята принцеса.
От сърце желая и на вашите дечица много много здраве, много усмивки и щастливи детство и много щастие в семействата ви.

Drina и аз още не съм видяла инхалатора, според д-р Иванова е по - добър от фликсотида. Пише че е за деца над 6г. Дозата до 12г е по едно впръскване на ден, над 12г по 2 впръскваня. Щом го взема ще пиша.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 19:13 от marychery

# 276
Бях обещала да пиша какво е станало с прахчетата.
Дадоха ми ги!
Вчера помолих личния да ни изпише прахчета за да не доплащаме за таблетки.
Попитах приятелката на майка ми която работи в аптеката нещо което прочетох тук,защо са отказали на една майка да и дадът прахчетата.
И ето какво ми обясниха.Поради объркването със сингулера като цяло,прахчетата който на тоя етап останаха безплатни ще им бъдат изплатени на тях(на аптеките който ги дават),след около 2 месеца.А това не всяка аптека има възможноста да си го позволи.Да чака 2 месеца и да влага пари за лекарство което ще им бъде изплатено след толкова време.
Надявам се съм била полезна!

В Добричкия регион прахчетата ГИ осигуряват аптека Марешки!Предполагам това ще важи и за другите градове Peace

# 277
  • София,
Привет момичета, да се запишем и ние в отбора с дерматита, ние го придобижме съвсем скоро или по точно разбрахме, че го имаме в добавка с асмата. След толкоз много пристъпи в рамките на една година, се оказа че и дерматит имаме,ама така е какво да се прави, всички екстри Embarassed

Честит рожден ден на Мария newsm59  Gift да е здрава и много щастлива! ВЕсело и щастливо детство и много да се гордеете с неините успехи Hug

# 278
Привет и от нас,вече сме по добре надяваме се да ни изпишат в понеделник днес обаче си поплаках Cryмиличкият е станал толкова изнервен че днес заради един смотан пистолет  детето си позволи да ми посегне и то няколко пъти,в очичките му видях ярост и до голяма,не знаех как да реагирам(ако бяхме на вън щеше да бъде друго яче)но тук...................много е изнервен а аз още повече,но се старая по всякакъв начин да не му го показвам,но днес не се стърпях и се разплаках той усети че е направил нещо много лошо и по всякакъв начин се опитваше да се извини след това седнахме и си поговорихме казах му че много ме  е наранил с постъпката и че не трябва да се налага по този начин няма да постигне нищо така а даже напротив,не знам дали честите посещение в болниците или лекарствата но на моменти все едно не е той,или просто заради цялата история по заболяването сме го разлигавили??Момичета съжалявам че ви натоварих но имах нужда да го споделя с някой,дано занапред не се налага да разказвам подобни истории Praynig

# 279
nadeto55   remybussi стискай зъби  Hug,като излезете ще се успокои  Wink
Как е положението с малкия? Praynig

# 280
nadeto55 спокойно. Нормалко е и ти и детето да сте стресирани и изнервени. Щом се приберете в къщи, нещата ще си дойдат по местата - говори му повече, обяснявай му. Болничният престой е голям стрес за децата.

# 281
  • София - Младост 1А
nadeto55 освен и аз да ти кажа да стискаш зъби... не сме виновни че са ни болни децата. А когато са болни сме склонни да им позволяваме всичко, та дори най-голямата дивотия, само и само да се почувстват по добре... и те станат едни малки командирчета, на които трудно се угажда. Ще премине.
Много ми стана мъчно като прочетох постинга ти... иска ми се някак да ти дам кураж, сили и спокойствие. Ще си мисля за вас днес само хубави неща и дано поне частичка от положителната енергия да дойде към вас.  Praynig Hug

# 282
Drina,Marychery,Veseto благодаря ви момичета днес е по спокоен,даже вчера преди да легне ми каза:Мамо вземиси друго дете аз съм непослушен ама много те обичам е как да реагираш на такива думи,направи ми скъса сърцето гушках го цяла нощ спа на мойто легло.Благодаря ви пак че сте с мен,найстина ми помагате като ми пишете,за съжеление споделям с вас и вия сте до мен,а приятелките който уж са много загрижени втори ден не се обаждат,е така аз вече свикнах smile3501 за всички вас и пак ви благодаря.

# 283
  • София - Младост 1А
Мамо вземи си друго дете аз съм непослушен ама много те обичам....
newsm45
Ееееех милите ни дечица. Колегите тука ми се чудят що цивря рано сутрин. Нагушкай го смелия ти герой!

# 284
nadeto55 мила гушкай го колкото можеш повече. По голямо лекарство от това няма, вярвай ми. Аз писах в по преден пост, един ден как и Мария изведнъж ми каза че нищо че била все болна, сополива, кашляла и се напикавала, но много ме обичала. И аз така се наревах хубаво. Кой знае какво се върти в тия малки главици....
Кураж и сили на теб, всичко ще се оправи, аз наистина съм убедена че нещата се нормализират с израстването, така че просто се въоражете с търпение, и много любов.

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 16:48 от marychery

Общи условия

Активация на акаунт