(ако може и двете най-добре)Флу, аз също смятам, че си постигнала страшно много със свалянето на килограмите. Ако ти се харесваш - това е най-важното. Казвам така, защото аз лично в момента се харесвам, но знам, че от здравословна гледна точка ми трябват поне още 7-8 кг. надолу... Ако стане.., няма да съм тежала толкова от 9-ти клас

По анкетата:
Не мажа
и не държа на сянка преднамерено Течности - ами Любо би пил по две-три глътки вода, ако му давах. Ама аз често забравям.
Любимо му е авокадото.
На работа... при мен е сложно. Не мисля да започвам някаква работа с работно време. Моите неща са ми достатъчни. По-скоро ми предстои мноого учене

Флучи това с водата... просто не спирай да оптиваш. След всяка твърда храна предлагай по две-три лъжички вода. Ще пропие
И нали виждаш Шмати какво е писала - прави млякото с повече водичка. Не знам дали това е добре от хранителна гледна точка, но лично аз ви съветвам да пуснете тема във форума за АМ и захранване и там със сигурност ще ви отговорят (имам предвид дали е добре да се прави АМ с повече вода
)Мире, от прегряване е било. НО кажи на свекърва си това не на нас. Или по-скоро говори с педиатърката, за да го каже тя пред мъжа ти и той да направи забележка на майка си. Аз лично не бих й дала повече детето

как так апеди ще казва дали ще говори, или няма да говори детето?!?
, пък Надя как го гледа 

дадох свещичка пъвия път, но действа само 2 часа и след това беше някаква зверска борба в продължение на още 2 часа докато дадем следващата и то не да я свалим, защото така и не успяхме на повече от 38,8, а просто да я задържим. Плака до скъсване, зачерви се, отказва всякакви течности, нурофена го повърна на фонтан със зверско давене,при което буквано ми омекнаха коленете. почти нищо не е яла - отказва и храна. водих я дори на педи, че след пневмонията мн ме е страх, но дробчетата са чисти и доки каза, че има вероятност 2 зъба едновременно да избият - отгоре и отдолу
та в този ред на мисли така си го избрах. иначе една позната ми каза,че сменила няколко млека преди да попадне на таковакоето бебето й пиело, но не знам доколко е добро това като вариант