ПЛЕВЕН - 100

• 17 724
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм цицеста. Crazy .......... макар за някои да звучи секси гръдна обиколка 100 см при талия 59см.
Таман това да кажа-гадже мечта си ти. Цицеста и слаба  Sunglasses
Аз преди на Опал си взимах сутиени - зад бившата Шатра магазинчето. Откакто кърмих, се занемарих-все нещо износвам  Blush
Направих си кафе,дано не е фатално  Mr. Green

# 181
тревата пред мола се ползва по предназначение  Sunglasses

http://www.vbox7.com/play:d879730c

# 182
А аз си помислих,че ще видя някой пикаещ  Mr. Green Елена крещи като завързана , търкаля му се на детето  Laughing

Като казах пикаене-оная сутрин, към 9ч, една баба реши да си изпикае внучето както си седеше на пейката при Фидан. Е, гадна гледка беше-че заведи го в тревата, около 4 год дете беше, все ще устиска до там, а тя даже не ди вдигна гъза да се затътри настрани  ooooh!

# 183
Деси,хвърлила си в потрес и ужас всички пенсионери hahaha Joy
Другия път и Ели да пуснеш.Много яко клипче Peace
Яничко,кирилицата работи,браво на теб Peace

# 184
тревата пред мола се ползва по предназначение  Sunglasses

http://www.vbox7.com/play:d879730c
И после що ви лазят кърлежи  Леко прозира постановка, обаче щом е да се провокират опазващите зелените площи на нас ни харесва търкаляне в тревата.

Ми вижте сега разбирам, че се образува някакво идейно течение - всички вкупом на сбор в Славяново  . То се не кани знаете тъй, че ще разчитам поне да сте обядвали преди да дойдете на забавление.

Ларедута го минах набързо ама нещо тия дето харесвам с твърда чашка и размер достатъчен вървят в момента от 20 евро нагоре. Малко не ми харесват цветовете ама ще видим. Ако някой забележи разпродажба в сектора немедлено да ме уведоми. Константина и предния път като раждах ми пораснаха и сега пак. (за манджите шсъ разберем - фталл прай едни чудни намазани филии ако не ядете агнешко ). Диди къф комплекс бе мила с тия мерки твоите парче трепач направо. Боже в кой клас бях с такава талия кат твоята вече не помня. В знак на подкрепа към сегашната ми талия омуцах две дебели намазани филии.

# 185
ДеЩо, браво на Яна, и Калина вчера на там се беше засилила, но още не може хубаво да превзема баира. ))) Та се спира по средата. )))

# 186
Наде,аз май ще пускам поръчка,че имам един код за БД  Wink

# 187
Да се разпиша и аз в юбилейната тема.

Ей, вие от Славяново, да знаете, че имаме 2 къщи в Тотлебен!

Хм, и ние, но само една. Да не се окажем съседи newsm78

Констатация: днес в Градската нито една форумка по обяд, само аз, самотната.

# 188
  • Плевен
Констатация: днес в Градската нито една форумка по обяд, само аз, самотната.
И аз бях там до към 11ч. ,и Тина също. Явно сме се разминали Simple Smile

# 189
Ей,да не стане форумска среща в Славяново Simple Smile
Косе(евала на този,дето ти измисли този прякор Simple Smile ),значи съм го познала потника,супер изглежда.Аз такъв искам дълъг,че не мога си понасям шкембето Simple Smile Я само ми кажи кой номер си си взела,да се ориентирам.Аз мисля 38/40 да поръчвам. За сега няма да пускам поръчка де,че първо са на ред сандали за Ивайла.

# 190
.....че не мога си понасям шкембето Simple Smile
Направо ме изумявате с Константина-той корема ви е лепнал в гърба,ама шкембе имали  Crazy

# 191
Djina, хехе и мен ще ме уморите с вашите кореми. ))))
Вземи си 34/36 в другият номер ще плуваш. )

Грета гЪрбо, след 12ч бяхме в градската градина.

# 192
.....че не мога си понасям шкембето Simple Smile
Направо ме изумявате с Константина-той корема ви е лепнал в гърба,ама шкембе имали  Crazy
Айде, не е шкембе-дръжки са Joy
Джина,само да се наспи зверът и ще погледна ама май 34/36 бяха,на мен има още да се пълни....Ако излизаш мога да взема единия и да ти го дам да пробваш-проблем ниенте.
Номадка,двор имаш ли ти,така по големичък?Аз мога да копна една мотичка,да поплевя ако искаш даже,пък ти ще гледаш снахата....Шъ пуснем там дечурлигата "да пасат" както викат моите родители,пък за друго не мисли...."Какво му требва на човек-йедене,пийене и по некоя сгодна женица"......Шъ носим йедене и пийене,ти осигури......терена Joy hahaha

# 193
Абе, Грета, душо! А аз в музея преди обяд без да видя нито една съфорумка.
Не знам - аз където и да отида никой няма. На заговор някакъв ми прилича  Mr. Green

Косето и Джина, да не споменават за шкембета, освен за чорби с много чесън.

Сетих се да ви разкажа, че вчера в София ни сложиха скоба на гумата на колата. Пратили си бяхме смс за паркирането, но той важи само 1 час. После трябва да си пратиш друг смс, но ние при лекарката докато бяхме сме се отплеснали. Все пак не си мислиш само колата, предполага се, че и други проблеми можеш да имаш. Сетихме се 20 мин. след като беше изтекъл единия час и пратихме, но нееее.....като отидохме после на паркинга вече бяхме заключени.
Та казвам аз "Ама, че мръсници!" След което Митко започва " Кога ще дойдат мЪсниците?' , когато дойдоха "Това ли са мЪсниците?",  "Защо заключихте колата мЪсници?' , разказва на нашите " А едни мЪсници сложиха скоба на колата"  Joy  Mr. Green

# 194
Абе, Грета, душо! А аз в музея преди обяд без да видя нито една съфорумка.
Аз бях там от 10 до 11,15. И хем знаеш, гледаш около кафето за недоволно дете. Е, този път бяхме между двете къщи. И утре по това време ще съм там. После на инспекция в Градската.

Общи условия

Активация на акаунт