Отговори
# 135
  • София/Варна
Изписаха ни вчера , сега вече е 4490гр. Храни се на всеки 3 часа , спи спокойно , пие доста водичка .

Имам едно въпросче. Не мога да го оригвам след сукане . Проблем ли е ако не го прави всеки път?
Браво на големия юнак, сигурно суче доста умело. Колко водичка на денонощие изпива?
За оригването - колко време го държи изправен и притиснат към рамото ти? На някои бебчета им трябва повечко време. Аз лично съм се сблъсквала с проблема, случвало се е Ого да не се оригне повече от 30 мин, това води до повечко задържани газове, които си търсят да излязат от друго място Wink. Голям зор беше докато се изпръцка, чак посиняваше. Понякога успяваше да се оригне след 30-40 мин, но като е легнал по корем. Тогава връщаше малко обработена кърма стояща на парцалчета. Най-добре ще е да споделиш притеснението си с педиатъра и той да си каже какво е най-добре да направиш.

# 136
Аз както винаги пак не спя, но този път имам и контракции, които не мога да кажа със сигурност на колко често са, но пък затова са досата силни Thinking
Ноооооооо този път съм решена да
чакам до сутринта и да видя дали ще спрат или не newsm78
няма само моето да е инато, и аз трябва да съм Joy Joy Joy Joy
Едва ли са родилните болки, щом мога да се шегувам между тях Joy Joy Joy Joy newsm78

# 137
Добро утро тумбаланки-поспаланки и на тези които, вече са без тумбачета  Hug
Хайде ставайте да пием по кафе   food010, че може и да се разраждаме, кой знае  Crazy
Успех на тези, които знаят и не знаят, че днес им е големият ден   fingerscrossed

# 138
Доброутро! Мерси за каЙфенцето Магдалена. Hug Имам нужда - заспах към 5.30 сутринта и като караконджул се събудих преди малко. Повъртях се, повъртях се... пък си влязох в бг-мамата. Crazy
Ставам още с бебка във тумбак, дано да се роди до мрак.  Kissing Heart

# 139
  • о`майна лунна нощ е
Mirayes - не е проблем, ако не оригне. Наско просто си повръщаше след всяко ядене и така се освобождаваше от излишно поетата храна и газове. Все пак е хубаво да успеете да се оригнете. Но в крайна сметка това не зависи изцяло от теб. Вдигате се на рамо, потупвате гръбчето ... 10-15 мин. и каквото стане.

Добро утро!
Сега ви пиша от кантората  Mr. Green Спокойно обаче. няма да работя днес, освен ако няма нещо спешно. Дойдох само да ги видя.

# 140
  • София
Добро утро и от мен! Аз чак сега си пия кафенцето, макар че станах в 5,30 за да закарам мъжа ми до летището, замина командировка за 3 дена, та нищо чудно събитието да се случи докато го няма  Simple Smile Но като цяло съм спокойна, защото мама ще дойде да спи тези дни вкъщи.
Дендри, има ли ефект Лаксената? Аз бях чула, че една позната е родила и двете си деца на конкретна дата благодарение на рициновото масло - предния ден го пие и на следващия ражда, но не знам каква е дозата, някой ако има повече инфо, нека пише.
Burberry, в БГ май не чакат 2 седмици за преносване, а само една. Поне при нашите мами, които преносиха мисля, че ги чакаха до 7ия ден и на 8ия им предизвикаха раждането.

# 141
Добро утро мами.Хайде на по кафенце.
Днес ще има ли нови бебета?
Искам да питам вече родилите мами от кой ден ви казаха да давате Вигантол-а?
И Жожо не винаги се оригва след хранене,но знам че зависи от това колко въздух е поел при храненето.
Дендри дано днес е твоят ден.
Ние онзи ден си взехме акта за раждане и днес ще ходя да подавам документи за еднократната помощ и детските,че да не изпуснем месеца  Grinning
Това е засега от нас,чакаме нови бебета  Heart Eyes

# 142
Ох, дано Рали. fingerscrossed
Платина, не е подействала Лаксената, освен, че преди малко отидох до тоалетната, каквото си и е предназначението. Sad
Изобщо всъщност не вярвам, че има нещо, което да изкара моята беба-инатка, по-рано, от колкото е решила. Crazy

# 143
Здравейте мили майчета нашата бебочка вече се роди, в къщи сме и се гледаме  Laughing
Да кажа и аз за оригването, че и ние си го спестяваме но за сметка на това хълцаме  Simple Smile

# 144
Честито аско!   bouquet Да ти е жива и здрава малката принцеса  Heart Eyes
Не бъди толкова потайна дай ни малко информация, за да мога да ви запиша в списъка  Hug, пък и да задоволиш любопитството ни  Mr. Green

# 145
  • София
Добро утро и от мен Hug
Все още съм си 2в 1,а и вчера нямаше никакъв ефект нито разхлабителното,нито голямото шетане(ако изключим мускулната треска).
Отивам  пак за мерене на тонове.Ох писна ми вече цяла седмица преносвам,а и проклетият телефон от април не е спрял да ми звъни от досадници,които да ме питат роди ли?
Имам чувството ,че бебо напук не излиза от тия досади Mr. Green

# 146
Добро утро !
Аско честито   bouquet . Ма няма да се измъкнеш толкова лесно , искаме подробности  Mr. Green .

Madam Stasita тази нощ сънувах , че раждаме заедно .

# 147
  • гр.Стара Загора
Здравейте сладуранки  Hug
Аз използвах докъто малката бандитка спинка да се   bath Вече изпрах ,прострях и по-късно ме чака адското гладене  wash hang 1ironing Днес пак е много горещо и не става за разходка сега ще чакам да стане чак 4-5 часа да захладнее малко че не се търпи   Nature Sunny
ralichkou на мен педиатъра ми каза да давам Вигантол от 20-я ден по две капки сутрин на гладно и да е горе-долу в един и същи час със лъжичка,но само първия ден дадох с лъжичка и те понеже са много мазни всичко остана по нея а Еви дали и капка е приела затова сега капвам в устата поне да съм сигурна  newsm10
Евелин също не винаги се оригва и понякога връща по малко
Голямо затишие пред буря май на бебета се очаква  smile3534
айде оставям ви сега че да си изправя косата докъто дреб спинка  smile3524

# 148
  • София
а
Добро утро !
Аско честито   bouquet . Ма няма да се измъкнеш толкова лесно , искаме подробности  Mr. Green .

Madam Stasita тази нощ сънувах , че раждаме заедно .
Ми хайде де Laughing
До утре имам ултиматум.Днес като отида при моя АГ сигурно ще се оцъкли като ме види,че му стоя пак бременна пред кабинета.Последно се видях с него в четвъртък и ми каза ,до неделя да ме били включили на системи LaughingДа ама в ОБ,приемат минимум след 7 дена преносване,то май навсякъде е така.

# 149
Значи утре е нашия ден . Dendri не се ослушвай и за теб се отнася  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт