Ах, прекрасно Създание!!!

• 43 932
  • 658
  •   1
Отговори
# 540
Моят син пък от няколко дни се е разприказвал, че в корема на мама живее бебенце, сестричка и къде ще спи като излезне, както и още доста неща на дълго и широко свързани с тази въпросна сестричка. Че разказал версията на баба си и дядо си и те хората се въодушевили, казват - "Ама как, защо не сте ни казали"! Само дето такова нещо няма...  Simple Smile Но с мъжа ми започваме да се замисляме сериозно по въпроса.
Alex-Sofi, заинтиргува ме и мен с този клуб. Дай малко повече координати ако може. Simple Smile

# 541
И моята племенница наскоро почна все да ме пита кога ще си имам бебе. Пък ние към настоящият момент нямаме такива планове. До преди да прочета темата си мислех, че копира нечие другo поведение или приказки. Ама сега се замислям, че може и да има друго обяснение.  Thinking

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 10:12 от Cheburashka

# 542
Alex-Sofi къде се намира този детски център? Стана ми интересно като ти прочетох коментара за него.  Thinking
в Обеля 1, Арт център Слънце

# 543
Моят син пък от няколко дни се е разприказвал, че в корема на мама живее бебенце, сестричка и къде ще спи като излезне, както и още доста неща на дълго и широко свързани с тази въпросна сестричка. Че разказал версията на баба си и дядо си и те хората се въодушевили, казват - "Ама как, защо не сте ни казали"! Само дето такова нещо няма...  Simple Smile Но с мъжа ми започваме да се замисляме сериозно по въпроса.
Alex-Sofi, заинтиргува ме и мен с този клуб. Дай малко повече координати ако може. Simple Smile

Децата имат  връзка с "тънкия" свят,така,че е напълно  възможно да усеща неща,които предстоят съвсем скоро да се случат.Още повече,че за децата няма бъдеще и минало време,а само сегашно,така,че повод за паника няма!Дай Боже  да познае детето! Flutter

# 544
Благодаря raliko! Не се паникьосваме, даже напротив, истината е, че сме обмисляли този вариант и се надявам наистина да познае детето.

# 545
# 546
Днес, като отидох да взема Алекс от детският кът , бързаше да ми се похвали, че днес госпожата им чела и разказвала за ангелите и по-специално за Архангел Михаил, който пази децата  Praynig И понеже моя син изпитва панически ужас от кучетата, всеки път като минехме покрай куче , просто замръзва или скача върху мене да се покатери, но днес просто го заобиколи кучето и му вика -о,ооооо добро кученце и продължихме.

# 547
  • Русе
  Днес, Светослав ме попита защо има нощ и ден. Обяснявах за въртенето на земята, за нуждата на организма и на мозъка да почива. А той ме допълни - мозъкът трябва да изчисти всичко, за да направи нещо ново.

# 548
  Днес, Светослав ме попита защо има нощ и ден. Обяснявах за въртенето на земята, за нуждата на организма и на мозъка да почива. А той ме допълни - мозъкът трябва да изчисти всичко, за да направи нещо ново.

Peace

# 549
  • Варна
Моят син също отскоро коментира деня и нощта. Засега всеки ден ме уведомява кога е станало тъмно и кога светло и дали сега свети луната или слънцето  Laughing. Явно много му е интересно. И всеки път като стигне до извода, че сега свети примерно луната, ме пита къде е слънцето  Laughing.
И аз обяснявам как нощем спим, почиваме си и т.н., а милото като го слагам да спи наобед ми казва "Ама сега не е тъмно!"  ooooh! Grinning

# 550
Днес ме попита: защо големите деца трябва да отстъпват пред по малките, защо все те трябвало да ги разбират?
Отговорих му: кой възпитава?-Детето родителя или родителя детето?
А той ми отвърна, че за възпитанието нямало възраст и не било важно на колко си години  #Crazy

# 551
Дъщяря ми е под 3г. и сега започва да проговаря за да разберем на какво се радва и от какво се страхува, като в съответния ъгъл на стаята ние така и нищо не виждаме. Но хората които не и понасят ги познава отдалеч дори да вървят след нас и да не ги е видяла още - изпада в панически страх и рев от някои хора (отдръпва се настрани и ги изчаква да отминат), а повечето от тях и ние трудно ги траем. Явно е че ще разберем повече за това по-нататък когато понаучи повече думи за да успее да обясни.

# 552
Децата интуитивно усещат кои хора са добри,ние се учим от тях на безрезервна доброта ,любов и подкрепа,а те от нас - на лицемерие,егоизъм и фалш-за да оцелеят в този груб свят...Ето защо след време тези "способности" закърняват,няма нужда от тях... Tired

# 553
  • Русе
А той ми отвърна, че за възпитанието нямало възраст и не било важно на колко си години  #Crazy
  И аз съм осведомена от моя син, че така стоят нещата.  Simple Smile

Наистина познават хората. Имаме приятел, артист, който много се старае да се хареса на децата, и много се занимава с моят син. Всяка седмица му организира забавления и игри. Но Светослав предпочита да контактува с друг наш приятел, който според мен е по искрен и непринуден и наистина харесва детето и обича да контактува с него.
Когат растем, се обвързваме с очаквания и опасения, които проектираме върху околния свят, капсулираме се за да не ни наранят и губим тази сетивност.

# 554
Момичета, мислела съм си нещо друго...понеже по-горе си говорехме, за цветове, чакри и аури, а мислите ли, че цифрите играят някаква роля в развитието? И по-конкретно, Алекс, миналата година като беше на 3год все повтаряше, че 8 е най-голямото и пълно число. Тази година по едно време любимото беше 21, а сега е 100 000. Ето и едно интересно съвпадение-така да се каже, аз четях Тайната и си записах на така наречения чек, каква сума бих искала да имам докрая на годината, е сумата ми беше 100 000, на следващия ден Алекс започна да повтаря тази цифра, без разбира се да знае за моите записки.
От друга страна пък малката ми / на 2г/ може да брои до 10г без грешка, но когато види 2 неща напр две кучета или котета и тн все казва, че са 3  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт