Отговори
# 90
  • София
Мигла се казва Миглена. Последно смяташе да роди в болницата в която си проследяваше ЖК (Лозенец-Правителствена) - при завеждащата отделението. Моля се за нея всеки миг и вярвам за по-бързото й възстановяване!

връщам се назад да чета (дано да имам време)

# 91
  • София
СЛАВА НА БОГА! Цялото ми сърчице се беше свило! Много се радвам за Мигла и Божин, страхотна новина!

Нас ни изписаха на 15-ти. Родих на 11-ти в 16.03 голямото си съкровище Момчил - 3100, 51 см.
Наложи се индукция поради пренасяне... Прекрачих прага на болницата в 8.45, в 10.45 вече бях на системата с окситоцин, след 13.00 започнах да усещам болезнените контракции, но бяха търпими... отказвах всякакви упойки, защото болката се понасяше, биеха ми бусколизин, атропин и още нещо. Отказах и хапчето.. В 4 без 5 влязох в родилна зала и в 4 и 3 мин. Момчил се роди... Веднага исках да родя още веднъж... Но! настъпи усложнение. Наложи се ревизия поради разкъсване на плацентата беше като сварена, минах под пълна упойка за кюртаж и 24 шева. В последствие се наложи кръвопреливане - 2 банки еритроцити, 1 плазма, 2 антибиотика, 2 банки с желязо, глюкози и хиляди други вливания за 4 дни престой. Очарована съм от грижите и профезионализма на лекарите от дисциплината също, от условията абе от всичко. Имах много високи очаквания, които бяха надхвърлени! Едно голямо БЛАГОДАРЯ за тях! И въпреки всичко споменът за моето раждане ще остане невероятен.

# 92
  • София
Аркси, страхотно се радвам за теб и те поздравявам за куража, търпението и справянето! Как си сега? След тая кръвозагуба и кръвопреливане и т.н? Възстановяваш ли се? Имаш ли сила и енергия? С кърмата какво стана? Чакаме снимки на Момчил.

Аз нещо съм се поспекла, малко се тревожа. Твоя разказ ми подейства като положителна инжекция. Ще взема да си звъня като се сдухам да ми преразказваш как човек е готов да роди втори път.. Laughing

# 93
  • Стара Загора
HugМигла браво на теб моми4е само така  Peace бързо да се възстановяваш и гушкаш малкия Божин  newsm51 Ели дай съвет и на мен,4е коликите май ни по4наха и ми иде да ревна и аз с него като се превива  Sad Приемам всякакви съвети.....Успех на 4акащите мами  Peace Peace Peace

# 94
Slavaa, с теб изживяваме еднакви неща, и аз реших, че вчера ще е денят Х, ама не...контракциите спряха  след няколко часа:ooooh:

# 95
Здравейте най сетне и от нас с Влади майчета  Hug
Ние от четвъртък сме си в къщи,но докато ви изчета и докато се разберем как да се гледаме с малкия  Simple Smile чак сега ви пиша!
Честито на всички мами радващи се на свойте бебчета!Да са им живи и здрави и много послушни, а на мамите успех с възстановяването!
Това засега от нас, ако някой има въпроси  за МД-София ще отговоря  Peace
Лек ден на всички   bouquet

# 96
Здравейте и от мен в този горещ ден  bouquet Ама ми се отдават римите,а Mr. Green
Galia1982,аз лично бих ти препоръчала Chicco Duo -550лв.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6056
Много е компактна, лека е, маневрена, съседката ми я има и само хубави отзиви има за нея-сега гледа и второто си дете с нея. Има напълно легнало положение,което става за новородено  newsm10
Аз явно съм психясала нещо-снощи сънувам ,че отивам уж да раждам,а лекарката ми казва,че по-рано от юли няма да стане #Crazy..Ако не бях бременна, щях да му ударя едно малко (но силно алкохолно) няколко пъти .. Laughing
Радвам се,че нещата с Мигла се подобряват Hug
 P.S Slavaa, на мен една от стажантките пък ми каза,че Окръжна била болницата, в която се раждали най-много момчета  Mr. Green Ако съм искала телефони на мацки за моя синковец,да съм звъннела в Майчин Дом,че там били момичетата Joy

# 97
ето ни и нас за коликите давам еспумизан преди хранене и съм доволна ние сме на 02.05.2009

# 98
  • Стара Загора
Мами  Hug Hug Hug давайте съвет,сега званнах на Педиатърката и ме посъветва да давам капки еспумизан или саб симплекс(мисля,4е така беше)давайте съвет кое е по-доброто...... Hug Hug Hug

# 99
Лелееее, pampi, щерка ти е голям сладкиш Simple Smile
Да ви е жива и здрава  bouquet

# 100
Здравейте момичета. Два дена ми остават до деня Х или термина, а все още нищо... Twisted Evil
Искам много да раждам вече и какво ли не правя за да предизвикам развой на събитията. Сега съм решила да скачам, колкото мога по-силно пък дано "слегне" беба на долу. Преди малко стоях в полу челна стойка, ако щете вярвайте. За масажа на гърдите (и зърната), който ми хрумна вчера, няма да ви разказвам, че ще ме обвините в сластолюбие. Embarassed

Мигла, много се радвам, че си преминала опасността. Толкова ми олекна, че вчера бях под голяма напрежение заради твоите премеждия. Майките са силни, а ти си вече мама.  Peace Много скоро ще се гушкате със твоята рожба. Всички сме с теб и стискаме палци съвсем скоро да си забравила всичко лошо и да ти предстои само хубавото.

Аркси, браво на теб! Ами то и ти милата, си минала през нещо подобно, на ситуацията на Мигла. Имаш си здрав дух, пожелавам ти и здраво тяло и много хубави моменти с малкия Момчил.

# 101
благодаря ЖЕНИ  newsm03за коликите аз давам еспумизан преди хранене и съм доволна newsm07

# 102
Как сте, мили мои?
Ох, такива болки ме започнаха (пронизващите, много ниско долу), а коремът е твърд и стегнат, но не мога да разбера бебо ли притиска и разпъва отвътре, или какво е. Но почти не мога да се движа, освен ако не се приведа напред. Егати гадното!В това хубаво време, дето е само да си навън сега!

# 103
Момичета, колко сме тези, дето още не са родили?
То за мен има време де, още две седмици, аз по-добре в юни да се бях записала  Grinning
За сега никакви признаци, нито тапи, нито контракции, малко болка в корема нощно време като предменструална,. но като се завъртя и минава, пък и не е импулсна както описват контракциите, та явно ще си чакаме ...

# 104
  • София
................Момичета, колко сме тези, дето още не са родили?...........
Мноооооооого  Confused
Аз вече преносвам 6-ти ден(на 11 май ми беше термина).

Общи условия

Активация на акаунт