Бременна и изоставена

• 40 121
  • 368
  •   1
Отговори
# 135
  • Italia

Пиши на кирилица, като си решила  да си активна!

# 136
sajaliavam no kompa ne poddarja Sad

# 137
В самият форум има.Горе вдясно до Архив, Изход синьо квадратче.Нагласи си го да е на ВР и няма да има проблеми Wink

# 138
И аз да се включа към всички Вас. Аз съм в 8 - мия, скоро стартирам 9 - тия. И от 20.09 сме при мойте родители. А "таткото" или най-точно казано "осеменителя" е при МАМА. Не бяхме живели заедно, докато не забремнях. Няколко месеца в тях ми се сториха цяла вечност. Нон стоп се казваше колко е велика мама и кака, колко спокойни са, а аз съм била само лъжела и преигравала. Хубава бях, когато се влачех и му помагах в работата, а той обираше парите. След поредния скандал и удряне си тръгнах. БАща му стоеше безучастно и не каза нито дума. Ами какво да се очаква от човек, който веднъж ми каза - Кво да ти направя, че си бременна МА. И до ден днешен "осеменителя" се обажда само, когато има нужда от помощ в работата, нищо, че вече съм с единия крак в родилното. А детето, той не иска такава майка и дете. За него е важен бизнеса му и парите, ще си намерел друга жена. А това дете било мое да съм се спасявала както си знам. А великата му майка отначало беше много мила и добра, докато веднъж в едно пререкание не осъзнах как се върти. С големи претенции, а отивайки в тях нямаше завивки, които да постеля и всичко си вземах от нас. И тази жена в 3 тия месец ми каза, ами то по-добре да направиш аборт сега, отколкото да се мъчите цял живот.  И това е майка на дъщеря, която все още няма деца. 
Като, че ли най-трудно ми е да осъзная, че има такива хора. Умът ми не го побира що за сърца имат тези хора и след всичко това да си вярват, че са прави и че един ден ще се радват на деца, след като сега отричат толкова гнусно своето собствено.

# 139
Виждам, че си имаме вече малка Звезделинка на askim87  Hug
Да ти е жива и здрава, и да имате безкрай прекрасни моменти заедно    bouquet

# 140
Благодаря Тина    Hug  Hug
Всичко при нас е прекрасно предвид обстоятелствата...благодарна съм на майка ми че ми помага адски много с малката  Heart Eyes
Пожелавам на всички които още чакат своите дечица безпроблемно раждане и не се притеснявайте,в момента в който малката мишка е в ръцете ви вече светът изглежда друг и проблемите се забравят...
 Hug  Hug ви силно,нямам много време да пиша,но като имам ще влизам да се отчитам   bouquet
Хубава и спокойна вечер на всички 

# 141
Всичко при нас е прекрасно предвид обстоятелствата...благодарна съм на майка ми че ми помага адски много с малката  Heart Eyes
Пожелавам на всички които още чакат своите дечица безпроблемно раждане и не се притеснявайте,в момента в който малката мишка е в ръцете ви вече светът изглежда друг и проблемите се забравят...
 Hug  Hug ви силно,нямам много време да пиша,но като имам ще влизам да се отчитам   bouquet
Да е живо и здраво бебчето.  bouquetВсичко друго,ще се нареди

# 142

Ох, много е хубава пу пу!  Grinning
Да ти е жива и здрава! И много щастие ви пожелавам и на двете!   bouquet

# 143
Аз съм в 8 - мия, скоро стартирам 9 - тия. И от 20.09 сме при мойте родители. А "таткото" или най-точно казано "осеменителя" е при МАМА. Не бяхме живели заедно, докато не забремнях. Няколко месеца в тях ми се сториха цяла вечност. Нон стоп се казваше колко е велика мама и кака, колко спокойни са, а аз съм била само лъжела и преигравала. Хубава бях, когато се влачех и му помагах в работата, а той обираше парите. След поредния скандал и удряне си тръгнах. БАща му стоеше безучастно и не каза нито дума. Ами какво да се очаква от човек, който веднъж ми каза - Кво да ти направя, че си бременна МА. И до ден днешен "осеменителя" се обажда само, когато има нужда от помощ в работата, нищо, че вече съм с единия крак в родилното. А детето, той не иска такава майка и дете. За него е важен бизнеса му и парите, ще си намерел друга жена. А това дете било мое да съм се спасявала както си знам. А великата му майка отначало беше много мила и добра, докато веднъж в едно пререкание не осъзнах как се върти. С големи претенции, а отивайки в тях нямаше завивки, които да постеля и всичко си вземах от нас. И тази жена в 3 тия месец ми каза, ами то по-добре да направиш аборт сега, отколкото да се мъчите цял живот.  И това е майка на дъщеря, която все още няма деца. 
Като, че ли най-трудно ми е да осъзная, че има такива хора. Умът ми не го побира що за сърца имат тези хора и след всичко това да си вярват, че са прави и че един ден ще се радват на деца, след като сега отричат толкова гнусно своето собствено.

И при нас е така. Майка му е най-важната жена на този свят, заради нея ни заряза... Вчера синът ми се засмя така от сърце, не го беше правил от много време, стана ми хубаво на сърцето и си помислих - колко много изпуска мъжа ми. Щастлива съм, че имам децата си, благодарна съм му за това, че благодарение на него, тях ги има, а той нека си търси собственото си щастие, не искам нищо от него повече...

# 144
Момичета,здравейте и от мен аз също сам сама още в 2м от бременността ни остави таткото но съм много щастлива имам прекрасно дете за което той само може да съжалява.

# 145
И аз се надявам да се похваля със същата радост в най-скоро време, но сега с това стоене в къщи и всичко, което ми се случи ми е трудно. После покрай грижите си мисля, че ще има само усмивки и щастливи моменти. А таткото да се спасява - мисли се за силен и все още повтаря, ако искаш връщай се у нас с мама и тати /да търпиш униженията и натякванията "В наща къща има правила"/, ако не се върнеш се спасявай. "Големи мъже", много силни.  #Cussing out

# 146
  • Пловдив
vvidi, със сигурност ще се похвалиш. Детето си е истинска радост било то с баща или без. Мъчно е когато бащата не го иска, но от това губи само "силния" мъж. Покрай раждането нямах много време да мисля за таткото, тогава усилията бяха насочени към бебето, сега от време на време ми е мъчно за него, но като видя усмивката на бебето и ми минава  Simple Smile
Честито askim87. Да ти е живо и здраво момиченцето, а пък ако имат късмет децата ни след време ще им намерим по един татко  Laughing Laughing

# 147
а на мен знаете ли какво ми се случи само да не паднете  Confused майката на нашия осеменител ми се обади и ми заяви че кошарата и развалиния климатик който са единственните неща от сина и по добре да ги изхвърлели на боклука от колкото няма да пиша думата с която нарече детето ми да ги ползвалзвал  Cry много се натъжих стана ми много болно но ...

# 148
Ще ви кажа ,че въпреки всички ужасни неща,който ми се случиха докато бях бременна.Сега след като се роди синът ми се чувствам много добре и по силна от преди! PraynigДетето ми да е живо и здраво! Живота продължава с пална пара и сам по упорита да постигна целите си сега, защото имам дете за което трябва да мисля. Да му дам любов и бъдеще за да бъде пълноценна личност и много упорит да има силен характер!

# 149

Общи условия

Активация на акаунт