Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 20 820
  • 523
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета  Grinning

Аз чак сега ес заглеждам по тази тема. Попринцип гледам ад не влизам в тези теми с пазаруването, че става страшно  Crazy
Но просто ен мога ад не видя какви страхотни модели има в сайта на съвсем прилични цени.
Прочетох първия пост и разбрах, че и пук от време на време се правят общи поръчки.
Дали в момента има някаква обща поръчка за София /ако има такова деление по градове/  Rolling Eyes Искам да ес включа с 2-3 неща  Peace

# 241
Здравейте, момичета  Grinning

Аз чак сега ес заглеждам по тази тема. Попринцип гледам ад не влизам в тези теми с пазаруването, че става страшно  Crazy
Но просто ен мога ад не видя какви страхотни модели има в сайта на съвсем прилични цени.
Прочетох първия пост и разбрах, че и пук от време на време се правят общи поръчки.
Дали в момента има някаква обща поръчка за София /ако има такова деление по градове/  Rolling Eyes Искам да ес включа с 2-3 неща  Peace

за сега kiva ще пуска да се надяваме скоро  Party чакаме другите момичета да и преведат пари.. мисля че говореше нещо за втора поръчка  newsm78 питай нея най добре, също Олена писа по напред, че и тя ще пуска поръчка.. най добре им пиши на лични  Peace

# 242
Пепси страаашни са всичките обувчици.Да си ги носите със здраве Hug
Скоро и аз мисля да се изтипосам тук с моите стройни глезени и "фешан" обувки newsm53

# 243
  • Шумен
Момичета получих превод от Маtia, Viki, alexa_di. Frig ми писа, че ще преведе утре, но мисля да пусна поръчката тази вечер, ако успея да се добера до компа, че от детето и бащата ми е трудно.  Mr. Green  Да не вземе да свърши нещо.

За втора поръчка ще пусна само ако Олена си е напълнила нейната поръчка и има желаещи за втора и то на друго име, не на мое.

Поздрави на всички Hug

# 244
Привет момичета Hug,обувките на всички са страхотни!В петък ще взема моите от Олена,чакам и 2 чифта от Тео_71.Pepsi,кафевите са разкошни,аз чакам същите,но черни.Дано съм си улучила номера,че за първи път си поръчвам Praynig.

# 245
Момичета получих превод от Маtia, Viki, alexa_di. Frig ми писа, че ще преведе утре, но мисля да пусна поръчката тази вечер, ако успея да се добера до компа, че от детето и бащата ми е трудно.  Mr. Green  Да не вземе да свърши нещо.

За втора поръчка ще пусна само ако Олена си е напълнила нейната поръчка и има желаещи за втора и то на друго име, не на мое.

Поздрави на всички Hug

kiva  Party Party Hug браво как се радвам, че са ги превели.. дано да ги пуснеш тази вечер и послучая ще си сипя чашка бяло винце Simple Smile

# 246
  • София
Хайде и аз със снимков материял. Надявам се, че другите момичета няма да се сърдят, че съм снимала и техните обувчици.  Crazy

Ето на мацките:
Цък, Цък, Цък
Цък, Цък, Цък
Цък, Цък, Цък
Цък, Цък
Цък, Цък

Хайде сега и моите:
Тези са 7 номер, Цък, Цък, Цък
Тези са 7.5 и мноОоОоОого ми харесват, Цък, Цък, Цък, Цък, Цък

Искам да кажа, че в тази поръчка всички обувчици са страхотни, няма чифт, който да не ми харесва.  Heart Eyes

Петенце, обувчиците са супер Simple Smile Чакам с нетърпение да си ги получа. Благодаря ти много. Много си отзивчива и добричка  bouquet
Моите са третите и четвъртите и като ги получа ще ги снимам на крачето Simple Smile

# 247
  • Шумен
Момичета пуснах поръчката.  Hug  Моите сандалки са се изчерпали и мушнах някакви други набързо.  Rolling Eyes Ужас е с тези големи номера. Толкова бързо свършват.  Crossing Arms Направо ви завиждам, че носите малки номера.
Сега какво трябва да чакам да ми изпратят?

# 248
Ако някои, пуска поръчка ако може да ме включи  Hug

# 249

Момичета пуснах поръчката.  Hug  Моите сандалки са се изчерпали и мушнах някакви други набързо.  Rolling Eyes Ужас е с тези големи номера. Толкова бързо свършват.  Crossing Arms Направо ви завиждам, че носите малки номера.
Сега какво трябва да чакам да ми изпратят?

Party  радост за ушите ми . Не съм порчъвала досега от този сайт ,но мисля че трябва да ти пратят емейл с потвърждаване на поръчката и тракинг номер за проследяване,но не съм сигурна. Нека другите момичета които са правили поръчки от тука, да кажат  Simple Smile

# 250
  • Варна
Трябва вече да си получила мейл за потвърждение на поръчката, ако до 24 ч. не ти пратят мейл, че ти отказват поръчката, ще ти пратят такъв вече като ти шипнат поръчката с тракинг номер.  Тогава ще можеш да си следия поръчката тук или на сайта на БГ пощи.  Peace

Искам снимки от другите поръчки, много сте несериозни обаче.  Crossing Arms

# 251
Мацки, някой ако ме иска и мен към поръчката си, да свирка  Heart Eyes

# 252
На обувчилите се-честито  bouquet
Утре,като си взема и аз моите,ще пусна снимки Peace

Към момичетата с постове от рода на : "Ако някой пуска поръчка-да ми се обади"-следете темата и когато видите,че някой се ангажира с поръчка,пишете на лични!Никой няма да тръгне да търси кой искал да се включи.Това си е ангажимент на желаещия да се включи в обща поръчка и предимство имат първите,които пишат на момичето пускащо поръчкта.И разбира се-точните с превода на парите Peace

# 253
аз мога ще пускам поръчка,някоя мама от русе ,ако иска мога да я включа

# 254
Към момичетата с постове от рода на : "Ако някой пуска поръчка-да ми се обади"-следете темата и когато видите,че някой се ангажира с поръчка,пишете на лични!Никой няма да тръгне да търси кой искал да се включи.Това си е ангажимент на желаещия да се включи в обща поръчка и предимство имат първите,които пишат на момичето пускащо поръчкта.И разбира се-точните с превода на парите Peace

uanda, понякога търсят  Mr. Green

Лично аз и точно сега нямам време да следя, но взимам си бележка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт