Бременна и изоставена

• 40 100
  • 368
  •   1
Отговори
# 150
а на мен знаете ли какво ми се случи само да не паднете  Confused майката на нашия осеменител ми се обади и ми заяви че кошарата и развалиния климатик който са единственните неща от сина и по добре да ги изхвърлели на боклука от колкото няма да пиша думата с която нарече детето ми да ги ползвалзвал  Cry много се натъжих стана ми много болно но ...

Знаеш ли на мен какво ми помага много да не се ядосвам, като мисля за свекърва ми - една бележка с мисъл, която прочетох някъде и която съм си залепила на компютъра - "Вие просто ще престанете да я забелязвате."  Grinning

# 151
а на мен знаете ли какво ми се случи само да не паднете  Confused майката на нашия осеменител ми се обади и ми заяви че кошарата и развалиния климатик който са единственните неща от сина и по добре да ги изхвърлели на боклука от колкото няма да пиша думата с която нарече детето ми да ги ползвалзвал  Cry много се натъжих стана ми много болно но ...

Знаеш ли на мен какво ми помага много да не се ядосвам, като мисля за свекърва ми - една бележка с мисъл, която прочетох някъде и която съм си залепила на компютъра - "Вие просто ще престанете да я забелязвате."  Grinning

Хубаво е че си открила лека за себе си. Всеки от нас рано или късно ще го открие. Но си мислех друго - заслужават ли дори и секунда мисъл по техен адрес? Аз лично за моята съм убедена, че сега в момента е паркирана със ЗЛАТНАТА си щерка и приятеля й /страхотно момче/, сина си и мъжа си на масата, пийват си ракията и хич не им пука. А аз се ядосвам.
С риск да Ви отегча, че споделя една притча, която ми разказа колежка.
Един човек имал крава, но я изгубил. Търсел я дълго, но без резултат. Комшията му съчувствайки му казал: "Ей гледай какво те сполетя. Лоша работа". А той отговорил: "Не се знае за добро или за лошо е". Минало се време намерил си кравата, покрай нея и един кон. Страхотно  Hug, но да вземе един ден коня да ритне сина му и се наложило да му гипсират крака. Комшията пак казал: " Е гледай намери си кравата, с нея и кон, но лоша работа сега сина ти... А той отговорил: "Не се знае за добро ли е или за лошо". След някой ден от армията започнали да свикват всички мъже за войската, но сина му не можел да отиде тъй като бил контузен и така си останал у дома. - Та и при нас момичета, не се знае.   bouquet Нека ги тровим с добро и усмивки, те сами ще си намерят майсторите в живота.

# 152
# 153
Абе тези мъже наистина са тотално изкукали. Днес за пореден път бях заплашена: "Скоро ще приключим с ремонта /всичко се прави само за мен и моето дете, те не живеят сякаш там/ имаш срок до днес вечерта, ако не се върнеш у нас няма да ти призная детето. Цялата тази история вече ме  напушва на смях  Laughing. Един ден признаваме, на другия "аз решавам и казвам ще се живее с моите родители, ако не искаш няма да призная детето и ще си намеря друга жена, с която да живея там, да ми готви и пере  т.н."
ЕЙ, че сладур, горката следваща.  Cry

# 154
Знаете ли аз пък какво се чудя...кой ги е възпитавал този тип мъже,и как има техни майки които са съгласни с това им решение  newsm78 от коя гора се появиха...

# 155
  • Italia
vvidi, остави го бе - те пред дома му са се наредили на опашка и чакат - да го перат, да му готвят, да му слугинстват...

Mr. Green

# 156
vvidi, остави го бе - те пред дома му са се наредили на опашка и чакат - да го перат, да му готвят, да му слугинстват...

Mr. Green
vividi, напълно подкрепям това.  Peace Той сам говори за себе си.

askim87, честита ти малка Звездичка!  Hug Просто е прекрасна!  Hug

# 157
askim 87 Честито и от мен  желая ви и на двете от много здраве и успехи в личен и професионален план! Hug

# 158
  • sofia
vdiga6 glavata gore i prodaljava6,az  imax tvoia problem minalata god,s bastata na desteria mi se razdelix me ,kogato biax v petia mesec ,po tochno izgonime ot nas poneje imal dryga ,malkata veche e na 1 i 4 mes ne e vijdal ,ne mi pomaga,ne ni i tarsi ,spraviam se  moite roditeli mi pomagat i ot nisto ne mi e li6eno deteto . poniakoga mi e gadno zastoto se sabira me s deca na van i te imat i tati no,pak moje i da e za dobro se ospokoiavam vmesto da vijda kak se karame  ,zatova ia se osmixn i nai vajnoto e vie s bebeto da ste dobre pak ,drygoto .... Hug

# 159
Благодаря ви момичета за пожеланията.
Аз да ви се оплача наш "тати" щеше да се жени за една девойка,уж много се обичаха.Това го разбрах още преди да родя,но както и да е.След като родих той изобщо не ни потърси,не че очаквах да се обади,но вчера ми писа че се е разделил с тази негова любов и че иска да се съберем  #Crazy  #Crazy .Дъщеря му стана на един месец,ни стен ни вопъл още откакто бях бременна и сега изведнъж,без нито дума просто едно "искам да се съберем".
Не знам,мисля че ще направя грешка,но не смятам да се събирам с него,въпреки че дъщеря ми заслужава баща,но дали той е достоен да и бъде такъв.Мен ме остави бременна,а онази девойка едва ли не пред олтара...не искам да се карам с него,притеснявам се да не вземе да ми прави номера...моля помагайте дайте съвет какво да правя  Hug

# 160
Аз да ви се оплача наш "тати" щеше да се жени за една девойка,уж много се обичаха.Това го разбрах още преди да родя,но както и да е.След като родих той изобщо не ни потърси,не че очаквах да се обади,но вчера ми писа че се е разделил с тази негова любов и че иска да се съберем  #Crazy  #Crazy .Дъщеря му стана на един месец,ни стен ни вопъл още откакто бях бременна и сега изведнъж,без нито дума просто едно "искам да се съберем".
Не знам,мисля че ще направя грешка,но не смятам да се събирам с него,въпреки че дъщеря ми заслужава баща,но дали той е достоен да и бъде такъв.Мен ме остави бременна,а онази девойка едва ли не пред олтара...не искам да се карам с него,притеснявам се да не вземе да ми прави номера...моля помагайте дайте съвет какво да правя  Hug
Извинявай но как се казва този човек?

# 161
Аз да ви се оплача наш "тати" щеше да се жени за една девойка,уж много се обичаха.Това го разбрах още преди да родя,но както и да е.След като родих той изобщо не ни потърси,не че очаквах да се обади,но вчера ми писа че се е разделил с тази негова любов и че иска да се съберем  #Crazy  #Crazy .Дъщеря му стана на един месец,ни стен ни вопъл още откакто бях бременна и сега изведнъж,без нито дума просто едно "искам да се съберем".
Не знам,мисля че ще направя грешка,но не смятам да се събирам с него,въпреки че дъщеря ми заслужава баща,но дали той е достоен да и бъде такъв.Мен ме остави бременна,а онази девойка едва ли не пред олтара...не искам да се карам с него,притеснявам се да не вземе да ми прави номера...моля помагайте дайте съвет какво да правя  Hug
Кажи моля те ако е същият за който се сещам сестра ми имаше връзка с един нещастник newsm78

# 162
Аз да ви се оплача наш "тати" щеше да се жени за една девойка,уж много се обичаха.Това го разбрах още преди да родя,но както и да е.След като родих той изобщо не ни потърси,не че очаквах да се обади,но вчера ми писа че се е разделил с тази негова любов и че иска да се съберем  #Crazy  #Crazy .Дъщеря му стана на един месец,ни стен ни вопъл още откакто бях бременна и сега изведнъж,без нито дума просто едно "искам да се съберем".
Не знам,мисля че ще направя грешка,но не смятам да се събирам с него,въпреки че дъщеря ми заслужава баща,но дали той е достоен да и бъде такъв.Мен ме остави бременна,а онази девойка едва ли не пред олтара...не искам да се карам с него,притеснявам се да не вземе да ми прави номера...моля помагайте дайте съвет какво да правя  Hug
Кажи моля те ако е същият за който се сещам сестра ми имаше връзка с един нещастник newsm78

Писах ти на лични,надявам се сестра ти да се е оттървала без проблеми,аман от малоумници ей  #Cussing out  #2gunfire

# 163
Нямам думи  всички мъже #2gunfire най вече бащата на детето ми!

# 164

Ох и мен от това ме е страх - че може един ден да реши да се върне и какво решение ще взема тогава. Завчера обаче попаднах на една книжка, доста интелигентно написана, в която пишеше, че ако мъжът, който те е изоставил, реши да се върне, най-добре е да помислиш добре и ако решиш да му позволиш да се върне, най-добре е да му дадеш срок от една година, в която да го наблюдаваш - как ще се отнася с децата, дали наистина се е променил или си е пак същото леке и едва тогава да го допуснеш в живота си отново. Пишеше също, че през тази една година е добре човек да продължи да гради живота си самостоятелно и да гледа напред.Не знам рисковете са много.  newsm78 Затова нещата трябва да се обмислят добре и да не се взимат прибързани решения.

Общи условия

Активация на акаунт