Белгийски мами танцуват под дъжда-15

• 18 625
  • 294
  •   1
Отговори
# 195

Постоянно върви след Филип и му дърпа от ръцете, един ден изял стафиди , друг ден кашу... Те си излизат цели  Embarassed

Леле на това изтръпнах ,ами ако му влезе на криво .И нашти братовчедки така от малки ядут ядки и дъвчат дъвки и даже се мъчеха да пробутат на нашта ,без да се разправям вземам и хвърлям в коша ...Незнам за мен е много опасно да се дава това на малки деца

Джъст къде е това шато бе ?ОТ мене мезетата и бирата (само кажете къв модел пиете)

Аз съм купувала дрехи от карфоур и нямам оплаквания ,качеството е добро ,пък и не ги носим с години ,за да го установим ,няколко месеца и айдее умаляват  Laughing .Да ви кажа а бодита съм вземала и от вибра и от зееман ми пак са хубави (ниЩо ,че са по ефтинки и по-добре ,Щото аз за бодита толкоз давам  Laughing)като нови са 6 месечните бодита оЩе си ги носим и тая година (ама ние сме дребни),та бая износваме де .Инъче сега си намерих един магазин на ДОД ,ама много хубавв само за детски дрехи на различни марки ,останах многооо доволна  Flutter.Има и обувки,сандали ,кецове на известни марки ,доста фън модели (жалко,че сега се позатрупахме с обувки),но като и порастне крака ,от там Ще вземам

whitie ако се интересуваш от уред за готвене на малки деца имам един беибикок за продан (който не го ползвам вече ,в началото на захравнаето го ползвах .Ето линк http://www.youtube.com/watch?v=zxFfHEvvIik

# 196

Постоянно върви след Филип и му дърпа от ръцете, един ден изял стафиди , друг ден кашу... Те си излизат цели  Embarassed

Леле на това изтръпнах ,ами ако му влезе на криво .И нашти братовчедки така от малки ядут ядки и дъвчат дъвки и даже се мъчеха да пробутат на нашта ,без да се разправям вземам и хвърлям в коша ...Незнам за мен е много опасно да се дава това на малки деца

И аз изтръпнах, но късно съм го видяла. Стафиди и сушени плодове давам на Филип и за сега успешно го заблуждавам че са бонбони. Той иска бонбони по цял ден... Виктор обаче каквото види иска... дърпа от ръцете, а ако не му дадеш пищи. Ще се помислиш че гладно го държим детето  ooooh! Кашуто е по вина на свеки, и за него късно разбрах...

# 197
  • Overijse, Belgie
В La Huple e, на юг от Брюксел. На линка има адрес.

Ох, тези свекитааа...по цял свят едни и същи бе Wink

# 198
привет на всички мами в Белгия
сключих ме брак в Белгия и сега се лутаме искам да питам з адреса на Външно министерство в Брюксел /Белгийското/ да вземем апостил да легализираме акта за брак в България
моля ако някой знае адреса да ми го напише!!!!
предварително благодаря

# 199
Намерих го в mapquest. Аз съм там, само да не вали Laughing

# 200
Аз съм там, само да не вали Laughing
Ами не го дават много слънчево ,даже дъждовно май Ще да е  Sad .Ако сте съгласни на кисд фактори ,че дори и да вали да сме на закрито  newsm78

Блонди не е писала днес ,сигурно приготвя кокосовата торта
  chef

# 201
  • Overijse, Belgie
Кидс фактори във Ватерлоо или в Брюксел. Иначе в неделя сутринта може да се разберем къде точно да се видим в зависимост от времето, щото аз на прогнози не вярвам Wink

# 202
за Брюксел имах впредвид ако не ви представлява трудност ,че аз може да съм без мъж  Rolling Eyes

# 203
На мен в Брюксел ми е далеч, а и не знам къде е факторито там Confused

# 204
Аз съм съгласна с Джъст в неделя да сверим координатите. Ако е хубаво времето хич не ми се завира в Кидс Факторито, а и там не може да си внесем кокосова торта  newsm78
Ако е лошо времето- тогава нямаме избор, на мен Ватерло ми е по-далече и не го знам къде е...
А и да уважим Шакира че ще кара сама , нека остане БрЮксел, както кажете  Hug

Рени, честит ти рожденник !  Здраве и щастливо детство му желая, много весели игри и бели ...   За теб   bouquet

# 205
  • София
Честит рожден ден на малкият ти палавник ,Рени !Да расте здраво и щастливо дете,да е все така слънчев и чаровен!Весел празник и хубаво време утре. Laughing

# 206
  • Overijse, Belgie
Рени, честит рожденик и от мен!   bouquet Много здраве и късмет му желая! Весел празник!!! Hug

# 207
Рени, честит рожден ден на малкия, пораснал батко!
 baloni happy bd bdbaloni
Весел празник на теб и цялото семейство cheers

# 208
Рени, честит рожден ден на малкия палавник, да расте весело и щастливо дете!
                                                                                    smile3510 

# 209
Whitie от няколко дни все забравям да пиша. За бодита може да провериш в HEMA. Аз почти само от там и взимам на Лаура. Качеството е добро и са на разумна цена. Peace

Общи условия

Активация на акаунт