Астма, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 5

• 49 086
  • 602
  •   1
Отговори
# 210
О, nadeto55 , стискам ви и аз палци! Дано мънечък се оправи леко този път!!!  Praynig Praynig PraynigПиши после! Hug Hug

# 211
Здравейте мили мами,аз ви пиша от 3 грацка,за съжаление пак направихме криза,нищо че сме на флексотид,сингулер,кларитин и още куп бумащини TiredНаправо вече не знам много ми е тежко,добре че той не плачка много Cryаз ще ви оставям че скоро ще минават за визитация.Пожелайте ми успех и кураж че ще ми трябват
Желая ти не само успех а и бързо възстановяване бъди силна и нещата ще се оправят не се предавай Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 212
Привет и от нас,искам да всички да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ,имах нужда от подкрепата ви HugНоща мина спокойно без да кашля,но за сметка на сутринта не е спрял от както се е събудил ConfusedОтново искам да ви кажа благодаря стискайте ни палци и пак ще пиша,пращаме Ви много целувки

# 213
  • Страната на чудесата
Здравейте и от нас Hug
Наде, много силни Hug за теб и мъника и дано бързо се оправи Praynig
Всеки път, като вляза тук, ми се иска да чета за повече здрави деца, които израстват и спират пристъпите, и отново си/ви го пожелавам  bouquet
Ние се завърнахме от Сандански в събота и още съм очарована от този град-чисто, красиво, спокойно-всичко, от което се нуждае човек за една почивка. Ходим за първи път, но си обещах да е първия от поредицата и да стане ежегодна дестинация. Наистина, много-много ми хареса. Сега се моля да има ефект и да укрепи Цвети, така че да не боледува толкова често, както досега. Разминахме се по време на почивката само с гърлобол последните дни, който като че ли отшумя ( да не чува злото)
Може би ще я пращам на Трявна в детската болница за още 10 дни това лято, добре и се отрази миналата година, но още е в проект това. Така или иначе, опитваме се да е повече на чист въздух, и лятото ще опитаме да е колкото се може по-малко време в София.Вие как се справяте с летните периоди-пращате ли децата на село, при баба, или на лагери?

# 214
Здравейте,аз не пиша често тук,но ви чета редовно.
С малкия бяхме на Сандански май м.,а юли отиваме на море-това в отговор на Лъки Плам

Наде силно стискам палци за бързо възстановяване на малчо,а на теб кураж мила.

Ние на 25 сме на преглед при пулмоложката,за да видим дали ще пие Сингулер и Флексотид през лятото.Ако реши да го спре незнам как ще му се отрази,малко ме е страх да не направи някой пристъп.
А днес сме на комисия при Инспектората по образованието,за да видят дали наистина е болен от астма и да му погледнат решението от ТЕЛК и да решат може ли да бъде приет в детска градина с предимство.Затова моля ви стиснете и за нас по едни палци
На всички мъничета желая много здраве,а на мамите много Hug

# 215
  • Страната на чудесата
Исе, силно палцестискане от мен днес Hug
На Цвети схемата за прием на сингулер е много странна за юни-пие го през ден, както се изрази хомеопатичката-плавно преминава на месец без сингулер.Някой друг дава ли го по този начин?

# 216
  • Бургас
nadeto55  стискам ви палци за бързо оздравяване и без повече кашлици.
Момичета пак казвам за Фликсотида. Имам няколко опаковки. сега знам, че се  заплаща. Ако имате желание пращам веднага.

# 217
  • София
nadeto55, силно стискам палци бързо да минава това премеждие! Бъди силна!

# 218
Момичета искам да ви попитам знаете-ли дали Сингулера стана отново безплатен щото ми казаха че щяло да има промяна от сега и да си стане пак безплатен и нямало да се наложи да чакаме до септември

# 219
Момичета искам да ви попитам знаете-ли дали Сингулера стана отново безплатен щото ми казаха че щяло да има промяна от сега и да си стане пак безплатен и нямало да се наложи да чакаме до септември

Преди малко се връщам от аптеката сина ми лепна някакво вирусче от градината та имах да купувам рецепта.Попитах какво става със сингулера и ми отговориха че имало някаква грешка и засега оставал с доплащане до изясняване на грешата.Имало безплатни прахчета като нямам идея защо ми го споменаха при условие че ние сме на хапчета за дъвкане newsm78.Май ще доплащаме до септ Sick.Другото което ми казаха е че вече ще го носят само ако има предварителни заявки за него.Във всички апатеки сумите за доплащане ще са с малки разлики,те тука вече съвсем се омотах от къде да го поръчвам Rolling Eyes

# 220

Преди малко се връщам от аптеката сина ми лепна някакво вирусче от градината та имах да купувам рецепта.Попитах какво става със сингулера и ми отговориха че имало някаква грешка и засега оставал с доплащане до изясняване на грешата.Имало безплатни прахчета като нямам идея защо ми го споменаха при условие че ние сме на хапчета за дъвкане newsm78.Май ще доплащаме до септ Sick.Другото което ми казаха е че вече ще го носят само ако има предварителни заявки за него.Във всички апатеки сумите за доплащане ще са с малки разлики,те тука вече съвсем се омотах от къде да го поръчвам Rolling Eyes
Много ти благодаря за информацията че днес не можах да мина покрай аптеката но силно се надявах да е безплатен от днес

# 221
denis1906 съжлявам че отговора ми на въпроса ти е точно такъв,и аз бих искала да е друг.На все разболяването на малкия което зачести от как е на градина само това ми трябваше да доплащам сингулер... ooooh!

# 222
  • София
nadeto55, и ние стискаме силно палци да се оправите бързо и да ви изпишат здрави.  Praynig Hug

Аз да докладвам... днес взех Сингулера, ние сме на този от прахчетата. Взех го от Ремедиум, но вчера го бях заявила. Имаха само 1 опаковка, въпреки че вчера им казах 2, но довечера казаха че ще имат. Явно наистина трябва вече да се заявява предварително. Другото което исках да кажа е, че личната днес ми го изписа и на двамата за 3 месеца. Това много ме зарадва, защото няма да ходя при нея спедващите 2 месеца, а направо в аптеката. За другия Сингулер обаче не можах да разбера дали все още се доплаща. Тази беше явно нова, попита колежката си и тя нещо измърмори.. каза че го дават, ама не разбрах за доплащането  Embarassed не беше особено любезна. Мен ме съмнява обаче толкова бързо да са взели мерки и да са решили проблема... ама знае ли човек.

# 223
  • София,
nadeto55, и ние стискаме силно палци да се оправите бързо и да ви изпишат здрави.  Praynig Hug
Peace da i ot nas i naistina da vi izpiwat zdravi, zawtoto nas ni izpisaxa s le4enie za vkawti, t. e. s AB prez ustata i inxalacii. E pixme i pravixme vsi4ko, no iavno ne ni e pomognalo. Ostavixme malkata v provinciata, uj i klimata da smeni malko i eto tia pak kawlia i e s xripove Embarassed, a az sam na 1500 km ot tam i niama kak da se pribera pei neia, dano se spraviat.
Lucky Plam razkaji malko pove4e za Triavna, kak stava nomera da se otide tam i dali moje da stane vednaga - naprimer s niakakvo napravlenie za dolekuvane newsm78
isepise i nie ne sme prieti na iasla zasega, a kak stoi vaprosa s tezi komisii i izobwto s telka.

# 224
Момичета, една моя приятелка беше преди две седмици при Куфарджиева и тя обяснила, че понеже само гранулите (прахчетата) ще са безплатни, те трябва да взимат от прахчетата, разлика няма в действието и състава.

Нещо да знаете по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт