Ах, прекрасно Създание!!!

• 44 635
  • 658
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Много интересна тема и с удоволствие се зачетох в нея. Наистина децата са прекрасни създания. Ако на някой му е интересно - да коментираме акта на зачеването. Освен като физиологичен процес, това е "тайнство", което протича и на енергийно ниво. Ние правим опити за бебче, но засега неуспешни.  Действително има малки физиологични проблеми, но не такива, които да изключат забременяването. Има много случаи на бебета след години неизяснен стерилитет или такива, "направени" от родители с физиологични проблеми, въпреки лошите "прогнози" на традиционната медицина (не говоря за физиологични проблеми, правещи  естественото зачеване невъзможно, а "по-трудно"). Според мен става въпрос за напасване на финните енергии между партньорите.  Разбира се, това е моя теория, съзнавам, че може да е напълно погрешна, някой ако има инфо или опит, може би ще сподели Simple Smile?

# 226
Ами, аз само от собствен опит мога да коментирам зачатието и в него нямат много общо фонните енергии на партньорите, а желанието на самото дете да се роди! 4 деца са ме избирали досега, първите две си отидоха по собствено желание, известявайки ме за него предварително, макар и да ми беше трудно да разбера причините за това им решение. 3-то е в подписа ми, обади се повече от месец преди зачеването си и изобщо не съм го целяла, плановете бяха за по-далечна перспектива, но човекът бързаше Simple Smile 4-тото ме наобикаля от няколко месеца вече, име си е избрало и изобщо чака подходящ момент Simple Smile Ще го дочака! Simple Smile

# 227
  • Варна
Meg!, какво чакаш бе жена  Laughing детето си иска майката, сама казваш колко е настоятелно, действай!

# 228
  • София
де повече такива майки като Мег! - да общуват с децата си!!! Peace  bouquet

# 229
де повече такива майки като Мег! - да общуват с децата си!!! Peace  bouquet
   Човек трябва да е отворен за такива неща. Simple Smile
   Каналите не се отварят лесно при традиционния начин на живот,предполагам.

# 230
Момичета,Исках да ви питам нещо-според вас колко дълбоко остават спомените около раждането и влияят ли в/у формирането на личността в последствие.

# 231
Момичета,Исках да ви питам нещо-според вас колко дълбоко остават спомените около раждането и влияят ли в/у формирането на личността в последствие.

Остават много дълбоко и могат много да повлияят, ако е имало сериозни травми. Ребърдингът и хипнозата са техники за справянето с тези травми, макар, че съм чела и критики за тях...

Селма, по-скоро е въпрос на възгледи към живота, а не начин на живот Simple Smile

# 232
А дали спомените от собственото ми раждане могат да ми прецакат моите раждания  Thinking и трябва ли да работя върху тях?

# 233
А дали спомените от собственото ми раждане могат да ми прецакат моите раждания  Thinking и трябва ли да работя върху тях?
Зависи, много зависи. Ако е било нещо много травмиращо за теб, тези проблеми се манифестират и в момента и трябва да работиш върху тях така или иначе. Ако не е било толкова драматично, няма какво да ти повлияее. Повлияват страховете, нообработените емоции като вина, гняв и пр., нагласата към живота като цяло...
Аз съм се справила сама по пътя навън, но точно излизането ми е прецакано - ярки светлини, шамар, студ, бодяща вода, далеч от майка ми - цял живот мразя болници и медицински персонал, от първия си спомен! нямам им никакво доверие (и как ли след такова посрещане...).

# 234
Моето раждане е било много травмиращо и за мен и за майка ми. В 3 месец са и направили серклаж. Като влязла в 8-ия месец я вкарали в болница, а аз не само, че не съм се родила преждевременно, но и съм 9 дена преносена. Следва индукция ( 6 дена след термин) и 3 денонощия зверски болки. Оказало се, че серклажът бил груба грешка, аз се мъча да изляза, но не мога  Sad , а и времето сигурно не ми е било дошло. И така 3 дена след индукцията съм се родила почти задушена с 3 пъти увита пъпна връв. Явно ми е било и тясно, защото съм била с криви крачета, даже са казали на майка ми, че имам рахит  Tired . 3 часа след раждането са ме занесли да ме кърми и съм започнала да се задушавам и да посинявам, та после и в кувьоз(така ли се пише  newsm78) съм стояла...абе трагедия. Накрая и стафилококова инфекция съм хванала в болницата. Та си мисля, че няма как да няма последствия от това  Rolling Eyes .

# 235
Клерет, ако те притеснява, ако виждаш следи и последствия в живота си до момента, намери си свестен терапевт за рибърдинг Peace В София мога да ти препоръчам такъв....

# 236
Клерет, ако те притеснява, ако виждаш следи и последствия в живота си до момента, намери си свестен терапевт за рибърдинг Peace В София мога да ти препоръчам такъв....

Меги, мерси, ще се възползвам, когато се върна в Бг  Peace .

# 237
Селма, по-скоро е въпрос на възгледи към живота, а не начин на живот Simple Smile
   ТЕзи неща са доста взаимосвързани,мисля..... Simple Smile

# 238
  ПО повод ражданията.....
  Аз самата съм се родила с родова травма.Моят мъж също,но с друг вид родова травма.
  А нашето дете се роди с и двата вида родова травма,все-едно прихвана и от двамата родители......
  Опитвам се да си го обясня по някакъв начин,но.....  33uu
  Мег?Имаш ли идея? Simple Smile

# 239
   ЗА сънищата......
   Още като малко 10-11 годишно момиче сънувах сина си.Да,именно него.

За зачатието......
    Не съм чак такава прорицателка,но.....
    В една нощ( "онази" нощ Laughing ) си спомням,как помислих,че най-вероятно ще имаме момче.
    Макар че за онзи момент все-още не сме планирали да имаме деца.
    Така и стана.
    9 месеца по-късно едно героическо момченце се бореше с всичка сила да дойде на този свят. Rolling Eyes
    Трудно,но се пребори! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт