Майчинство и детски за близнаци - 6

• 64 813
  • 798
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Айде и аз да се заразя от чувството , че и дълго да ми държи  Money Money Money

# 151
Докоссссссссссссс заразена си  Grinning Grinning Grinning

# 152
ЗДРАВЕЙ ТЕ МАМИ ИСКАМ ДА ВИ,ПОПИТАМ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА ЛИ ДА ПРЕВЕЖДАТ ПАРИТЕ НА МЕН МИ КАЗАХА ЧЕ НЕЗНАЯТ КОГА ЩЕ СЕ ЗАПОЧНЕ ИЗПЛАЩАНЕТО. newsm78 newsm78 newsm78

# 153
на мен ми казаха че 20.06 ще са преведени

# 154
На мен днес ми дадоха решението и казаха,че са пуснати парите да чакаме с детските.При нас детските ги превеждат най-късно до 15 число на месеца.

# 155
Момичета, току що проверих, нашите 2400 са преведени по банков път, макар че бях отбелязала, че ги искам на ръка. Ако има и други мами, които ги чакат по пощата нека си проверяват от време на време и сметките, които са давали на социалните, защото могат да бъдат изненадани Simple Smile  Peace

# 156
Здравейте,момичета. Имам един въпрос към мамите, които вече си получиха парите. Вие получихте ли решение преди това?Аз молбата я подадох на 19.05 и още нищо не съм получила.

# 157
Мел, аз не съм получила нищо, случайно проверих картата и вътре бяха парите. Аз дори исках да си ги взема на ръка, защото имах проблеми при получаването на еднократната помощи  и за да си нямам пак разправии, предпочетох на ръка. Ако си вписала, че ги искаш по банков път/ а и да не си:)/  проверявай си сметката, трябва да ги преведат скоро Peace Стискам палци на теб и на мамите, които още не са ги получили в най-скоро време да ви зарадват  : newsm10 Не се отчайвайте пари дават  Hug

# 158
заедно с детските ли получихте помощите

# 159
Да, заедно с детските дойдоха и тези 2400лв. Макар че моите детски не ги превеждат по едно и също време, а и този месец и майчинството ми закъсня, та малко се обърках защо имам толкова пари в картата / не че се оплаквам  Laughing/

# 160
А, честито! Laughing

# 161
Привет на всички мами!
мама_на_близнаци, искам да те питам, ти на коя дата си подаде молбата в социалните?
Защото на теб  доста рано са ти ги превели, което няма лошо де.  Laughing

# 162
Елиса ,аз ги подадох на 16,05 и на 10,06 ми ги преведоха , мама на близнаци ги подаде след няколко дни и на нея също ги преведоха на 10,06.
Аз не мисля ,че са преведени рано ,защото когато подадох документите жената ми каза:  "към 10,06 си проверете картата ,парите трябва да са там" (и те бяха).
Аз не получавам детски и не мога да съм сигурна ,че ги превеждат заедно. На мама на близнаци си спомням ,че и бяха казали около 20,06, защото си ги искаше на ръка ,но ето че се случват и чудеса.  Hug
Аз да си призная честно ,за първи път за такова решение чух от вас във форума и когато ги подавах не са ми казали за такъв документ.
Според мен всичко е до организация на социалните по местожителство. Защото и двете мами ,които до сега сме си получили парите сме от Пловдив от Южен.
Дано скоро всички да си ги получите и да си ги изхарчите със здраве за дечицата.   bouquet

# 163
И моя мъж вчера подаде декларацията за помощите, но нашите пари явно ще се забавят, защото в началото на годината си сменихме постоянния адрес от Дупница в София и сега му казали, че първо ще проверят дали в Дупница вече не са ни изплатили тези пари  Shocked при условие, че новите ни лични карти са от началото на април, а почнаха да изплащат пари едва наскоро, направо им се чудя на глупостите. Процедурата била от февруари, имаха късмет, че пратих мъжа, а не отидох лично  #2gunfire Ама карай, дано все пак по някое време да получим парите.

# 164
 А, мерси *vera  Hug
 elissa изпревариха ме  Grinning Точно така е както какзва Глори, аз от нея разбрах, че се подават вече молбите и мисля беше 18-ти май датата, на която я подадох и аз. Мисля, че не зависи от това кога е датата на подаване, а по-скоро както пише gloriana от организация на социалните служби. Проверявайте си по-често картите тези дни. Моите дойдоха заедно с детските. А за такова решение и аз за първи път чувам от вас, дори и от социалните, само казаха: "между 15 и 23 юни проверете в пощата". И при вас ще дойдат може би трябва малко търпение, макар че след толкова чакане и надежди на всеки би му се изчерпала и последната капка такова. Стискам палци  Peace Hug
 slonchetka, абе какви са тези глупостиииииии? Тия хора нормални ли са? Та нали едва април бе обнародвано решението за тези помощи в ДВ и после сума време чакахме декларациите...кога между другото да са ви ги изплатили????? Направо побеснявам newsm61, че си нямаме друга работа родителите на близнаци и че имаме много свободно време та ни разиграват така. Дано скоро ги получите Praynig

Общи условия

Активация на акаунт