Бременна и изоставена

• 40 080
  • 368
  •   1
Отговори
# 165
Не смятам да прибързвам,ама не мога и да го разбера,освен че писа че иска да се съберем нищо друго не каза,дори не попита как се казва детето,момче ли е момиче ли е...нищо.Не че умирам от желание да пита ама все пак...щом ги говори такива май трябваше и за детето си да пита  newsm78 знам ли.Не мога да го разбера и това е,спрях и да се опитвам даже.Но факта че не попита нищо за малката ме навежда на мисълта,че просто е останал сам и се е сетил за мен,но не и за детето...ох не знам спирам да мисля
Хубав ден на всички

# 166
  • София
Нали си даваш сметка, че прибирането му обратно означава, че му даваш карт бланш да прави това, което ти е причинил всеки път като се мерне шарена фуста около него?
Да не говорим, че нито видях извинение, нито обяснение, нито предложение как ще я карате оттук насетне.
Пак да не говорим, че такива неща не се пишат и то в едно изречение.
Изобщооо, иде ми да хвана и да го набия тва мекотело дето е останало на сухо и се е сетило, че има нещо в кърпа вързано.

# 167
Давам си сметка и точно за това няма да се събера с него.Може и да се ядоса и да почне да ми върти номера,но ми е все едно не съм кошче за душевни отпадъци...страдах достатъчно мисля и сега е време да се радвам на дъщеря си и да подредя живота и без някой да го обърква с напразни обещания и недоверие и страх дали ще го види отново след като излезе от вратата  Naughty мерси ама без тия

Бърди права си че няма извинение,обяснение или каквото и да е друго и на мен това ми стана чудно,че нищо не каза,а само че се е разделил с нея и че иска да се съберем.Май за него е нещо нормално нещата да нямат обяснение  newsm78

Хубава вечер на всички и благодаря че ви има  Hug

# 168
Здравейте! Искам да споделмя моята история. Просто имам чувството, че ще полудея  Cry И така след 12 годишна връзка забременях и аз! Последната година имаше период, в които нещата не вървяха, но все пак се пооправихме и започнахме да се виждаме отново! И така забременях! Той отново внезапно спря да се обажда и му се обадих аз, за да му кажа, че съм бременна! А той ми заяви, че има друга и не може да е с мен
И така.... чувствам се отвратително от предателството на любимия. Имахме една наистина прекрасна връзка. А сега той е с друга, въпреки всичко Simple Smile Незнам как ще живея занапред, когато ще трябва да вижда детето и ще е с друга, просто незна как ще го преживея  Cry Не издържам, ще умра от мъка
da ne ti puka macko-toi gubi a ne ti
i na6iq ubavec go napravi taka,daje podminava sina si na ulicata, jiveem blok sre6tu blok, ma az sym 6tastliva 4e imam 1 prekrasno detence
a TE glupcite da si tro6at glavite

# 169
Давам си сметка и точно за това няма да се събера с него.Може и да се ядоса и да почне да ми върти номера,но ми е все едно не съм кошче за душевни отпадъци...страдах достатъчно мисля и сега е време да се радвам на дъщеря си и да подредя живота и без някой да го обърква с напразни обещания и недоверие и страх дали ще го види отново след като излезе от вратата  Naughty мерси ама без тия

Бърди права си че няма извинение,обяснение или каквото и да е друго и на мен това ми стана чудно,че нищо не каза,а само че се е разделил с нея и че иска да се съберем.Май за него е нещо нормално нещата да нямат обяснение  newsm78

Хубава вечер на всички и благодаря че ви има  Hug

И при мен нещата са подобни. При моя хубавец обаче влиятелните жени, които са на пиедестал са мама и кака. И аз бледнея пред тях.
Вече и аз мога да се похваля с едно прекрасно детенце - Ивайло. Днес правим месец. Да сме живи и здрави. Таткото естесвено го видя още като се роди и мен също и първите му думи бяха ще се връщаш ли в къщи иначе няма да си дам името. Казах твърдо НЕ - цяла вечер се потих да раждам и пак с ултиматоми. И така не си даде името. Имаха наглостта цялото му семейство да дойдат на изписването с по една китка. И да ме прибирали. Къде??? В оная къща където има правила и не се зачиташ като човек, при мама и тати ли??? Да не говорим пък, че нищо не са купили за детето.  И така до ден днешен. Видя малкия на 11.12. Сам изяви желание. Дойде пак с празни ръце. Кой го вълнува за детето дали е гладно или завито. Страшно ми е болно, още повече малкия му е одрал кожата и като го гледам ми става още по-болно. И така мен не ме искат. Казва аз ще се грижа за детето, ако се върнеш, но теб не те искам, не те обичм правя го заради малкия. И как изобщо може да си помисли, че ще има такъв мазохист да отиде там. Явно и толква държи на малкия след като не прави нищо по въпроса.
Боли, но трябва да се живее. В крайна сметка тези деца имат само нас, а за ОСЕМЕНИТЕЛИТЕ ще дойде времето да леят и те сълзи.

# 170
vvidi,  Hug   Да ти е жив и здрав Ивайло    bouquet
Боли сега, с времето тази болка ще избледнее. След време него ще го боли, щом му пука за детенцето.   Hug

# 171
vvidi
Напред мила живота продължава и аз съм сама със сина си.ГОРДЕЯ СЕ С ТОВА! Hug
А,колкото до ОСЕМЕНИТЕЛЯ той не заслужава нито теб нито това хубаво дете! Naughty
Плаках дълго докато свикна с мисълта,че ще съм сама с детето си но сега се радвам,че е така  love001
Успех Hug

# 172
Имаха наглостта цялото му семейство да дойдат на изписването с по една китка. И да ме прибирали. Къде??? В оная къща където има правила и не се зачиташ като човек, при мама и тати ли???

Погледнато отстрани - дали са ти шанс неколкократно, а ти си го отхвърлила. Къща без правила не може, както не може и някой новодошъл и недоказал се да налага своите правила в чуждата къща.

# 173
vvidi с теб сме мила,да ти е жив и здрав Ивайло и много да те радва.
Аз да ви споделя,наш "тати" искал да бъде с нас,ама аз да съм отидела при него...в германия  #Crazy .И то да съм идела най-късно февруари,иначе да не съм го търсела...представяте ли си как ще литна за Германия с бебе на 4 месеца февруари в студа и то при човек,на който и капка доверие нямам и то в непозната страна,където си нямам никой.
Оплаках се сега отивам че бебка ще се чипка
Хубава вечер на всички,и честит празник на тези с поводи.Днес е Игнажден   bouquet

# 174
Имаха наглостта цялото му семейство да дойдат на изписването с по една китка. И да ме прибирали. Къде??? В оная къща където има правила и не се зачиташ като човек, при мама и тати ли???

Погледнато отстрани - дали са ти шанс неколкократно, а ти си го отхвърлила. Къща без правила не може, както не може и някой новодошъл и недоказал се да налага своите правила в чуждата къща.

Така е, но отстрани лесно. Но само този, който е там си знае. Не веднъж съм била гонена и удряна - бременна. И думите му бяха: Аз удрям майката не детето. А загриженост 0. Всеки ден си купуваше пъстърма за по 20-30 и продължава, а на мен правеше забележка, че съм ядяла всеки ден сникърс и пиела натурален сок. Стигна до там да ми иска да му давам пари за нет, ток, вода и т.н. А аз държавен служител с 300 лв заплата. Направи си той сватбена агенция, помагах и всяка събота и неделя работех, а през седмицата подготвях нещата за уикенда. И накрая всичките пари прибираше той: "Ти даваш ли ми от твоята заплата. Аз съм ти мъж и трябва да ми помагаш." А аз е чудех как да си платя тел, да си купя витамини, да хвана такси в жегите да бързам за прегледи и обратно на работа. Но това не го вълнуваше. Повтаряше ми само думите на майка си: Ти си бременна да не си болна. Само се оплакваш, а сестра ми не се спира. Да, ама тя не е бременна в 7-8 месец. И така затова не станах хубава - защото опитвах, не съм от 7:30 излизах прибирах се в 19:30 и започвах с вечерите, прането и т.н. Сядах за 10 мин да хапна и в 22:00 труп в леглото.
Какво повече можеш да направиш. Да лазеш като куче в краката му и в краката на родителите му. Ами всеки си има достойноство и заслужава уважение.

# 175
vvidi,  Hug   Да ти е жив и здрав Ивайло    bouquet
Боли сега, с времето тази болка ще избледнее. След време него ще го боли, щом му пука за детенцето.   Hug

БЛАОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА. И АЗ СЕ НАДЯВАМ СКОРО ДА ПРОГЛЕДНА   bouquet

# 176
vvidi с теб сме мила,да ти е жив и здрав Ивайло и много да те радва.
Аз да ви споделя,наш "тати" искал да бъде с нас,ама аз да съм отидела при него...в германия  #Crazy .И то да съм идела най-късно февруари,иначе да не съм го търсела...представяте ли си как ще литна за Германия с бебе на 4 месеца февруари в студа и то при човек,на който и капка доверие нямам и то в непозната страна,където си нямам никой.
Оплаках се сега отивам че бебка ще се чипка
Хубава вечер на всички,и честит празник на тези с поводи.Днес е Игнажден   bouquet

askim87

Тези са се побъркали. Твоя и моя да не би една майка да ги е раждала. Пори им се сърцето от мъка, че децата е са до тях, а иначе силни. Ами като толкова мого им е болно да дойде да каже дай сега да направим нещо, да си хванем живота в ръце. Иначе големи мъже. Като моя имах РД на 05.12 клипва ми /да не се набута големия бос/ звъня му и ми казва: ЧРД да си жива и здрава и много щастлива. И това беше. И понеже е ДИ ДЖЕЙ - жени хората, прави детски РД. Най-абсурдното е че всяка седмица проповядва колко е красив брака,дава акъл на приятел как да предлага брак и забавлява децата, а неговото без татко с мен при  моите родители. А на мен брак никой не ми предложи, каза просто аз не искам да се женя за тебе. Не искам такава жена, но ще те трая понеже си бременна. А като правеше дете не мислеше, но това е мама - планират да купуват къща /събират пари/ та да не му зема имота. Глупав народ.

# 177
Не веднъж съм била гонена и удряна - бременна.
Честно казано, на мен само това би ми било предостатъчно да го напусна... По-далеч от мъже, които си решават проблемите с физическа сила...
Цитат

Всеки ден си купуваше пъстърма за по 20-30 и продължава, а на мен правеше забележка, че съм ядяла всеки ден сникърс и пиела натурален сок.

То козята пъстърмата е наказание, има ли акъл този човек? Освен да е било луканка?! Ама тя и луканката е далеч по-евтина...
Цитат

Стигна до там да ми иска да му давам пари за нет, ток, вода и т.н.

Справедливо е да му даваш, като ги ползваш. Ако някога си живяла сама и си се издържала сама, това изобщо нямаше да ти се вижда толкова еретично... Не знам на колко години си, но сигурно ти е ясно, че не може цял живот родителите да издържат децата си и да им плащат разходите...

Впрочем по време на общия ви "семеен" живот родителите ти не ви ли помагаха?
Цитат
А аз държавен служител с 300 лв заплата.
Ей това ти е най-големия проблем, сигурно ти е ясно. Не знам от кой град си, но с такава заплата си за никъде - нито някой ще те взема насериозно, нито можеш да си самостоятелна, не можеш да си плащаш личните разходи, нито храната, камо ли да си позволиш мобилен телефон или нова дреха... Извинявай, ама при тези доходи всеки ще те мисли за посредствена и ниско квалифицирана (а аз мисля, че имаш далеч по-голям потенциал). След като говориш, че отиваш с такси на преглед, значи не си от някое село или малък град, а от някой по-голям град, където възможностите за работа също са по-големи... Знам, че е лесно да говори отстрани, но използвай майчинството си и че има кой да ти помага, за да увеличиш квалификацията си и си търси по-добре платена работа...

# 178
Не веднъж съм била гонена и удряна - бременна.
Честно казано, на мен само това би ми било предостатъчно да го напусна... По-далеч от мъже, които си решават проблемите с физическа сила...
Цитат

Всеки ден си купуваше пъстърма за по 20-30 и продължава, а на мен правеше забележка, че съм ядяла всеки ден сникърс и пиела натурален сок.

То козята пъстърмата е наказание, има ли акъл този човек? Освен да е било луканка?! Ама тя и луканката е далеч по-евтина...
Цитат

Справедливо е да му даваш, като ги ползваш. Ако някога си живяла сама и си се издържала сама, това изобщо нямаше да ти се вижда толкова еретично... Не знам на колко години си, но сигурно ти е ясно, че не може цял живот родителите да издържат децата си и да им плащат разходите...

Цитат
Ей това ти е най-големия проблем, сигурно ти е ясно. Не знам от кой град си, но с такава заплата си за никъде - нито някой ще те взема насериозно, нито можеш да си самостоятелна, не можеш да си плащаш личните разходи, нито храната, камо ли да си позволиш мобилен телефон или нова дреха... Извинявай, ама при тези доходи всеки ще те мисли за посредствена и ниско квалифицирана (а аз мисля, че имаш далеч по-голям потенциал). След като говориш, че отиваш с такси на преглед, значи не си от някое село или малък град, а от някой по-голям град, където възможностите за работа също са по-големи... Знам, че е лесно да говори отстрани, но използвай майчинството си и че има кой да ти помага, за да увеличиш квалификацията си и си търси по-добре платена работа...

Мария от малък град съм. Но съм учила и живяла 10 години във Варна. Сама, сама съм се грижила за себе си. Но за съжаление кризата застигна и мен и останах без работа миналата година по това време. С таткото връзката ни беше от разстояние. Аз във Варна, той в родния ни град. Прибрах се по-често и лавирах между двата града. "Таткото" умираше за мен и му беше болно, че не сме заедно и не искам да се връщам. Тук ме теглеше любовта, Варна - 10 години живот. Реших да си потърся тук работа, да стъпя малко на краката си, да видя и дали ще я бъде любовта. Ако не както се казва на есен с песен - Варна или София. Но преди да си намеря работа заременях от веднъж /никой не ми вярва, но е факт/. Искахме го и двамата. Той имаше планове за малък бизнес и аз му помагах изцяло. Намерих си и тази държавната работа, която малко или много ми осигури все пак майчинството. Но...от април до 19.09 с неговите родители не се получи. Опитвах 1000 пъти да обясня, че е нужно време или макар и за крактко да се отделим на квартира /можехме да си позволим/, та да потръгне живота, но... ТИ МАЛОУМНА ЛИ СИ МА - думи на баща му. И естествено сина и той е на същото мнение. И се поставят ултиматоми: Трябва на баща ми да крастиш детето иначе ще съваляваш цял живот. Аз теб не те искам, но ще поема отговорността си и ще Ви прибера с детето. Иначе не се признава детето. Ти като забременя се промеи много.
А той взе да изкарва малко повече пари и се помисли за бос. И цялото му семейство строено в 2 редици да му работят, за което не се плаща на никой, а се бие в гърдите, че изкарва пари.
Опитвах да му обясня, че така не става и не може да караме всеки да ни помага, трябва сами или да си наемим хора, но... И всеки път, когато нещо не му хареса от свършеното го отнасях аз, без значение дали имам вина или не.
Това МАРИЯ е само "МИЛАТА" част на всичко. А преди това плачеше за мен, а когато вече ме "ВЪРЗА" стана много силен.

# 179

Ти откъде знаеш за какви количества става въпрос?Никъде не е казано,че това е цена за килограм  Naughty

Цитат

Цитат
Ей това ти е най-големия проблем, сигурно ти е ясно. Не знам от кой град си, но с такава заплата си за никъде - нито някой ще те взема насериозно, нито можеш да си самостоятелна, не можеш да си плащаш личните разходи, нито храната, камо ли да си позволиш мобилен телефон или нова дреха... Извинявай, ама при тези доходи всеки ще те мисли за посредствена и ниско квалифицирана (а аз мисля, че имаш далеч по-голям потенциал). След като говориш, че отиваш с такси на преглед, значи не си от някое село или малък град, а от някой по-голям град, където възможностите за работа също са по-големи... Знам, че е лесно да говори отстрани, но използвай майчинството си и че има кой да ти помага, за да увеличиш квалификацията си и си търси по-добре платена работа... [/quote]

Тук нещо не разбрах- хем "не може цял живот родителите да издържат децата си и да им плащат разходите...", хем "родителите ти не ви ли помагаха"   newsm78. Може би ми е малък потенциала ....

Общи условия

Активация на акаунт