Бременна и изоставена

• 40 200
  • 368
  •   1
Отговори
# 105
 Laughing е добре това е ваше мнение,що се отнася за кирилицата мога да пиша и така ,не че онзи стил се чете трудно! Благодаря ти за пожеланието! Не се надявам да се варне вече си има друга приятелка ,но че го обичам не съм виновна никои не може да заповядва на сърцето си.Много ми е интересно обаче защо смяташ че сме един дол дренки аз например не мога да пражя бебета?! Laughing

# 106
Laughing е добре това е ваше мнение,що се отнася за кирилицата мога да пиша и така ,не че онзи стил се чете трудно! Благодаря ти за пожеланието! Не се надявам да се варне вече си има друга приятелка ,но че го обичам не съм виновна никои не може да заповядва на сърцето си.Много ми е интересно обаче защо смяташ че сме един дол дренки аз например не мога да пражя бебета?! Laughing
Ма ти като те гледам,не можеш и на кирилица да пишеш LaughingА за това,че сте еднакви с таткото...Ми кво да ти кажа newsm78Оня,явно е безхаберен егоист,а и ти също.Прекалено си заета с любовта си към него,за да видиш реалната обстановка край себе си.Я ми кажи,честно(или по-скоро отговори на себе си)Как се обича мъж,който нехае за собственото си дете?Какво точно му обичаш на този?Или кое?Саламът ли ?Голямата душа ли,доброто му сърце ли?Кое?Щото при така описаната от теб ситуация,не виждам коя самоуважаваща себе си жена,би "обичала" подобен мъж?

# 107
 Laughing''Обичам го заради това,че в началото се държеше добре с мен и беше единствения на когото му пукаше за мен,само заради това.А за обвиненията ти към мен ще си замълча много е лесно да упрекваш някого и много трудно да го разбереш! Не ти се сърдя повечето хора са като тебе упрекват и обвиняват! Прав си че не трябва да го обичам и аз се мразя за това и знам че не го заслужава,но с времето ще ми мине! А за това което ме чака от тук нататък не ти го пожелавам само човек който е минал през това знае какво е! Но на тебе ти желая само хубави неща! Simple Smile

# 108
Laughing''Обичам го заради това,че в началото се държеше добре с мен и беше единствения на когото му пукаше за мен,само заради това.А за обвиненията ти към мен ще си замълча много е лесно да упрекваш някого и много трудно да го разбереш! Не ти се сърдя повечето хора са като тебе упрекват и обвиняват! Прав си че не трябва да го обичам и аз се мразя за това и знам че не го заслужава,но с времето ще ми мине! А за това което ме чака от тук нататък не ти го пожелавам само човек който е минал през това знае какво е! Но на тебе ти желая само хубави неща! Simple Smile
Благодаря,естествено че и на теб желая само хубави неща.Минала съм по пътя.Бащата на малкия,ме видя за последно бременна в трети месец.Малкия не го е виждал никога(2,5г)и не се интересува от нас.Много му здраве.А беше любовта на живота ми.(10год)връзка.Не искам да го виждам,никога(разбирам го,не го съдя,и не се сърдя)но съм решила,че насила хубост не става,и щом живота ми поднася лимон,ще си направя лимонада!Ма тва да го "обичам"щото бил единственият на който му пукало за теб #Crazy(то си личи,колко му пука де)ми звучи много самосъжалително.По-скоро си ми от типа дето се изживява като мъченица.И защо изобщо реши,че на някой трябва да му пука за теб Rolling Eyes.Вместо да се самосъжаляваш,и да"обичаш"някой си цървул,хвани се научи да се обичаш и цениш самата себе си.

# 109
pipi_j   направо се втрещих от твоя случай.....какви са тия малоумници  Shocked и тоя ако може да се нарече мъж....

# 110
това ми хареса:Вместо да се самосъжаляваш,и да"обичаш"някой си цървул,хвани се научи да се обичаш и цениш самата себе си.

newsm10

# 111
Не искам да прозвучи грубо ама Константин2007 е много права в постовете си...
Останаха 14 дена до термина ми и да си призная вече дори не помня кога за последно се чух с "бащата" на детето ми  newsm78  newsm78 май бях в 8 г.с.
Лейси аз също като теб смятах че името е важно,но с течение на времето осъзнах че това е просто формалност без която ще мина.Човекът не пожела да е до детето в първите и най-прекасни моменти от живота му(първите сърдечни тонове,ритничета...),а аз зорлен ще му правя чест името му да е редом до това на детето от което той лично се е отказал...какъв е смисъла?!?!

''Обичам го заради това,че в началото се държеше добре с мен и беше единствения на когото му пукаше за мен,само заради това."
Не смятам че заради едно красиво начало трябва да заробваш себе си и детето си за цял живот...помисли добре преди да натовариш детето си с тежестта да носи името на човек,който не се интересува от него...по този начин не му помагаш,дори напротив усложняваш живота му за в бъдеще.
Не ме разбирай грешно,но наистина хубаво си помисли  Hug

# 112
Не се самосъжалявам само споделям,ако ме беше страх щях да направя аборт а аз знам,че ще се справя и сама.Постта на константин2007 ми потвърди тезата,че от любовта до омразата е само една тънка линя. Да началото беше хубаво и само то си остана! Но ако константин2007 ми каже че поне в началото на бремеността не го е обичала и не е страдала значи ме лъже.Че е цървул сте прави а относно името кажете ми моля Ви един ден какво ще му обяснявам и как да предотвратя евентуални подигравки спрямо детето ми??? Вие не сте ли си задавали този вапрос?

# 113

И аз мислех така! Но хората са прави,съветват те от гледна точка на минали по този път.
Например аз сега не мога да издам паспорт на детето си,защото тогава си мислех."Е как момче ще носи моето име за бащино" .Но уви ето сега тези предразсъдъци ми пречат.И още нещо без да настройвам детето си против баща му,който не го познава- то таи такава горчилка в себе си към баща си,че не мога да ви опиша.
 А пък от тези мисли на вашия "татко"
Цитат
a toi miliq se pritesnqva 4e horata 6tqli da govorqt 4e ako si ima druga jena i drugo dete i te se podminat i horata 6tqli da vikat 4e sa polubratq ili polu sestri
Ми иде да се тръшна на земята и да рева с колкото ме глас държи.

# 114
Не се самосъжалявам само споделям,ако ме беше страх щях да направя аборт а аз знам,че ще се справя и сама.Постта на константин2007 ми потвърди тезата,че от любовта до омразата е само една тънка линя. Да началото беше хубаво и само то си остана! Но ако константин2007 ми каже че поне в началото на бремеността не го е обичала и не е страдала значи ме лъже.Че е цървул сте прави а относно името кажете ми моля Ви един ден какво ще му обяснявам и как да предотвратя евентуални подигравки спрямо детето ми??? Вие не сте ли си задавали този вапрос?

Мила когато дойде деня да му обясниш думите сами ще се подредят...подигравки от всякакъв сорт може да има,децата са жестоки едно спрямо друго без да го осъзнават.Достатъчно силна си била да предприемеш тази крачка и знам че си достатъчна силна и да извървиш трудния път по който си поела,с много любов детето ти ще разбере след време че е било по-добре сама отколото зле придружена и повярвай ми няй-вероятно няма да ти се наложи да обесняваш много
С теб сме така че успех и не се подлъгвай на хорски злословици,тези които говорят против са хора които вероятно са достатъчно слаби,за да не могат да те разберат

# 115
Любовта ми към "таткото" се изпари в момента в който стана ясно,че го е страх да бъде такъв Joy Joy.накрая му заявих,че това да се обажда 2-3пъти в годината и да прати някой лев,не го прави баща.Ако има намерение да присъства в живота на малкия като баща,тогава да започне да се държи като такъв.Дадох му 1час.да ми отговори в противен случай,му желая всчико най-добро,но да ме забрави за винаги..И ако някой ден след години,реши да ми обърква живота на детето,със закъсняли изблици на съвест,да се сети(това с смс-и)за този смс Twisted EvilЗасега не се е осмелил да ме притеснява.Пък аз,излекувана от самата себе си bowuuсъм готова за нов живот.Така де,купонът тепърва предстои..       bigdance2
И моля те,каква е тази комплексарщина за името?Кой ще ти се подиграва?Живеем в 21век все пак.И ти не развяваш кръщелното на детето си като байрак навсякъде.макар,че дори и така да е,пак не би трябвало да се срамуваш.Айде бе,заради едните комплекси,ще се правиш на маймуна пред някакъв си сульо.Пак ти казвам,ще те разбера ако си заслужава за имоти някакви за детето ти,иначе ми се струва безсмислено

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 20:04 от konstantin2007

# 116
Ами да! Права си! Когато не те уважават защо да првиш на някой евала?! При това ти се възхищавам все пак 10години не са малко време и въпреки това си се взела в ръце! Някъде не помня къде, четох, че ''самотните майки са най-силните жени и могат да се справят с всичко и всички.И наистина има много примери за това! Simple Smile

# 117
А пък от тези мисли на вашия "татко"
Цитат
a toi miliq se pritesnqva 4e horata 6tqli da govorqt 4e ako si ima druga jena i drugo dete i te se podminat i horata 6tqli da vikat 4e sa polubratq ili polu sestri
Ми иде да се тръшна на земята и да рева с колкото ме глас държи.

Аз пък се учудвам на такива мъже - създали са дете и после се чудят как да се отърват от него и на моя съпруг /на път да стане бивш/ се чудя. Щом не ми иска детето, ще си го гледам сама, но заради него или заради това какво мислят  хората не бих го махнала и не се съгласих да го махна. Той иска да се отърве от детето, за да си улесни собствения живот, от егоизъм и не знам от още какво... Като разсъждава така, да си върви по пътя. Той много притеснителен бил.  А като го е създавал не се е притеснявал. Да си се притеснява колкото си ще, майката в крайна сметка определя какво ще стане с детето й.

# 118
Като не иска или се срамува и мисли за хората, прав му път...
Аз не мога да обичам, дори да мисля за такъв човек и са ми смешни изказвания от сорта на "Аз още го обичам". Аз обичам хора, които заслжават, а не егоисти и мързеливци, които виждат в моето бебе голям разход  Shocked

# 119
''Kerimich''  моя случай прилича доста на твоя! ''Таткото говорил пред познати,че се надява сега аз от притеснение да загубя бебчето за да му олекне на него,че иначе съм проваляла живота му като знае ,че има дете. Та с този последен коментар от негова страна не мога повече и да говоря за чувства и се чудя аз сега на акъла си какво съм му обичала и каде съм гледала!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт