Отговори
# 120
  • София
Здравейте и от  мен!
Оххх,  Платина и на  мен  днес ми е термина ,  ама  нищо.Аз в  четвъртък,  като ходих ми каза ,  че ако до сряда не  съм родила ще ме приемат  в четвъртък/21 май/,както при теб  и  със система .О,  дано ни  тръгне естествено раждане  . Praynig Hug HugЩе си направим  среща  тричките с  Бебзз. Crazy
Madam Stasita , и  др.преносващи  мами стискаме  палци и  на вас. Hug

# 121
  • София
Madam Stasita, казаха ми, че нерв било. От кръста тръгвало (въпреки че мен кръст почти не ме боли). А болката е от вътрешната страна на крака, не мога да го въртя, да го свивам, да го вдигам... А от куцането взе и самата става от страни да ме боли...
Абе жалка картинка  Sick
Купи си Deep Relief (дийп релиф) гел,за мазане има лек охлаждащ ефект и се продава без рецепта.Аз съм си мазала с него кръста и глезените,особено сега вечер когато краката са ми оттекли  се мажа и ми помага

# 122
Madam Stasita, казаха ми, че нерв било. От кръста тръгвало (въпреки че мен кръст почти не ме боли). А болката е от вътрешната страна на крака, не мога да го въртя, да го свивам, да го вдигам... А от куцането взе и самата става от страни да ме боли...
Абе жалка картинка  Sick
Купи си Deep Relief (дийп релиф) гел,за мазане има лек охлаждащ ефект и се продава без рецепта.Аз съм си мазала с него кръста и глезените,особено сега вечер когато краката са ми оттекли  се мажа и ми помага

Още сега пращам милото!!!
Madam Stasita   bouquet

# 123
  • София
oli4ka, аз сигурно четвъртък точно ще излизам от реанимация ( Sick ) ще се видим значи  Sunglasses

# 124
Здравейте Май-чета. Чдесна новинка за Мигла. Дръж се момиче.Вече си показала колко си силна. Всичко ще се оправи и скоро ще гушкаш малкия Божин Hug Hug Hug
За диазепама да кажа, че а мен докато бях в интензивно два пъти ми сложиха инжекция за облекчаване на болките, въпреки че не исках Sad С него и без него все тая, поне при мен.
И накрай да кажа, че днес ходихме при доки за пробно кърмене и мерене, че в работни дни е пълно с болни дечица и не ни препоръча да ходим. Бебка суче по 80-90мл. и за седмица е качила 400гр. Изписаха ни 2500, а вече сме 2900. Grinning Grinning Grinning Ура! Вече се успокоих, че яденето ни стига защото и аз като много мами се притеснявах относно количеството и качествто на кърмата.

# 125
Deep Relief  гел е най-ефикасен, ама Мадам Стасита ме е изпреварила Joy Joy
Момичета сигурно превъртам,ама да питам, особено Слава Joy Joy
Имам чувството, че бебчо като е активно и болките долу са по-силни и интензивни newsm78

# 126
Имам чувството, че бебчо като е активно и болките долу са по-силни и интензивни newsm78

И при мен е така . Особенно ако съм права или ходя , направо  Sick

# 127

И при мен е така . Особенно ако съм права или ходя , направо  Sick
Значи не съм напълно луда..за съжаление не са равномерни контракциите и не са продължителни ooooh! ooooh!
Слава с теб имаме еднакъв термин, еднакви симптоми, да видим дали и по едно и също време ще родим Joy Joy Joy

# 128
Чудесна новина за Мигла! Скоро да си гушка малкия Божин и бързо да забрави неприятностите!  Hug

animated, с теб имахме един и същ термин, но имам чувството, че вашата принцеса ще се появи по-рано от нашата.

Успех на всички, за които днес-утре е Денят!  Hug

# 129
Преносващите момичета и вие МАйчета, които наближавате термин и искате да "подсетите" бебчетата си, че е време за излизане. Grinning
Сега се сетих като четох за билките, които не се препоръчват при бременност, защото предизвикват контракции. Една от тези билки е сената. Имам тук едни разхлабителни таблетки - Лаксена, на основата на тази билка... и мисля да ги пробвам тази вечер.
Понеже знам, че разхлабителните по принцип помагат за регулиране и усилване на родовата дейност (както и клизмата всъщност) ще пийна едно и ще видим какво ще стане. С един удар - два заека: 1. Ако имам късмет ще предизвикам скорошни контракцийки
2. Ще се изчистя вътрешно  Mr. Green
 Пожелайте ми успех, пък ако действа може и вие да пробвате. Peace

# 130
  • София
И аз знам ,че разхлабителните предизвикват контракции.Това се дължи на чревната перисталтика,и съкращаването на гладката мускулатура.
Дендри,ама и ти си една хитруша,ама то и аз днес си пийнах 2 разхлабителни на билкова основа Mr. GreenАма за сега от нито един отвор нищо Joy
П.П.  аз си взех Еукарбон(на растителна основа и с въглен) Laughing

# 131
  • Елин Пелин
Nijntje можем да псретнем един залог  Mr. Green аз пък мисля че ще ме изпревариш  Wink
а за билките пробвах я сената, пих и чай от малинови листа и пак Ц

# 132
  • Пловдив
Здравейте и от нас. Ние от вчера сме си у дома.

Честито на всички обебели се мами , а на всички чакащи стискам палци !!!

Накратко ще разкажа за нас.
На 07.05 ме приеха в Окръжна болница за наблюдение. Макар , че според мен беше излишно. Никаква причина за това нямаха , освен че преносвах един ден. Всеки ден прегледи , изследвания. Казаха че бебето е много голямо , да не ям нищо след 10.00 вечерта в неделя срещу понеделник и ще се реши какво да се прави. На прегледа в понеделник сутринта се видя че нямам никаква родова дейност , бебо бил твърде горе , преносвах вече 5-ти ден и то много голям плод , според ехографа. Така решиха че ще е секцио. И така на 11.05 в 9.45 се появи Велизар. 4450гр и 53см.Само бузи , нищо друго  Joy . Вместо очи - една линия  Joy Голям сладур.След като съм се събудила първото което съм питала било дали е хубав. Всяка друга майка пита дали е добре , а аз шматката питам дали бил хубав.
Изписаха ни вчера , сега вече е 4490гр. Храни се на всеки 3 часа , спи спокойно , пие доста водичка .

Имам едно въпросче. Не мога да го оригвам след сукане . Проблем ли е ако не го прави всеки път?

# 133
Днес е и моят термин, ходих на преглед, но няма никакви признаци за скорошно раждане. Madam Stasita, ти какво смяташ да правиш, ще искаш ли изкуствено да предизвикат родова дейност? Аз се чудя как да постъпя, защото ми казаха, че ако до 20ти или 21ви не родя, могат да ме приемат в болницата, но като чета какво се е случило на Аркси след индукцията, започвам много да се плаша от изкуствена намеса...
Фелина, добре дошла у дома!  Hug

Знам, че може да те изчакат до две седмици след термина, ако останалите показатели са наред. Дано попаднеш на свястни лекари, и ако се наложи индукция всичко да мине перфекно!

# 134

Имам едно въпросче. Не мога да го оригвам след сукане . Проблем ли е ако не го прави всеки път?

Би могло да е проблем, ако повърне като фонтан и лежи на гръб, дано не се случва  Praynig Предполагам, че в такава ситуация трябва да се поставя настрани някак си, но честно казано не знам дали с цяло тяло или само глава... някой с опит да подскаже.

Общи условия

Активация на акаунт