Белгийски мами танцуват под дъжда-15

• 18 633
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
ИдеАА, не го боли много, само не дава да го пипаме. В здравния едно момиче ми обясни каква е процедурата. Игла се вкарва някаква, уф, сън не ме хваща от притеснение  Cry

Джъст, то не е ясно кой е виновен, може да са били онези от спешното от другата болница, които за първи път гипсираха. Може да е доктора при първото посещение (уж беше трезвен тогава). Беше малка пукнатина и каква беля стана сега  Cry

# 106
Блонди мила големи перипетии Hug. От няколко месеца само болести ви тресат. Sad Нали Криско беше с ангини и температура преди това, антибиотици newsm78, после това със сливиците. И сега пак премеждия от нищо , нещо стана накрая. Ама то така като се зареди лошо, лошо та край няма. Ама след това идва доброто нали знаеш. Peace
 Успех и дано всичко да мине без последствия  bouquet
Нова добре дошла и бърза адаптация. Hug
 Аз от вчера усещам страшни опъвания по целия десен крак започващи от таза. Sad Май ще се окаже прищипан нерв и няма да се размина без кинезист. Дано ме успокои днес адски неприятно е.  Sad. Мъжа ми само се шегува ,че се е попаднал на  "окозион". Ама то верно така всеки ден от нещо се оплаквам Laughing. Изморена съм ужасно и май е  от това. Ох, едвам чакам почивката. Mr. Green
 Оплаках се и на вас, олекна ми Embarassed
 Приятен слънчев ден на всички Hug

# 107
От няколко месеца само болести ви тресат. Sad Нали Криско беше с ангини и температура преди това, антибиотици newsm78, после това със сливиците. И сега пак премеждия от нищо , нещо стана накрая. Ама то така като се зареди лошо, лошо та край няма. Ама след това идва доброто нали знаеш. Peace
Успех и дано всичко да мине без последствия  bouquet
И аз смятам така дано това е последното лошо нещо което ви се случва и оттук нататък само хубави емоции  bouquet

muyldermans rotfImbo rotfImbo rotfImao hahaha много ме развесели с "оказиона" , но все пак бързо оправяне Peace

# 108
  • Overijse, Belgie
Аз съм се захванала да правя албуми на децата...Срам ме е да си призная, ама Мартин още няма албум с извадени снимки. Затрупала съм се в момента - извадихме 500, сега отивам да вадя още 150... Shocked Много е приятно да ги гледам и избирам какво да извадя, само дето виждам, че сме остарели Sad

# 109
Успех и дано всичко да мине без последствия  bouquet

Дано, благодаря ти.  Hug И дано после има малко затишие, че  Cry
Утре сме в 1 часа на преглед в тази клиника, доколкото стана ясно от инфото в нета, докторите там работят и в Едит Кавел, знам, че е добра болница. Ако се наложи операция (дано не  Praynig) сигурно там ще е  Peace

Джъст, всички като си гледаме снимките, особено с децата се вижда така. Но си мисли, че след две години сегашните ти снимки пак така ще ти се струват, значи са си хубави  Hug

Ние вадим редовно, Криско има извадени само сигурно над 2000  Crazy

П.С. Ако е сериозно и се налагат игли и шини предполагам, че ще изгледаме България през крив макарон  Cry

# 110
Оле, мале Блонди  Blush Дори и да се налага операция /дано не/, сигурна съм че ще е за доброто на Криско и здраво право пръстче  Hug А България, знам колко всички чакаме лятото, но тя няма да се премести... Стига да сме здрави  Hug

Снимки аз отдавна се отказах да принтя и да редя в албуми, то край няма... Сега записваме дискове със снимките, но и така идват много..   newsm78 Мислим за един външен харддиск, където да ги запазваме за времето..

muyldermans, моя Стефан е с едно 'а'  Simple Smile

# 111
  • Overijse, Belgie
Ние държим снимките на външен харддиск също. Не принтвам всичко - само по около 20 броя за всеки месец. Да имат децата да разглеждат, че то иначе като се опънем пред пц-то, часове няма да ни стигнат. Вчера гледахме клипове на Мартин, когато е бил на 10 месеца...Леле,мале, какво ни чака...като торпила е бил...Обличала съм го в движение - той тича, аз след него с дрехите. Памперс съм му слагала, като съм го затискала с моето тяло, защото иначе скача и бяга  Shocked...Честно, вече не помня  Confused

# 112
Дори и да се налага операция /дано не/, сигурна съм че ще е за доброто на Криско и здраво право пръстче  Hug

Знам, но ми е криво, че нямаше такива проблеми, а бяха причинени от лекарите, това ме натъжава ужасно.... Не е като да е било счупено или изкривено от инцидента или случката, а от лекарски "грижи"  Confused

Криско снощи заяви, че не иска вече да спи с торба и сме сложили завивка, ама памучна и му беше студено. Одеалото голямо и боцкащо, та днес или утре ще ходим за олекотена завивка. Но малка, в смисъл детска, някоя от вас купувала ли е, къде да търся? Мисля в Кора да идем, знам, че там има големи, сигурно ще има и малки; и пликове трябва да купя...

# 113
  • София
мале , Блонди - много ви се насъбра.Горкото детенце,дано не се стига до операция и всичко се оправи! Praynig Hug

Момичета,някоя от вас да си ходи до БГ тая или началото на другата седмица?Трябва спешно да пратим едни документи.

# 114
  • Overijse, Belgie
Блонди, на МАртин завивката е от Икеа. Вече 2-ра година кара с нея и съм доволна.

Енджълс, как сте? Отдавна не си писала!

# 115
И ние май в Икеа харесахме, и лятна, и зимна, и два шаренки плика  Simple Smile

Ейнджълс, баща ми е тук и си заминава другата събота за София, ако ви е ок... Ако не, да звъннем на Иво от Перник, той към вторник предава софийските неща. Казвай  Hug

Напук на всичките притеснения ние пък отиваме след малко на концерт на Жан Мишел Жар  Blush

# 116
  • София
ами добре сме,благодаря!Като изключим лошото време тези дни,другото е екстра.Излизаме си през деня с приятелките ми българки тук,а през почивните дни ходим по други градове да разглеждаме. Grinning

Блонди,благодаря ти за предложението  Hug ,но ми е късно другата събота!
Тук от базата щях да пътува един българин в понеделник и на него ще ги дам.
Става въпрос за ясла - Жорко го приеха още на първо класиране и по първо желание ,а аз изобщо не очаквах.Даже не съм и искала да го пускам от сега.Като чета по форумите обаче,това било голям късмет и не било за изпускане да го запишем.
Трябва да изпратя личните ни карти и имунизационната книга на детето ,а също и пълномощно ,за да подаде баща ми документите.Мислех да го напишем и подпишем с мъжът ми и някой нотариус в БГ да ни го завери ,но нямаме познат.А тук гадовете от посолството май ще ни изръсят 120 евро за заверка на 2 подписа,което е нямам думи тросто. Twisted EvilПо 30 евро на подпис ,но понеже ще трябва да стане за 1 ден ,таксата е двойна. Shocked[/

# 117
  • Overijse, Belgie
Енджълс, вие колко време ще останете тук, че записвате Жори на ясла тук?

# 118
Тя го записва в България Wink

Блонди, кураж! Дано всичко мине по възможно най-лекият за детето начин Hug много ви се насъбра, наистина Sad

# 119
  • Overijse, Belgie
Уф, аз пак недоразбрала  Rolling Eyes

Да ви се оплача - днес получохме писмо с данъка за телевизора за 2 години. Дължим 306 евро!!!! Rolling Eyes Спирам да пиша, че ще има рамахан пръст, ако продължа да изливам чувствата си към великата валонска телевизия!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт