Той и Любо е близал от киселото ми мляко с мюсли, но ми се ще като е официално въвеждането да внимавам малко повече
Пък и този АД... абе ще си внимавам и туй то. Чакам да чукне 9 месеца и пробвам. Пък ще видим какво ще стане
Пък и този АД... абе ще си внимавам и туй то. Чакам да чукне 9 месеца и пробвам. Пък ще видим какво ще стане

Хапва с еднаква охота и зелечуци и каши и плодове.
Онзи ден забравих да ти кажа колко добре изглежда Галето! Страхотна е с тези сини очички!!!
Чак сега заспа малката и се прибрахме у дома, че и аз да хапна и пийна нещо. От вчера минах в третия етап на Дюкан и вече мога да ям по 1 плод на ден, 30г сирене и 30г кашкавал и 2 филийки пълнозърбест хляб. Голям ми е кеффф, особено плодовете много ми липсваха през тези четири месеца. Искам още да отслабна, но с Дюкан мога до тези 67кг. Толкова ми дава калкулаторът му, но аз упоритото животно опитах да падна под него - еми не става. Та сега дано ми се раздвижи метаболизмът от новите храни и да продължа да свалям. И от един момент нататък ще започна японското чудо или 90-дневната, за да може до моренцето на 1 август да съм махнала още 5 килца 
Страх ме е в тези жеги, че ще се обезводни. Иначе постоянно й мокря личицето и ръчичките, но знам, че това не е достатъчно.
zа темата и чистката. Радвам се zа реzултатите от прегледа, супер. Аz се мотая тук и тия работи(прегледи) ще ги върша в БГ, имам си свястна лекарка там... Макар че не е най добрата идея лятото да се zанимавам с доктори, но.. така се получи..

. Ми ако е вода, едвам иzпива към 50мл дневно. Ако сложа чай, стига(но рядко) до към 100мл. Определено ми се иска да пие повече, но...
(да не й е уруки де). По лесно ми е май да кажа какво НЕ обича
, напоследък(точно като брат си на времето) zапочна да яде с неохота каша и като че ли банан.

с проплакване и това е - трябва гърдата да му стои максимум на 2 см от устата ... нямам против, ама в момента спим на един тесен матрак, който сме приспособили временно в стаята му и е много трудно тримата ...
довечера ще го предложа на мъжот 

браво за кръщенето
така ми си иска и ние да го кръстим вече Любо ... ама ако ви кажа ... не знам кой да му изберем за кръстник 
А за това,че я мокриш-Симона е почти непрекъснато намокрена в къщи даже.Много ми прегрява детенце.А ти кърмиш ли я???Асето май ще даде най-добър съвет.Аз знам,че щом яде твърда храна,задължително трябва да пие водичка детенцето.Но мисля,че и Джи отказваше 
Било е от прегряване нали
,че се притесних много

Иначе какъв е този сок от сливи? Аз все заглеждам соковете на Хип и Бебевита - плодови са. От тях ли е този сливовият? Готова съм всичко да опитам!
Еми, лошо ми стана! Аз толкова слаба, колко съм сега не съм била от 7-8 години и всичките ми дрехи са ми големи, но явно пак съм дебела. Туй то!!!
Гледам една хубава нова тема и моето слънце пак повтаря "мама, мама" .... ох, ще се разтопя 

Иначе много обича кисело мляко (давам й по малко да й възбудя апетита), но вече вкарах Йогурта на Хип и сирената попара, така че започнах да й правя айрян - от него изпива по 50-тина мл
Честита трета дюканска фаза
и нали знаеш, че щом от години не си била по-малко кг, сега се очаква задържане. Ако имаш сили след време направи пак втора (или каквото избереш), ама това, че по принцип си била повече килца, не значи че не може да искаш да си по-слаба. В крайна сметка най-важно е ти да се харесваш, остави ги другите какво си говорят 

/
/разбирайте толкова пари, колкото аз не мога да изкарам сама/ не смятам в скоро време да започвам да работя за друг човек. Тихо-кротко си движа едни мои неща и .. дай Боже наесен да тръгнат. Желанието ми е да не давам Джи на градина преди да е навършила 2 години и да съвместявам лична работа по няколко часа на ден с отглеждането на децата... За целта може би пак ще потърся гледачка, но почасово или ще направя график с бабите и мъжа ми ако е възможно. Нещо такова ми се върти...
/ Асето ти е писала за това, че сиренето трябва да е изкиснато, а аз ще те светна на трик за бързо обезсоляване в случай, че си пропуснала да го накиснеш от предната вечер. Най-бързо се отмива сълта като залееш бчицата сирене, което ще ползваш с вряла вода. Иначе мота рецепта също не е с чай: 2 сладки сухара, 1 парче сирене колкото кибритена кутийка, 1/2 ч.л. масло, 1/2 ч.л кафява захар, вряла вода. Имай прдвид, че ако си хранила Аида с пюрета на Гербер, можеш да считаш, че си въвела и маслото, защото те съдържат масло. 

Гардения,
Чувствам се добре и това е най-важното, но явно винаги се намира по някоя бабичка да ти скапе настроението