Впечатления от Торони

• 20 460
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • софия
*2K*, благодаря ти за всичко Hug Hug Ти безкрайно много ми помогна да организирам тазгодишната ни почивка  Hug Hug
няма защо  Peace надявам се да ви хареса и да останете доволни  Praynig според мен това е точно място за спокойна, непретенциозна, семейна почивка  thumbsup
Ние точно това искаме  Hug Освен това, за сега, планираме и минаване през ИКЕА на връщане Wink и ще съчетаем спокойна почивка с приятен (най-вече за мен) шопинг Simple Smile

# 16
  • София
Много е интересна темата и се радвам, че я видях, защото търсим точно такова място. Все още не сме резервирали и искам да попитам - ние сме 4 членно сем. и на малкия носим кошарка - има ли място в двойна стая с доп. легло за такова нещо? Аз ще попитам по тел., но познати все ми разправят, че гърците малко говорят англ.

# 17
Много е интересна темата и се радвам, че я видях, защото търсим точно такова място. Все още не сме резервирали и искам да попитам - ние сме 4 членно сем. и на малкия носим кошарка - има ли място в двойна стая с доп. легло за такова нещо? Аз ще попитам по тел., но познати все ми разправят, че гърците малко говорят англ.
малко ...ама повече от нас  Joy истината е, че повече да се разбереш с някой на немски...но по-младите вече поназнайват и английски, напр. и в Нестор и в Сакис собствениците говорят немски, а синовете им - и английски  Peace така, че не е проблем  Rolling Eyes

# 18
ето малко снимки от там от тази нататък

# 19
  • София
Вяра, искам да те питам на снимки 39, 41, 42 и 44 кое точно е Сакис хаус? И друго - тъй като в Гърция не сме ходили и съм чувала, че е по-горещо /което си е нормално/ през август имаш ли идея дали е прекалено горещо? Извинявай за досадните ми въпроси, ама си с опит  Wink
Много благодаря за снимките, прекрасни са   bouquet

# 20
Вяра, искам да те питам на снимки 39, 41, 42 и 44 кое точно е Сакис хаус? И друго - тъй като в Гърция не сме ходили и съм чувала, че е по-горещо /което си е нормално/ през август имаш ли идея дали е прекалено горещо? Извинявай за досадните ми въпроси, ама си с опит  Wink
Много благодаря за снимките, прекрасни са   bouquet
на 42 се вижда хотел Сакис, а на 43 е градината им с ресторанта, снимана от улицата
според ме н август е доста горещо в Гърция, аз всъщност и тук не обичам да ходя през август...а пък надолу е още по-топло, но... newsm78
няма проблем за въпросите, стига да мога да съм полезна с инфо... съм насреща  Peace

# 21

Ние така и не стигнахме до Торони,но благодаря на всички,които се включиха с информация.  bouquetЩе е полезна за есента,живот и здраве,или догодина.

# 22
  • София
Здравейте,
Не ви препоръчвам вила Панайота в Торони(Ситония)
Вилата е страхотна, но има един голям минус -разположена е до канал пълен с ЖАБИ.
Като се разквакат тези жаби от 22.00 до 3.30 сутринта не млъкват - не може да се спи.
Изтраяхме четири дни и си тръгнахме.
Направо кошмарни нощи.
До канала са също студията Нестор и Сакис, макар и със гръб. Не знам до колко се чува там.
Ако някой иска да му пратя запис със звука от жабите да ми пише Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт