Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 21 029
  • 523
  •   1
Отговори
# 150
Лелееее, значи логиката ми не е правилна.Много объркано стана.
Айде някой с 9-ка да каже сантиметрите на стелката.

# 151
Лелееее, значи логиката ми не е правилна.Много объркано стана.
Айде някой с 9-ка да каже сантиметрите на стелката.

Даже в двете 8,5 има малка разлика-единия ми е по-свободен.Нося №39 и определено 8,5 е моят номер, но си нося и 8-цата Mr. Green
Това е, дано да съм от полза на някой

# 152
Totally*Av4e колкото и да се опитваме да обясним, никой няма да ни разбере... Hug Hug Това е прекалено всички се записват и когато дойде време за толкова желаната поръчка, започват да се отказват една по една и да бавят и другите.Става кофти като на сериозните момиче свършват обувките заради някой вечно не разбрал...
Сега относно размерите.Според мен логика липсва, зависи си от модела, вече мисля че няма значение дали е равна или висока обувката.. Аз имам тези нося 37/38 поръчах 7.5 стелката е точно 25.5, а пък на кутията пише 7.5-37 не знам вече кой номер съм.Тези са ми определено голями Peace
Ето на някой 8.5 е 26 стелката, а на 7.5 е 25.5.Допълнително се объркваме  Joy  bouquet

# 153
...Сега относно размерите.Според мен логика липсва...

Tired баси късмета дето го имам.

# 154
argun покажи ако искаш обувките който си харесала.Може пък някой да ги има или поне подобни и дано успее да ти помогне Hug

# 155
...Сега относно размерите.Според мен логика липсва...

Tired баси късмета дето го имам.

Ти направо кажи кой номер носиш, за да се опитаме да дадем по-адекватни съвети.
А междувременно се надявам някой с номер 9 да се включи. Айде момичета....няма ли някой с номер 9.

# 156
argun покажи ако искаш обувките който си харесала.Може пък някой да ги има или поне подобни и дано успее да ти помогне Hug

Вярно, ще ги пусна само че са на компа на работа  Peace

...
Ти направо кажи кой номер носиш, за да се опитаме да дадем по-адекватни съвети.
А междувременно се надявам някой с номер 9 да се включи. Айде момичета....няма ли някой с номер 9.

Номер 40 нося и по таблиците излиза номер 9 по американската система.

ПП - значи харесала съм си ето тези -

http://www.gojane.com/34323-shoes-suede-cut-out-sandal.html

а сега и тези - http://www.gojane.com/34740-shoes-colorblock-t-strap-heel.html

Но сега обърнах внимание, че са New.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 20:59 от argun

# 157
А на мен за 39 ми излиза 8.5 и разбира се си поръчах Laughing
Ако не ми станат ще им търся нови крачета,но пък факта,че си ги чакам ме прави толкова щастлива Crazy

# 158
А на мен за 39 ми излиза 8.5 и разбира се си поръчах Laughing
Ако не ми станат ще им търся нови крачета,но пък факта,че си ги чакам ме прави толкова щастлива Crazy

Би трябвало да ти станат.
Само да кажа за моите 8,5- на много висок ток са, а 8-цата е на платформа(малко по-ниски са).

argun, и аз не знам дали 9-ка ще ти станат.Аз много се колебаех м/у 8 и 8,5 и добре, че взех двата чифта 8,5.Вземи тези,които са на ток 9,5, а равните-9.Поне казват, че има разлика в стелката ако са на ток или равни.

# 159
При мен има разлика между равните и тези на ток. Поръчах си два чифта 7ми номер- аз съм между 37 и 38. Тези които са с равна подметка са ми абсолютно точни. Но тези на ток са ми малки.

# 160
Аз сега си поръчах едни 8.5 и като пристигнат ще измеря стелката и ще ви кажа как е положението

# 161
  • Бургас
При мен има разлика между равните и тези на ток. Поръчах си два чифта 7ми номер- аз съм между 37 и 38. Тези които са с равна подметка са ми абсолютно точни. Но тези на ток са ми малки.

Аз също съм между 37 и 38.  Laughing Бях си поръчала едни сандалки, номер 7, равна подметка. На границата са да са ми малки. Затова сега ще пробвам с номер 7.5, пак ниски сандалки.

# 162
  • сусурлево
Мими, благодаря ти че го написа. Hug Че и моделите си пускат вече. ooooh! Беше ми омръзнало само аз да го повтарям. Май никой не я чете тази тема, влиза и - включете ме. ooooh!

Абе аз чета, ама вече втора седмица не мога да разбера колко сантиметра е стелката на 9-ти номер. И накрая ще се набутам с нещо, дето няма да ми става и ще си седи като паметник.
Тъй. Оплаках се.
В първия пост има сайт за преобразуване , там и в см ги пише .Ето го отново http://www.convertworld.com/bg/ И все пак номер 9 стелката е 25.4

# 163
  • сусурлево
Абе аз чета, ама вече втора седмица не мога да разбера колко сантиметра е стелката на 9-ти номер. И накрая ще се набутам с нещо, дето няма да ми става и ще си седи като паметник.
Тъй. Оплаках се.

Аз имам два чифта номер 8,5 и стелката им е 26см и един чифт-8, на който стелката е 25см Peace
8.5 на ток стелката е 25.1

# 164
  • сусурлево
Продават се тези обувки номер 8 - 38 1/2 цена 45 лева -толкова излязоха с доставката (23.80 долара са в сайта) . Пускам ги и в продавалника ,но предимство имате вие  Simple Smile Причината е неуцелен номер.

ето тези 8.5 стелката е 25 ,мерих три пъти накрая проверих тук http://www.convertworld.com/bg/shoe-size/  и излиза 25.1 което е нормално аз да съм объркала 0.1 е допустимо . Използвайте я мислч , че е точна

Общи условия

Активация на акаунт