Отговори
# 225
  • Варна
И аз стегнах багажа,само остава да разберем дали ще ходим със сигурност. Mr. GreenНаистина ако се включат тези които вече са там ще е добре за да знам дали да взимам чехли и сандали или да не се товаря и с тях. Crazy
Мирка каката ще идва ли с вас,защото нашата кака ще идва и малко се мръщи щото няма да имало какво да прави?
Голям студ и във Варна стана.Какво е това време не знам.До преди няколко дена не се дишаше,а сега пак вадим якетата.
Ние сме много криви.Само реве и се тръка когато не стане на неговата или когато кака му не му дава нищо.Избиват му 3-4 зъба наведнъж.Сдобихме се с 2 кучешки,но преди предкътниците. Laughing

# 226
Да, Жаси, с нас ще е. Аз мисля, че и Роси ще вземе нейния големия момък, така че ще имат компания Grinning

# 227
  • Варна
Да, Жаси, с нас ще е. Аз мисля, че и Роси ще вземе нейния големия момък, така че ще имат компания Grinning
Супер. Grinning

# 228
  • София
Такаааа...и моят багаж е стегнат вече и чавенцето е приспано. Сега само да се изкъпя и отивам да поспя, че все мен ме чака този път Tired. Жаси, и Лили на Голдъна е вече там и Георги на Таня Grinning. И не се лъжете със сандалите! Аз взех и едни затворени чехли, ако все пак позатопли, но май не се очертава поне до понеделник-вторник такова нещо Twisted Evil. За Анна взех даже зимното яке, че не се знае, знае ли се. По-добре да  ми е под ръка, отколкото да се чудя какво да правя Crazy. Хайде, до утре на вас Hug и лек път на всички, които останахме да пътуваме още:). Ох, малко им завиждам, че са вече там и си "кудкудякат" hahaha Laughing
Лека момичета и не пишете много, че да можем да ви изчетем после Wink Sunglasses

# 229
  • ВАРНА
Ей момичета, браво на вас и багажа стегнахте вече. Аз още на никъде не съм. Някой ще ми прати ли един тел. номер за връзка за всеки случай?

# 230
  • Бургас
Много ви завиждам, ей!  Laughing Хайде, хубаво да си изкарате! То нямам как. Ние сме ок. Кисели,  продължава да не се спи у нас. Четем ви съвсем редовно. Айде, да разправяте после много весели преживявания!  Heart Eyes
(Кога ли ще намеря време да си оправя подписа, безобразен е)

# 231
Душички - ах ако знаете как ви завиждам!!! Пожелавам ви ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ там и ще чакам с нетърпение снимки да споделите после и с нас.
Инак при нас положението е нормализирано, Али е вече съвсем добре, папка си, почти всички корички й паднаха. Вилнее насам-натам, играе, палува. Нямам търпение утре да излезнем на разходка с количката, от близо месец не съм ходила така.
Целувки, по-късно пак ще се включа.  Heart Eyes

# 232
  • България
Добро утро,

Момичетата,които сте на срещата,да си изкарате страхотно,въпреки времето,да се наприказвате и децата да се налудуват,после искаме снимкиии  Hug
Драконче,радвам се ,че сте добре вече  Hug
Ние сме добре,Ади е малко кисел тези дни,но явно е от зъбите,а и много поспалив е станал,но това го отдавам на времето  newsm78
Лек ден от мен   love001

# 233
Милички , да си изкарате страхотно на срещата , да си създадета незабравими спомени , да изградите помежду си неразрушими връзки , да се отпуснете , да се забвлявате ,малчовците да се налудуват и усмивките да не слезат от лицата им.Напук на лошото време , купонът да е неотразимо весел.
 Наш Ици се е вкиснал....расте му кътник - втори брой. Мяука непрекъснато и иска нонстоп внимание, нооо това да са ни проблемите.
Целувки на всички бебчовци и бебонки Heart Eyes

# 234
Добро утро   food010
Нели,мерси за кафенцето  Hug
Драконче ,радвам се че се оправяте  Hug
Нели,блазе ти за спането ,Мони става в 6,30 ,баткото след нея  Tired,добре че на обяд и вечер спят  ooooh!

# 235
  • Sofia
И аз ви пожелавам весело изкарване на срещата, въпреки лошото време!

Ние от вчера сме в някакъв филм...със ставането си от следобедния сън Ева започна да повръща от 16 до 21ч, стана като парцал, всеки мой опит да и дам нещо против повръщане беше неуспешен, защото веднага го връщаше.
Сутринта и се появи лека хрема, но много се съмнявам да е от нея, не знам и аз вече какво беше това чудо, но сухи завивки не ни останаха, със салфетки сме се завивали нощеска.
Вчера не и дадох нищо да яде, само чайче от джоджен малко, въпреки, че разстройство нямаше даже напротив, цял ден не беше акала, което е малко неестествено за нея, но знам, че джоджена регулира стомахчето.
Цяла нощ беше на кърма и не е повръщала повече, но днес след вчера ме е шубе да и давам още да яде, може би ще изчакам до утре да видя как ще е.

На Пламена днес им раздават бележниците и имат тържество, представа нямате колко се радвам, че свършват, вече до гуша ми беше дошло това влачене на раници и колички ката ден по мнайсет пъти под час.

Оплаках ви се днес хубаво, но ще прощавате, времето предразполага към такива размисли и страсти.

Бубе, записа ти е много на ниво!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Елинка кога ти свършва училище?

# 236
Вал, бързо да минава каквото там е било!  Hug

Няма да се включвам другаде, че още не знам на кой свят съм. Малко остана да ни вземат къщата.

# 237
На всички днес на срещата пожелавам да си изкарате незабравимо...Мъчно ми е е че не успяхме,ама се надявам другия път да успеем.
Нели,и Иво ми е станал един поспалив...
Вал,дано да е минало каквото е било...
Драконче,много се радвам че сте добре вече...И дано утре времето е чудесно,за да може да си направите разходка каквото ти се иска...
Мери, Hug как така бе душо??Еййй,намя ли край тая черна серия при вас?!Айде къш вече на неприятностите... Hug

Довечера имаме другарска среща,смятам да се пробвам да отида,да видим дали ще се осъществят плановете ми...

# 238
Мери, сънувах те тази нощ. На гости ми идваше , но не беше у дома , а в някакъв друг апартамент. Милата , колко ли нерви си изхабила. Цункай си дечицата и вярвай , че всичко ще се опрви. Как все на теб ти се случват такива нещастия. "Няма ненаказано добро"Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вал, как е Евчо? Да се оправяте бързо!
 Ади, дано успеш за срещата. Аз такива мероприятия не обичам. Чувствам се много тъпо, но проблема е в мен - чешит съм.. За  мен повече от трима човека на едно място са тълпа.
Драгоне, Hug

# 239
Камчи,като цяло и аз чак такива събирания не обичам,още повече че незнам чия е била брилянтната идея,ама ще се събираме и трите класа на едно...Идея си нямам що за глупост е това,ама ще пробвам малко да се разнообразя че не съм излизала сама още отпреди да родя....Да излизат на Ици бързо зъбчетата,да не го тормозят..

Общи условия

Активация на акаунт