Белгийски мами танцуват под дъжда-15

• 18 615
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Бяхме при доктора, няма да се оперира на този етап. Каза, че е трябвало след счупването, което е било малко и безобидно, да оставят гипса 4 седмици, а не една седмица и после 2 с бинт. Разместило се е и се е получило нещо като клюнче, което криви малко пръстчето и не му позволява да го свива и разгъва докрай. Каза, че е достатъчно подвижен, не го боли и го ползва, така че засега няма да пипа нищо. След години, като порасне, ако се наложи само ще се отстрани това клюнче, което каза, че е бърза и безобидна операция.
След 3 седмици ще идем пак на снимка при него, да види има ли промяна и окончателно да реши на това мнение ли остава  Simple Smile

# 121
  • Overijse, Belgie
Супер, Блонди Simple Smile Сега спокойно може да се настойвате за престоя в България Simple Smile

Аз съм с подути лимфни възли и болки в гърлото Sad Нося маска, ама.... Cry В 7 часа съм на апреглед. Дано да се размина само с бонбончета за смукане  Praynig
Миналата година, точно по това време изкарах някаква бактериална инфекция, която накрая лекуваха с антибиотик, понеже неможах да се справя...Сега няма как да пия антибиотик, а и се притеснявам за Борисчето Sad Той пък горкия, днес беше ваксиниран за първи път - орева ораталъка Wink

# 122
Ние пък сме пак със стомашно-чревния  Tired Влачим се като парцали, дано го пропусне малкия  Simple Smile

# 123
Браво бе , как ме посрещате само , всички болни  Crossing Arms
Блонди много ви се насъбра май , ама то злото не идвало само.Дано бързо да оздравявате  Hug
Аз днес почивам , но от утре двойна доза туристи , защото едната французойка я уволниха и ние и поемаме хората , но не за дълго.От централата ни казаха че веднага ще пратят нов човек , защото ние не сме можели да се справим , трябвало да е французин , може да е кьорав или куц , ама да е франсе.Егати логиката ooooh!
Ние сме прости и не можем , а да не ви разказвам чужденците дето ги пращат тук , от къде ги изравят.Много са зле , ама нали са чужденци   Crazy

# 124
Блонди, и ние. Първо Стефан, децата и накрая и аз.   Sick Блонди, пиете ли лекарства? Аз за сега изчаквам да си премине...

# 125
Жеже, мерси  Hug

Мария, не пием нищо, то май за този вирус нищо не се пие. Малкият го кара само с много висока Т и се надявам да го подмине.  Praynig

# 126
  • Overijse, Belgie
Аз съм с полипи по гърлото Sad Изписаха ми антибиотик Sad Много малка доза, става за кърмачки, но аз се притеснявам Sad Казаха, че съм много заразна и трябва да нося маска...Другото, което ме притесни е, че лекарката ми каза, че не й харесва как изглеждам - уморена и изтощена Sad Ще почвам витамини да пия.

# 127
Като сте започнали темата - мен пък ме ухапа кърлеж вчера , и понеже бях на летището , взех че го извадих с ръка , уж нищо не остана вътре  Rolling Eyes
засега не съм предприела мерки , казаха ми да пия антибиотик профилактично  Shocked , но аз съм твърдо против и не знам сега какво да правя.Миналото лято във Варна имало 8 смъртни случая от ухапване от кърлеж  Sad

# 128
Кърлежите не се дърпат, а се въртят обратно на часовниковата стрелка и те излизат накрая само. Важно е да се извадят живи и с главата. Имахме куче като малки и съм станала спец по вадене на кърлежи... Самата аз и сестра ми също няколко пъти сме имали, пак покрай кучето...
Но ... иди на лекар да те погледнат..

# 129
Кърлежите не се дърпат, а се въртят обратно на часовниковата стрелка и те излизат накрая само.
Точно така знам и аз , но прочетох и в сайта на Риокоз и в този на белгийския му аналог, и на двете места пишеше - абсолютно погрешна практика
Ама аз като го видях и направо полудях и веднага го извадих , мисълта че нещо ще ми пие кръвчицата докато посрещам туристите направо щеще да ме побърка

# 130
На кучето хиляди кърлежа така съм извадила, 2 3 на себе си и на сестра ми. ... Ама ти иди да те видят де.. да си спокойна

# 131
И аз с нашето куче така ги вадихме, както и по мене си, много са гадни  Grinning Жеже, доколкото знам е трябвало да го запазиш, него носиш на изследване, да видят дали не е заразен.

Джъст, много кофти, лекувай се, не се притеснявай за АБ, а и ще го нагласиш да го пиеш веднага след кърмене  Simple Smile

Трябва да си прекръстим темата на Белгийския лазарет  Laughing

# 132
  • Overijse, Belgie
Жеже, с кърлежите шега не бива. Неможе ли да ти направят кръвни изследвания на теб и ако има нужда да почнеш антибиотик?

Аз почнах антибиотика снощи и вече има ефект. Много ми е трудно да нося маската през нощта, защото ме задушава Sad Ама това ще е само 3 дни Simple Smile

Днес май ще е слънчево Simple Smile След малко ще излизаме на разходка Simple Smile

Приятен ден и да оздравяваме всички Simple Smile

# 133
Аз май, като си повлякох краката та спиране няма Embarassed. Всички се разболяхте Sad
Блонди, Мария бързо възстановяване. Моя мъж го беше прихванало скоро нещо подобно. Само с Ентерол  и Бускопан се оправи. Peace Hug
 Джъст бързо оздравяване и на теб. И дано да опазиш малките мъже, да не прихванат и те Sad Hug
 Жеже аз съм чувала, че първо се поставя едно памуче с олио върху кърлежа и тогава се върти в посока обратна на часовниковата стрелка. Дано се размине с малкото зло и да нямаш усложнения Hug
 Ние вече се разходихме, Лаура спи и аз отивам да полегна, че алергията ми пак се поднови нещо едвам гледам. ама така е като не си пия Кларитина редовно.  Embarassed
 Приятни разходки ви пожелавам. Да се възползваме от хубавото време днес Wink. Те май предвиждат и уикенда да е слънчев или само за неделя май беше newsm78

# 134
оф и ние сме болни Tired Outta Joint ooooh!

първо аз изкарах някакъв грип, но както обикновенно за два дни ми мина, после същото нещо го лепна и мъжът ми, но сега е по-добре, обаче децата горкичките и тях не ги подмина Cry Райънчо за първи път в живота си кашля и има прозрачни сополки, ама като не ми дава да му слагам капки как ще му минат?! И понеже постоянно целува сестра си, зарази и нея Cry най-ми е жално за Софи, милата има запушено носле и нощем едва диша, а от 2 дни започна и да кашля и то доста силно, на моменти едвам си поема дъх и се дави от пустата кашлица Sad Cry за нея ми е най-мъчно, щото е най-мъничка. Днес я водих на лекар в базата, имаме клиника където събота и неделя сутринта приемат без час. Та лекарят я прегледа, преслуша, каза, че не е бронхит, не е и пневмония, дробовете са чисти и камък ми падна от сърцето, че вече какви сценарии си представях Confused каза да слагам капки и да следя за температура (поне засега няма) и така. Уж се стягаме за РД на баткото, а те и двамата са болни, как ще празнуваме с други дечица, не знам...

Райънчо на всичкото отгоре преди няколко дни се тресна в една стена и сега окото му е синьо-лилаво, все едно съм го била. Има и една грамадна червена пъпка точно под другото око от ухапване от някакво животно и сега с тоя вечено течащ нос е голям красавец, думи нямам просто ooooh! баш за рождения ден чудни снимки ще станат...

Общи условия

Активация на акаунт